Tahrik etme inan zararlı çıkarsın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Üstteki videoya dikkat çekerim...
Printable View
Selim abi kraldır yaa..
En iyi taraftarın Beşiktaş taraftarı olduğunu herkes biliyor bir maça bakmamız doğru olmaz Beşiktaş taraftarı yıllardır böyle.. Ama Bursaspor taraftarı da oldukça ateşli.. :)
ya abisi burda en iyi taraftar konusunu tartışmaya kalkarsak senle çok altta kalırsın be.. :)
en iyi taraftar diyorsun şimdi iyi güzel ona baklırsa Göztepe yi ne yapacaksın adamlar amatör'deyken play off oynadıkları dönemde stadyum almadı taraftarlarını buna ne demeli?
ben zaten sana bir şey söylemedim ki
sadece bende senin görüşüne karşılık ufak yönlü bir örnek verdim konuşmaya gelmiyor demekki. k.b
Selim aga iyidir hoştur çok severim kendisini ama her tribün lideri gibi çorbasına bakar.Acunun ikram ettiği meblağı bilmek lazım:):):)
Not:Ama insan olarak çok iyidir deplasmanda 1 kşi bırakmaz dışarda.Çok bilet vermiştir bana bugüne kadar hakkaten hakkını ödiyemem Selim Abinin.....
her liderin yaptığı iştir, şimdi sana bile öyle teklif gelse neler yaparsın değil mi :)
edit.
Neyseee bişey demiyorum sen gülmeye devam et gün gelicek ANADOLUNUN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKÜCEKSİNİZ...
Devam et gülmeye :D
Bizim yaptığımız büyüklüktür. Fenerbahçe taraftarını da gördük bugün 2-0 olduğunda homurdanmalar arttı ve yönetim aleyhine tezahüratlar başladı.
Bu tür konuları bu başlık altında konuşun tartışın.
http://forum.turksportal.net/vb/show...ht=futbol+kafe
Tabii olayı kişiselleştirmeden tartışmayı başarabilirseniz ki hiç sanmıyorum. Şu konuda bile enaz 3-5 tane ceza alabilecek tarzda mesaj var. Ama ceza vermekle değişeceğinizi de hiç sanmıyorum. İlk mesajla altındaki mesajlara bir bakın ne kadar alakalı. Olay taratarları karşılaştırmak değil ama konunun ana fikri buraya sapıyor.
Bu arada en iyi taraftar grubu maça gitmeyen taraftardır buda benim fikrim. :)
Konu kilitlenmiştir.