1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: İspanya maçı Sami Yen'de!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Hayirdir,neden vazgectin ki ?

Simdi arkadaslar burada Gsliler fanatiklik yapiyor falan denilmis ( kismen dogru),ama adim gibi eminim ki,bazi kisiler de Galatasaray'ìn stadinda mac yapiliyor diye komplekse giriyor,fanatiklik yapiyor.Bunun geregi yok,mac nerede oynarsa oynansin,yeter ki maci kazanalim.ASY de tarla degil ki,abartmayin ...
    Olayın iç yüzünü bilmeden fanatiklik tiye atıp tutmuşsun

Bak şimdi bildiğin gibi ASY karşıda, Ben ise Gebze Yakınlarında oturuyorum.. Benim şahsi arabam yok, Benim ASY'ye sadece gidişim o maç trafiğinde 3 saati bulacak..

Maçın 9 da başladığını varsayalım yaklaşık 23.00 gibi maç bitecek.. Benim dönüşümüde say 3 saat napar gecenin 2 si yapar.. Ne var bunda diceksin Bizim oraya en son otobüs saat 12 gibi.. Şimdi anlatabildim?

Eğer kadıköyde olsaydı yol sadece 1 saate düşecekti benim için.. Trenle toplam git gel 2 saat.. Ben bu yüzden ASY'de veya İnönü de olmasını istemem..

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Olayın iç yüzünü bilmeden fanatiklik tiye atıp tutmuşsun

Bak şimdi bildiğin gibi ASY karşıda, Ben ise Gebze Yakınlarında oturuyorum.. Benim şahsi arabam yok, Benim ASY'ye sadece gidişim o maç trafiğinde 3 saati bulacak..

Maçın 9 da başladığını varsayalım yaklaşık 23.00 gibi maç bitecek.. Benim dönüşümüde say 3 saat napar gecenin 2 si yapar.. Ne var bunda diceksin Bizim oraya en son otobüs saat 12 gibi.. Şimdi anlatabildim?

Eğer kadıköyde olsaydı yol sadece 1 saate düşecekti benim için.. Trenle toplam git gel 2 saat.. Ben bu yüzden ASY'de veya İnönü de olmasını istemem..

Ben sana fanatiklik yapmissin demedim ki,sadece neden vazgectigini sordum.
    Üstüne alinmana gerek yok,bazi kisiler dedim,onlar da biliyorlar kendilerini ...

Mesaj Yetkileri