Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: Fm 9.2.0 Yenilikleri

zebil gibi bir messi, bir maradona, bir pele! olacak regenler çıkıyordu o sorun giderildimi acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by frkara View Post
    Bende kesinlikle setting up match cıkmıyor.Sakatlık konusunda ise o konuda bir şey diyemicem ama bende olmuyor.Belki şansdır ama SETTİNG UP MATCH KESİNLİKLE çıkmıyor.
    Eminmisin bende çıkıyor ?
    Delgado #10

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by The Dark Lord View Post
    Arkadaşım en başta şunu söyliyeyim, bu yama bana orjinal fm almaya itti onun için bu yamanın yeri bende ayrıdır

ilk soruna gelirsek. 901 de baros her maç nal topluyodu şimdi resmen kendine geldi her maç golünü yazıyo hat rick yaptığı bile oluyo yani baya gerçekçi olmuş

kullanabilirlik fmde zaten hep %90 fark ettiğim başka bir özellik ise mesela denizli ile dışarda oynuyosun hiç atak olmadan dk 35 kadar geliyodu şimdi takımını gol atmaya çıkardığın zaman karşı ekip pek dayanamıyo tabi avrupada bu iş daha zor. mesela 901 de lig maçlarına 4 2 4 çıkayım rakipin hiç tehtini görmüyordum 20. dk da falan atak bulmaya başlıyodum. şimdi o konuya el atılmış takımlar oyuna daha açık başlıyo
    yardımın icin sağol arkadasım ama benim bi sorum daha var oyuncu profillerinde değişiklik var mı çünkü bi yerde Iblisevic in profili değişmiş gibi gördümde..

çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Tabiki var... Yeni oyun açtında ya da oyunu editörde açtığında göreceksinki oyuncu özellikleri ca pa larında oynamalar olmuş zaten yamanın text inde bunlar yazıyor... iblisevic profilinde hafif oynama olmuş evet.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Tabiki var... Yeni oyun açtında ya da oyunu editörde açtığında göreceksinki oyuncu özellikleri ca pa larında oynamalar olmuş zaten yamanın text inde bunlar yazıyor... iblisevic profilinde hafif oynama olmuş evet.
    Valla açıkcası yamanın textine sadece şöyle bi göz gezdirdim dikkat etmemişim sağol yardımın için tekrar

Nesil
    2004
    Yer
    Gaziantep

Bende 9.2 yamasından sonra sakatlık sayısı çok çok arttı. Aynı 9.1 yamasından önceki duruma döndü. Siz ne düşünüyorsunuz? Oyundan hiç zevk alamıyorum bu yüzden.

NOT: 9.1 deki aynı antreman programını kullanıyorum ve fitness coach'larım da değişmedi. Eskiden normal sayıda sakatım varken yeni yamayla birlikte sakatlıklar coştu resmen.

Quote Originally Posted by yzgulec View Post
    Bende 9.2 yamasından sonra sakatlık sayısı çok çok arttı. Aynı 9.1 yamasından önceki duruma döndü. Siz ne düşünüyorsunuz? Oyundan hiç zevk alamıyorum bu yüzden.

NOT: 9.1 deki aynı antreman programını kullanıyorum ve fitness coach'larım da değişmedi. Eskiden normal sayıda sakatım varken yeni yamayla birlikte sakatlıklar coştu resmen.
    valla ben fitness coach ları değiştirdim uzun süreli sakatlanmalar pek olmuyor. bide bknz galatasaray 13 sakatı vardı bi aralar hala 5 sakatı var yani gerçekde de oluyo böyle şeyler. sanırım bizler oyunu gerçekden oyun gibi oynamak isitiyoruz siz oyundan zevk alamıyorsanız skibbe de zevk alamıyodur heralde takımdan

Nesil
    2004
    Yer
    Gaziantep

valla ben fitness coach ları değiştirdim uzun süreli sakatlanmalar pek olmuyor. bide bknz galatasaray 13 sakatı vardı bi aralar hala 5 sakatı var yani gerçekde de oluyo böyle şeyler. sanırım bizler oyunu gerçekden oyun gibi oynamak isitiyoruz siz oyundan zevk alamıyorsanız skibbe de zevk alamıyodur heralde takımdan
    Ben sakatlıkların oyuna gerçek hayattakine benzer şekilde yansıtıldığını düşünmüyorum açıkçası. En azından her sakatlanan futbolcu 1 aylığına sakatlanmıyor. Ayrıca takımların bazen hiç sakat vermediği dönemler de olur. Oyunda bir oyuncu düzelirken hemen diğeri onun yerine sakatlnıyor. Nöbetleşe sakatlanıyorlar sanki. Yoksa sakatlıklar futbolun bir parçası tabii ki.

arkadaşlar birşey soracagım .
    ben fm yi korsan olarak aldım ve oyunumu oynuyordum .
    yanlış anlaşılmasın korsanla ilgi bir cümle kurmayacağım .
    ancak oyunu ilk çıktıgı zaman korsan aldım ve oyunda bayagı bir ilerledim .
    tek şikayetim maç motorundaki bekleme idi .
    bunuda sadece anlatım yaptım macı izlemeden oynuyordum .
    ve dayanamadım oyunumu oynamayı biraktim ancak kardeşim oyunundan büyük bir keyif alarak oynuyor . bende anlamadım ama valla öyle zevkle oynuyor
    neyse lafı uzatmayım . ona dedimki steam de 45 milyona inmiş ben alacagım dedim . hem 9.2.0 yamasını cok merak ediyorum hemde oyunu artik dogru duzgun oynamak istiyorum . şimdi soruma geceyim .
    eger ben steam'den oyunu alirsam ve sorunsuz bir şekilde yuklersem elimde orjinal bir oyun olacak .
    peki bu oyunda kardeşim korsanda oynadıgı oyunu bu orjinaldede ayni şekilde oynayabilirmi ?
    saveli dosyayı başka biryere kopyalasam sonra korsanı komple silsem orjinali yuklesem o korsandaki saveli dosya orjinalde çalışırmı ?
    lütfen biran once bilen arkadaslar yardım etsin . bu gece almayi düşünüyorum oyunu . . .

NOT : duydugum kadariyla korsanında C-RaC_Ki çıkmış ama nereye kadar surda 2 ay sonra tekrar bir yama cıkacak . her yamada 2 hafta beklemek yerine orjinalini alirim o gun oynarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by uniwherecity View Post
    peki bu oyunda kardeşim korsanda oynadıgı oyunu bu orjinaldede ayni şekilde oynayabilirmi ?
    saveli dosyayı başka biryere kopyalasam sonra korsanı komple silsem orjinali yuklesem o korsandaki saveli dosya orjinalde çalışırmı ?
    lütfen biran once bilen arkadaslar yardım etsin . bu gece almayi düşünüyorum oyunu . . .
    KE SİN LİK LE çalışır

Umarım yeterince açık oldu.

Bunuda Turksportal forumlarından öğrendiğim ile not düşeyim: sadece data yenilenmemiş olur, yani yeni transfer güncellemesi oyuncu profili geliştirilmesi, düşürülmesi vs geçerli olmaz, ama oyun hataları vs düzelir ve versiyonun 9.2 olur.

Bende senden birşeyi öğreneyim. Bendede şu an 29.99 $ gözüküyor steamda oyun, tüm dünya genelinde yapılmış bir indirim mi yoksa benim DNS ayarlarından ip'im Türkiye olmadığı için mi gördüğüm fiyat diye merak ediyordum ve 5 dakika önce bir yerde sormuştum.

Demek fiyat sendede 29.99 $ yani 45 ytl gibi ? Dns ayarlarında değişiklik varmı ki ?

evet var
    Dns ayarlarımı güncellemedim ama bir kaç dosya yukledim .
    youtube gibi sitelere girebilmek için .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

evet var
    Dns ayarlarımı güncellemedim ama bir kaç dosya yukledim .
    youtube gibi sitelere girebilmek için .
    system32\drivers\etc'deki hosts dosyasından bahsediyorsun sanırım

Tamam cevap için teşekkürler, artık çok geç zaten

neden aldınmı oyunu yoksa
    bende teşekkur ederim senin cevabin için . bende bu gece almayi planliyorum oyunu .
    yinede aksi görüş olursa arkadsların burda soylemesini rica ediyorum geceye kadar .

Thumbs down ayarları kaydedemiyorum.

9.0.2 yi yukledikten sonra ayarları kaydedemiyorum. confirm etıklıyorum kaydedildi diyo ama kendi bildigini okuyo yıne para birimi de arnavut leki ayarlardan degıstırıyorum. contınue ye bastıktan sonra hersey basa donuyo...??????
    bunla ilgili bilgi ve tavsıyesı olan arkadaslardan cvp beklıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Penaltılar hiç gol olmuyor !
    Delgado #10

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

evet benimde ilgimi cekti , David Villa'nin penaltisi 20 ilk kez penalti kacirdigini gördüm.. normalde hepsini atiyordu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

neden aldınmı oyunu yoksa
    bende teşekkur ederim senin cevabin için . bende bu gece almayi planliyorum oyunu .
    yinede aksi görüş olursa arkadsların burda soylemesini rica ediyorum geceye kadar .
    Evet
    Şimdi tamamen geç
    http://forum.turksportal.net/vb/show...05#post1329005

Aksi görüş olursa; bekle gece 3-4e kadar sen anca analiz ederim her ince ayrıntıyı =) ben sana pm'den özet geçerim ; ) veya burada arkadaşlar paylaşırlar ki önceki sayfalarda yazan arkadaşlarda var

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.

arkadaslar ben steamden tam aliyordum boyle birşey cikti bu ne demek ?
    açıklayabilirmi birisi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.

arkadaslar ben steamden tam aliyordum boyle birşey cikti bu ne demek ?
    açıklayabilirmi birisi ?
    satın alma işlemi tamamlanamadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı firması tarafından reddedildi.

Belli sebeplerden dolayı kredi kartı hesabınız dondurulmuş olabilir. Eğer böyle bir hatanın olmadığını düşünüyorsanız bilgilerinizi kontrol ettikten sonra tekrar satın almayı deneyiniz..

çevirisi bu arkadaşım..hesap bilgilerini kontrol et yada kredi kartı firmanla irtibata geç..

Fm 9.2.0 yama geldiii oyun eski fromuna döndü eskiden çok agırdı şimdi jet gibi mac arasında yükme yaparken uykum geliyordu şimdi sabah ezanı okuyo ben hala başındayım artık tükçe yamayıda yetiştirin yeni yıl hediyesi olarak turksportal ekibi sizleri bekliyoruz herkese başarılar bol gollu geceler haaa bu arada genç yetenekli ve ucuz alıp çok para oyuncu satmak istiyen arkadaşlar seri a atalanta'nın alt yapısı genç yetenek kaynıyor inter ve barca fena kapışıyor adamları enson 9 milyon Euro'ya dialo'yu sattım fena oyuncu 16 yaşında bilginize atalantada italyada lider takımda 17-18 yaşında 6 oyunca var italya karıştı yaw

Quote Originally Posted by Bedlamite View Post

satın alma işlemi tamamlanamadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı firması tarafından reddedildi.

Belli sebeplerden dolayı kredi kartı hesabınız dondurulmuş olabilir. Eğer böyle bir hatanın olmadığını düşünüyorsanız bilgilerinizi kontrol ettikten sonra tekrar satın almayı deneyiniz..

çevirisi bu arkadaşım..hesap bilgilerini kontrol et yada kredi kartı firmanla irtibata geç..

tşklr şimdi yaptim .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tşklr arkadaslar sizin sayenizde sadece burda degil tum turksportal içeriginden bana yardımcı oldunuz şimdi oyunu indiriyorum .
    aslinda ben pek bu sekilde int oyun indirmeyi sevmezdim ne olur ne olmaz diye .
    ama guvendigim adamlar bana bir sorun olmaz dediler .
    sizinde yardımlarınızda oyunu indirmeye başladım .
    tum turksportal ailesine yardımlarından dolayi çok tesekkur ederim .w
    Last edited by uniwherecity : 24.Aralık.2008 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Kendi adıma birşey değil dostum başka birşeye ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım..

oyun alım mevsimi açıldı. satışların yamadan sonra patlaması aslında siagames e bi mesaj gönderiyo ama anlarlarmı bilinmez

Türk vatandaşlıgına geçme 10 yıl olarak gözüküyordu,düzeltilmiş mi acaba?

Quote Originally Posted by efe24 View Post
    Türk vatandaşlıgına geçme 10 yıl olarak gözüküyordu,düzeltilmiş mi acaba?
    zaten 10 yil degilmiydi ki o ?
    ben zaten dogrusunu 10 yil olarak biliyorum . önceki fmlerde 5 yildi .
    oyunumda 10 sene sonra full yabanci oyuncu oluyordu kadro bu sekilde daha dogru ve daha guzel
    not: kendi adıma

5 yıl benim için daha iyiydi ya neyse.
    Milli takımda oynamayan oyuncular içiin 5 yıl oynayanlar için 10 yıl.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bende sakatLıkLarda bir azaLma oLduğunu gözLemLedim.

Setting Up Match yazısı da çıkmıyor. Oyunda bir hızLanma konusuna bende katıLıyorum ama CPU yu %100 oLarak kuLLanması sorunu haLa gideriLememiş.

ForvetLer için ise bence 901 ve 902 aynı. Benim forvetLer her ikisinde de aynı şekiLde boL goL atıyor zaten
    Abi yapma, takımda dört forvetim vardı üçü sakatlandı. Ama en güzel yanı doktorların verdiği süreden daha çabuk iyileştiler.

zaten 10 yil degilmiydi ki o ?
    ben zaten dogrusunu 10 yil olarak biliyorum . önceki fmlerde 5 yildi .
    oyunumda 10 sene sonra full yabanci oyuncu oluyordu kadro bu sekilde daha dogru ve daha guzel
    not: kendi adıma
    benim bildiğim farketmiyor milli takımda oynayıp oynamaması dikkat ederseniz oyunda milli takımda hiç oynamamışsa 1850 gün mü ne öyle bişey bugun den örnek verirsek eger sene sonu eger alex Türk vatandaşlıgına geçmeyi kabul ederse Türk pasaportu alıcak.

Sofiane feghouli adlı 18 yaşındaki fransızın potansiyeli oyundaki en yüksek potansiyel olarak gözüküyor fm genie scout 2009 a göre =) bir önceki yamada potansiyeli bu kadar çok değildi

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    zebil gibi bir messi, bir maradona, bir pele! olacak regenler çıkıyordu o sorun giderildimi acaba?
    Bu sorunun cevabını verebilecek yokmu hala?

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri