1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü Bülent Korkmaz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    mesele son maç değil . galatasaraylı olmadığın için , olayların bizim kadar içinde olmaman doğal . dünkü maç 2.bardağı da taşırdı artık
    skibbenin hatalari ne peki sana göre?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    skibbenin hatalari ne peki sana göre?
    bir kere en önemlisi disiplinsiz . 2.si takıntılı olduğu oyuncular (sabri , m.güven) , 3.sü taktik başarıyla kazandırdığı bir maç hatırlamıyorum ben . galatasaray bu kadroyla her maça salsan sahaya çoğu maçı zaten kazanması gerekir . kazanamadığı maçlarda da td taktikle işi bitirir . 4.sü kimse saygı duymuyor skibbeye . 5.si takımda motivasyon sıfır . 6.sı yıldızları yönetemiyor . 7.si gençleri kullanıyor diye getirdiğimiz adam ya gençlere hiç şans vermiyor verdiği zaman da saçmalıyor (m.güven , erhan şentürk[ŞL maçında]) vs. vs. uzar gider .

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bir kere en önemlisi disiplinsiz . 2.si takıntılı olduğu oyuncular (sabri , m.güven) , 3.sü taktik başarıyla kazandırdığı bir maç hatırlamıyorum ben . galatasaray bu kadroyla her maça salsan sahaya çoğu maçı zaten kazanması gerekir . kazanamadığı maçlarda da td taktikle işi bitirir . 4.sü kimse saygı duymuyor skibbeye . 6.sı takımda motivasyon sıfır . 7.si yıldızları yönetemiyor . 8. gençleri kullanıyor diye getirdiğimiz adam ya gençlere hiç şans vermiyor verdiği zaman da saçmalıyor (m.güven , erhan şentürk[ŞL maçında]) vs. vs. uzar gider .
    cogunda haklisin, komik tesadüf aragones icinde aynisini düsünüyoruz
    ama seninde dedigin gibi kimse saygi duymuyor skibbe'ye.
    (yabanci futbolcu gözüyle bak) tecrübesiz bi td geliyor sen ona saygi duyarmiydin? ben duymazdim
    bence bazi futbolcular sorunlar cikartabilir, basda lincoln.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Takımımız Sonunda Kaptanına Kavuştu. Kumanda Sende Kaptan !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri