Senin sevgn ömre bedel değil==>Beşiktaşlı olmak yeter...
Printable View
Ben en çok Serdar özkan ı beğendim. Çok iyi mücadeLe etti. Hep koLunda bant varken böyLe oynayacaksa işimiz var. NormaL maçLarda da bu performansı bekLiyoruz kendisinden.
Hohohohoho Fabian Ernst !:)
Gerçekten bıçak gibi müdahaLeLeri var.HeLe bir pozisyonda iki kişiyLegüreşti ya o süperdi.10 numara transfer gerçekten.:)
Ayrıca yeni marşımızın meLodisi nedir?
Çok güzel bir maçtı gerçekten. Zaten formalite maçı gibi birşeydi maçın basında gol gelınce ıyıce oyun rahatlastı. sezon basında ılk defa rahat bır mac ızledım koltuguma gerılerek. Umarm bundan sonrakı tum maclarımız boyle rahat geçer. Bu arada bir marş da ben soracagım; 15 yıl bekledik daha önce falan öyle birşey söylüyordu Çarşı o tam olarak nasıldır bılen kardeslerım bı yazarsanız sevınırım =)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben buldum arkadaslar =) 15 yıl bekledik daha önce hiç fark etmez bekleriz yine federasyona hakemlere pes etme gollerı atalım* cımboma fenereee
*farklı bır kelıme var orda ama yazamayacagım forumda =)
Beşiktaş iyi oynadı ancak karşıda rakip mi vardı? Antalyasporun yedeklerimi bizim rakibimiz.
Zevkli bir maç oldu taraftarımız gene harikaydı hele İbrahim ile olan diyaloglar:D İbo doğru söyle bugün ne içtin fln hepsi süperdi:D