Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Yarı Final'e Çıkar ?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 90.91%
  • Antalyaspor

1 9.09%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Fortis TK 2. Maç | Beşiktaş-Antalyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Default Fortis TK 2. Maç | Beşiktaş-Antalyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk maçta rahat bir skor aldık.Antalyaspor karşısında bu sezon 4/4 yaptık.İlk maçın vermiş olduğu skor rahatlığından muhtemelen biraz oynamayan oyunculara yönelecektir Mustafa hoca.Bobo oynarsa ondan bu maçtada gol yada goller bekliyorum.İnşallah Ernst'te bu maçta forma giyerde kendisini seyretme şansımız olur.Aynı düşüncelere Erkan içinde sahibim.Galibiyet,en kötü yarı finale çıkacak bir skorla ayrılırız bence..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Maç inönü'deymiş .Beşiktaş taraftar etkisi + ilk maç skorunun vermiş olduğu avantajla rahat bir maç çıkarır gibi . İlk 15 dakikada gol olursa 3-4 rahat olur bence .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben bıktım artık AntaLya iLe oynamaktan.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ultra sıkıcı bir maç oLur.BeLki izLemem biLe.Ernst oynarsa izLerim tabii.

Fenerbahçe-Bursa ve Beşiktaş-Antalya bu sene ayrılmaz ikililer oldular ..

Maça gelince,seyir zevki düşük bir maç olur.Erkan,Ernst gibi yeni oyunculara şans verebilir Mustafa Hoca.Beşiktaşın kazanıp yarı finale çıkacağını düşünüyorum ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Ernst bu maça ilk 11 de başlamalı .. Maç eksiği yok ne de olsa. Bu sezon bundesl liga'da 18 macın 15 ınde oynamıs yanı sıkıntı olmaz. Hem takıma alısması acısından cok uygun bır mac. Ilk ayagı deplasmanda 2-0 almısız rahatız kendı seyırcımız onundeyız .. Umarım oynar ve takıma cabuk adapte olur ınsallah tur atlarız .

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bencede Ernst bu maça ilk 11'de başlamalı.. Türkiye Kupası'nda oynamayıpta nerede oynayacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Bende seyretmemeyi düşünüyorum.Bu kararımdan ancak Erkan,Ernst ve Bobo 3 lüsünden en az 2 si oynarsa vazgeçebilirim ama.Çünkü artık sıktı Antalyaspor harbiden..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    İzleyemeyenler de var burda

Ama gerçekten Antalya ile oynamak çok sıktı Gene alırız ve yarı final oynarız

Beşiktaş tur için İnönü'de

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Mustafa Sönmez yapacak. Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak ve Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak.

İki takım arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçını Beşiktaş, deplasmanda Bobo'nun golleriyle 2-0 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ'TA NOBRE YOK

Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Antalyaspor ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Antalyaspor ile 1 hafta içinde 3. kez karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, ilk maçta elde ettikleri 2-0'lık galibiyetin avantajını koruyarak yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Beşiktaş'ta belindeki sakatlığı süren Mert Nobre, Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Kupada çeyrek finalde eşleşen iki takım, hafta sonu ligde de karşı karşıya gelmiş ve Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u Tello'nun nefis golüyle 1-0 mağlup etmişti.Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor'u 1-0 yenen Beşiktaş, 2009 yılında yaptığı resmi ve özel 6 maçı da kazandı. 2009 yılında henüz fire vermeyen siyah-beyazlılar, Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ve Antalyaspor'u 1-0, Fortis Türkiye Kupası'nda grup maçlarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-1, Gaziantepspor'u 1-0, çeyrek final ilk maçında Antalyaspor'u 2-0 yenerken, lige verilen arada ise Almanya'nın Werder Bremen takımını 2-1 mağlup etti.

Siyah beyazlı ekipte deplasmanda kazanılan 2-0'lık galibiyetin ardından teknik direktör Mustafa Denizli'nin bu karşılaşmada bazı yedek oyunculara şans verebileceği düşünülüyor.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
    Hakan
    Toraman
    Zapotocny
    Gökhan
    İ.Üzülmez
    S.Kurtuluş
    Ernst (Cisse)
    Yusuf
    Ekrem
    Holosko
    Bobo

ANTALYASPOR
    Ömer
    Uğur
    Yalçın
    Musa
    Şenol
    Ali Zitouni
    Ertuğrul
    Korhan
    Fatih
    Tita
    Serge

STAT: BJK İnönü Stadı
    SAAT: 20:30
    HAKEM: Bülent Yıldırım
    YAYIN: Lig TV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

ANTALYASPOR'UN MAKUS TALİHİ

Turkcell Süper Lig'de 18. haftanın son maçında Beşiktaş'a 1-0 yenilen Antalyaspor, o maçın ardından rakibi karşısındaki ligdeki galibiyet özlemini 12 maça çıkardı. Beşiktaş karşısında lig maçlarındaki son galibiyetini 1997-98 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da yapılan maçta 1-0'lık skorla alan Antalyaspor, daha sonra yaptığı 12 lig maçının 9'unu yitirirken, 3 kez berabere kaldı.

Antalyaspor, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde ligdeki 2. yenilgisini Beşiktaş'tan aldı. Ligde 8. hafta sonunda Joseph Jarabinsky'nin yerine göreve getirilen Özdilek, takımının başında çıktığı 10. maçta 2. kez sahadan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Özdilek yönetimindeki Antalyaspor, ligde diğer yenilgisini de yine İstanbul'da Fenerbahçe karşısında almıştı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Arkasında Ernst oLan bir Yusuf ve DeLgado nun yapacakLarını düşünmek istemiyorum. Hatta arkasında Serdar KurtuLuş ve Ernst oLan bir Yusuf sağında HoLosko soLunda TeLLo önünde Bobo oLan bir Beşiktaş ın yapacakLarını düşünmek istemiyorum. Ama Mustafa DenizLi de bunLarı düşünmek istemiyor
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Rüştü

Serdar Kurtuluş Zapotocny Sivok Deli İbo

Ernst Cisse

Holosko Yusuf Tello

Bobo

Bu 11 süper olur aslında

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yahu Ekrem'i nasıl kadroya koymassın eleman bu sene kadronun değişmez ismi deli ibo yu çıkar ekrem i al
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bencede Deniz,Ekrem oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ekrem'i geç 7 yabancı var..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Erkan ve Ernst ilk 11'de..Bu maç seyredilir şimdi..Valla Mustafa hocadan böyle bir 11 beklemiyordum..Antalyaspor'da kasmanın bir anlamı olmadığını anlamışki yedek ağırlıklı çıkıyorlar..

BEŞİKTAŞ
    Hakan
    Serdar Kurtuluş
    Gökhan Zan
    Uğur
    Erkan
    İbrahim Üzülmez
    Serdar Özkan
    Zapo
    Ernst
    Holosko
    Bobo

ANTALYASPOR
    Fevzi
    Yalçın
    Şenol
    Ahmet
    Ali Zitouni
    Abdullah
    Kamber
    Korhan
    Volkan
    Uğur
    Musa
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yahu Ekrem'i nasıl kadroya koymassın eleman bu sene kadronun değişmez ismi deli ibo yu çıkar ekrem i al
    Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Bencede Deniz,Ekrem oynar
    Arkadaşlar bu kadroyu genel için söylemedim , bu maç için söyledim ama Ekrem'i unuttum o yüzden kusura bakmayın.. Evet Deli İbo yerine Ekrem'de olabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bobo Attı Penaltıdan ..1-0

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Antalya'nın belalısı oldu ya bu adam

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Alican,cocuga öyle bir cikismissin ki sanki Bjknin teknik direktörü Deniz de,Ekrem'i takimdan kesiyor.Bazi seyleri abartmamak lazim,üslubu bozmamak lazim böyle gereksiz konularda.

Neyse,Bobo'nun penaltidan attigi golle Bjk 1-0 öne gecti.Bu adam harbiden seviyor Antalya'yi

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İbrahim ü attı..2-0

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Deli İbo'dan namını yakışacak bir gol. Golden sonra Mustafa Denizli'nin ve Hakan Arıkan'ın tepkileri süperdi.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Serdar Özkan'dan muhteşem gol. Çok güzel aşırdı topu kalecinin üzerinden. Yanlız golde ofsayt şüphesi var.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Alican,cocuga öyle bir cikismissin ki sanki Bjknin teknik direktörü Deniz de,Ekrem'i takimdan kesiyor.Bazi seyleri abartmamak lazim,üslubu bozmamak lazim böyle gereksiz konularda.

Neyse,Bobo'nun penaltidan attigi golle Bjk 1-0 öne gecti.Bu adam harbiden seviyor Antalya'yi
    Herhangi birşeyi abartmadım zaten
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Erkan nasıl oynuyor.?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ben beğendim açıkçası Erkan Zengin'i. Fabian Ernst'te ilk maçı olmasına rağmen oldukça iyi oynuyor. Hep garanti pasları tercih ediyor...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ibo dogruyu soyle ibo dogruyu soyle bugun ne ictin

cizgiye inip kaleci yaklasirken ayaginin disiyla sut denemeleri falan. En iyi maclarindan biri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçı izleyemiyorum ama ibo akıllanmış sanırım..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Rahatsızlığımdan ötürü maça gidemedim.Evde izledim maçı,hem oynanan futbol hemde tribün olarak çok güzel bir maçtı...

Yeni transferler Ernst ve Erkan çok iyi izlenim verdiler.Ernst tecrübesini yansıttı sahaya.Önsezileri ile bir çok top kaptı ve kaptığı topları boş durumda en uygun olan arkadaşına isabetli şekilde aktardı.Erkan ise tekniği ile göz doldurdu,attığı şık çalımlar ve araya attığı toplar çok iyiydi...

Serdar Özkan'ın golü mükemmeldi...

Genel anlamda Beşiktaş'ta Holosko dışında tüm oyuncular iyi oynadı diyebiliriz.Bobo,S.Özkan,U.İnceman ve İbrahim Üzülmez öne çıkan isimlerdi...

İbo doğruyu söyle ibo doğruyu söyle
    Bugün ne içtin bugün ne içtin

İbrahim delirdi şampiyonluk istiyor

tezahüratları çok şıktı...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri