Bulentle Servet iyi anlasir :)
Printable View
Bulentle Servet iyi anlasir :)
Bülent Korkmaz hakkında şüphelerim var umarım alacağı başarılı sonuçlar ile bu şüphelerimi ortadan kaldırır.
Galatasaray Camiasına Hayırlı Olsun Bülent Korkmaz Gerek Hoca Gerek Abi Olacaktır Futbolculara
Bu Arada Sabri Ve Ümit Karanın Kadro Dışı Kalması Gerekir Yaptıkları Doğruysa
http://www.galatasaray.org/images/gi...az-yeni-td.jpg
Hoş Geldin Kaptan..
michael skibbeye haksizlik yapildi bence. Adam galatasarayli futbolculara göre taktik yapiyordu, bizim aragones gibi illa kendi taktigini oynatmaya zorlamiyordu. Ayrica Penaltiyi baros atamiyorsa onun ne sucu vardi? bülent korkmaz gsnin kurtaricisi olamaz adamda tecrübe yokki
Ben baktığımda Meira'da vardı antrenmanda yanlız.:) Hayırlı olsun Galatasaray'a...
En büyük hatası 3 lü defans oynatması bence.
bir kere en önemlisi disiplinsiz . 2.si takıntılı olduğu oyuncular (sabri , m.güven) , 3.sü taktik başarıyla kazandırdığı bir maç hatırlamıyorum ben . galatasaray bu kadroyla her maça salsan sahaya çoğu maçı zaten kazanması gerekir . kazanamadığı maçlarda da td taktikle işi bitirir . 4.sü kimse saygı duymuyor skibbeye . 5.si takımda motivasyon sıfır . 6.sı yıldızları yönetemiyor . 7.si gençleri kullanıyor diye getirdiğimiz adam ya gençlere hiç şans vermiyor verdiği zaman da saçmalıyor (m.güven , erhan şentürk[ŞL maçında]) vs. vs. uzar gider .
cogunda haklisin, komik tesadüf aragones icinde aynisini düsünüyoruz :D
ama seninde dedigin gibi kimse saygi duymuyor skibbe'ye.
(yabanci futbolcu gözüyle bak) tecrübesiz bi td geliyor sen ona saygi duyarmiydin? ben duymazdim :)
bence bazi futbolcular sorunlar cikartabilir, basda lincoln.
kendine saygı duydurtucaksın işte . bence olay tecrübeyle alakalı değil . kaldı ki aragones avrupa kupası apoletiyle geldi .
ben kaptan'ın bu işin altından kalkabileceğini düşünüyorum açıkçası .
Açıkçası ben Lincoln'ü mutsuz gördüm diyebilirim. Surat ifadesinden belli oluyordu...
Hayırlı olsun gsli arkadaşlarıma.
İstifa mı etti kovuldu mu?
galatasaray sitesindeki video haber başlığı "skibbe istifa etti" ama bilmem ne kadar doğru .
Daha doğrusu şu olur. "İstifa ettirildi." :)
Hoşgeldin Büyük Kaptan...
http://img7.imageshack.us/img7/4154/dsc6548ta3.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/9828/dsc6676xh3.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/1763/dsc6504bk4.jpg
Meira antrenmanda. Bahri Havadır floryayı terketti demişti :icon_confused: Yine havaymış demekki :icon_biggrin:
http://img11.imageshack.us/img11/9223/dsc6624ye7.jpg
Uğur da antrenmanın tamamına katıldı. Bekliyoruz Aslanı. İdolü Bülent Korkmaz hocası oldu. 3 Numara da onda. Ayrı bir motivsyon olur onda.
Beni bile heyecanlandıran bir anlaşma oldu. Galatasaraylıları düşünemiyorum, şu aşamada, bu kriz döneminde en doğru hamle yapıldı bana göre. Bülen Hoca'ya tam yetki verilip sabredilmeli. Değişimin verdiği havayla UEFA'da turu geçecektir Galatasaray ve sonrasında da hocaya yönetim tam destek vermeli, baskı yapmamalı, sonrasında başarı eminim gelecektir.
Hayırlı olsun Galatasaray'a, başarılar Bülent Korkmaz.
Benim görüşüm takıma Kaptanın gelmesiyle , kötü oynayan futbolcularımız o gazla iyi bir performans çizebilir , Bordo maçından sonra herşey netlik kazanacak.
İyi bir insan, iyi bir futbolcu, iyi bir kaptan. Neden olmasın ?
Hayırlı olsun Bülent Korkmaz hırsıyla birşeyler yapacaktır iyi bir tercih açıkçası
Umarım başarılı olur ve ülkemizde Türk Teknik Direkdörlerin önü açılır tabi sonu Ertuğrul Sağlam gibi olmazsa...
Ama Skibbe'ye saygı duymayan bir futbolcu hiç tanımadığı Bülent Korkmaz'a neden saygı duysun ki diye soruyorum kendi kendime.(tabi bu söylediğim Baros,Kewell gibi şöhretli yabancılar için geçerli)
Bülent Korkmazın gelmesiyle türk oyuncular biraz gaza gelebilir.Kaptan umarım başarılı olur ama yönetimin bu mantalitesi ile işi zor.Takımın kapısından girememesi gerekenler hala galatasarayımızda kaptanlık mertebesine kadar geliyorsa geçmişteki kaptanların içi sızlıyordur heralde.
Sezon sonu şampiyonluk gelir umarım ama şampiyonluktan önemli takımdaki kanserli hücre diye tabir edilen futbolcuların takımdan uzaklaştırılması gerekiyor.
arkadaşlar Fatih Terim de geldiğinde tecrübesizdi ve o zaman Real de Barca da oynamış Hagi vardı takımda ama ne oldu Terim herkese sözünü geçirdi kimsenin altında ezdirmedi kendisini ben eminim Büyük Kaptan da Terim den aşağı kalmaz ve yönetim arkasında durursa çok büyük başarılar elde eder.Bütün yıldız denilen oyuncularada sözünü geçirir.
Bu arada Arda da yeni kaptanımız artık kendisi söylemişti zaten Arda kaptan olmalı diye
Takımımız Sonunda Kaptanına Kavuştu. Kumanda Sende Kaptan !
İçimde kötü bir his var. Hadi hayırlısı ...
Hayırlı olsun, çok mutluyum Bülent Korkmaz geldiği için. Umarım herşey çok güzel olacak...
Allah Allah kesin bir şey mi söyledim ben , fikrimi belirttim
bir hoca ilk maçında çok şey değiştirebilir, özellikle de bu gelen hoca geldiği takımda efsane olarak sayılan 2 oyuncudan birisiyse. öncelikle takıma bir hava getirir, orada oynayan her futbolcu bilir ki bu adam efsane olduysa bir şey vardır. kaldi ki bir çoğu bu adamı izleyerek büyümüştür zaten ve belki de o kaptanlık bandını takarken takımda oynamaktadır zaten. hırs getirir sonra, omzu çıktığı halde maça devam eden, maç bittiğinde bile hırsından koşarak hareket eden bir adam vardır artık başlarında ve yenidir bu hoca. ya onun istediği şekilde hırslı ve formanı ıslatarak oynarsın ya da kulubede paslanıp giden çok oyuncu olmuştur futbol tarihi boyunca, onlardan birisi olursun. bu ikisi bile çok şeydir zaten, yeter ki oyuncular artık farkına varsınlar hangi formayı giydiklerinin...
hoşgeldin Efsane Kaptan :)
Bülent Korkmaz'a şans verilirse bence Galatasaray'ı Avrupada'ki eski günlerine geri döndürür.İçimde bir his var bu sene olmasada Bülent Korkmaz Fatih Terim gibi bize çok büyük başarılar yaşatacak...Öncelikli hedef ligde en kötü 2.olup ŞL ye katılabilmek olmalı.Bordo maçı geçilirse gerisi gelir diye düşünüyorum.
Bülent Korkmaz'ın GS'nin başına getirilmesinin çok olumlu bir hamle olmadığını düşünüyorum. Ki geçmişte tecrübesiz hocalar(Rıdvan, Oğuz, Hagi, Ertuğrul)takımlarına pek yarar sağlamadılar. Çok erken geldi. Eğer başarısız olursa hem GS kapısı kapanır hemde kariyerinde kötü bir iz olarak kalır.
NTVSporda Hakan Ünsal anlatıyormuş:
Bugun Kalli futbolcularla toplantı yapiyormuş. işte "skibbe sizin yüzünüzden gitti, ligde 2. olursak iyidir" falan demiş. Daha sonra odaya Kaptan girmiş. "Kalli bundan sonra sizinle toplantı yapamaz demiş. Tek sorumlu benim. Galatasaray şampiyon olacak, siz buna inanın" demiş.
Kaptan yavaş yavaş farkını koyuyor...
Bülent Korkmaz kısa vadede katkı sağlayacaktır Gs'ye ...