O gülenler acsın da kendi kaba etlerine gülsün :icon_biggrin:Quote:
Saçma bir karar millet gülecek Kadıköy gibi bi stad varken Ali Sami Yen'de oynanıyor.
Hayır Galatasaraylı degil; ama o basarıları yasayan adam aynı kişi. En basitinden taktik verirken "2000 yılında hiç bir macta favori degildik burada oyuncularla konuştum ve burada tarihi yazdık. Şimdi sizinleyim ve tarihi bu sefer sizinle yazalım" dese -ki bu benim en amator halimle buldugum gaz yöntemi. Bu işin piiri oln Terim bunu daha iyi kullanır.- sadece Galatasaraylı oyuncuları mı motive etmiş olur; yoksa Gs li olmayan oyuncular da bu konuşmadan motive olmaz mı ? Azıcık düşünme ile bu sonuca ulasılabilir.Quote:
Bir yorumda maneviyat için gelmiş milli takım sanırsın Galatasaray'lılardan oluşuyor diğer oyuncular ne anlasın maneviyattan.
Doğru mantıgı yok o dediginin. Ama Milli takım ile oynadıgımız maclara bakalım Kadıkoyde; istemedigimiz bir cok sonuc ile karsılastık.Quote:
Kadıköy'de olsa daha az umutlu diyenler de var ben bunun mantığını kavramış değilim.Bu 1 değil 2 değil.Kaldı ki Galatasaray bile o stadı beğenmeyip taşınıyor neyin tartışmasını yapıyoruz?
Ayrıca Gs o stadı begenmediginden degil; daha büyütmek ihtiyacı oldugundan ayrılıyor. Devlet stadın yıkılıp orada yapmamıza izin verseydi hiçbir yere gitmeyecektik ;)