Yok ya o kadar fazla isliklama olmadi
Printable View
Yok ya o kadar fazla isliklama olmadi
Gol geldi çok iyi oldu bu.1-0 yeniyoruz
Arda kendinden bekleneni oynuyor bu mac. Golde Arda ve Tuncay en büyük paya sahipler. Arda Tuncaya bir de mükemmel pas cıkardı ama tuncay ıskaladı. Golden sonra taraftar da kendine geldi. 10. yıl marsı söyleniyor. Mümkünse 90 dakika devam etsin.
http://img9.imageshack.us/img9/6663/adszxtd.jpg
bugün arda'yı IMG den geldiler izliyorlar ;)
Arda şahane! Semihte gerçekten çok iyi.
İnşAllah böyle devam eder yada gol ve dahada goller bulup kazanan taraf oluruz.
özür diliyorum :) alınganlık yapmı$ım :smismileyiw2:
Emre Belezoglu 'na Milli takımda bir $eyler oluyor yahu :) bir degi$im bir rejenere oluyor . Böyle devam etmesi dileğimizle.. :0:
bir kac sey daha
Maç arasında ordan burdan fırlayan reklamlar cok sinir bozucu..İnadına almayası geliyor insanın.
Spiker de pek bi fena..Torres'e 4 maçta 84 gol dedi az once yarıldım :D
Arda ve g.gönül gerçekten dünyanın her takımında oynayabilir world class oyuncular..Umarım kazanırız..
Tuncayı yaptığı asist dışında begenmedim. Çok gereksiz yerlerde top kaptırıyor. Dikkatli olmalı. Diger oyuncularımız iyi. Arda en cok sivrilen isim oldu, bi ara havaya girdi 360 derece zidane calımı falan atmaya basladı :D Defansta torresin sutu haric pozisyon vermedik. Rieranınkini saymıyrum o uzaktan suttu :D Volkan müthiş çıkardı. Böyle devam etmeliyiz. Arkaya semih ve nihatı kacırmalıyız bunlarda zayıflar.
Çok kapanık oynuyoruz biraz daha açılmamız lazım bence ilerde çoğalma manasında .. Ama sonuçta 1-0 olsun bizim olsun .. =) Haydi aslan parçalarıı
Nihat'ı pek 1-2 yer dışında pek beğenmedim. Tuncay'ı Semih'in yanına çekip Sağ kulvara yedeklerde kim varsa artık biri alınabilir.
İbrahim Üzülmez yerinede bir stoper alınıp Hakan bek'e çekilebilir.
Emreyide bi kaç yer dışında pek beğenmedim.
Tuncay yine çok pozisyon harcadı. Gökhan pas konusunda sıkıntı çekiyor, Aurelio görünmez kahraman, Semih şahane, Arda muhteşem. Ama bu maç böyle bitmez. En az 1 gol daha olur bu maçta...
Emre Belözoğlu'nu sahada hiç göremedim.İnanırmısınız oyunda olduğunu bile farketmemişim Nihat Frikik kullanmadan önce yanında gördüm Emre'yi sonradan düştü jeton :)Arda mükemmel oynuyor Volkanda bugün gayet iyi,inşallah 2.yarıdada gol(ler) bulucaz.
gercekten iyi oynadigimizi soyleyebilirim arda ve tuncay ozelliklede arda muthis ins. Ikinci yari boyle devam ederde kaza golu yemeyiz
Taraftar harika.Sürekli ıslıklıyorlar top İspanya'da iken bu çok önemli zaten.
Bu maçı kazanacağız mutlaka.Takım olarak inandık.
Atmosfer çok baskıcı değil. Biraz taraftar baskısı olması lazım.
Bosna Hersek 15. dakikada 2-0 önde Belçika karşısında. Bu maçtan kesinlikle 3 puan almalıyız.
Semih kötü başladı ama attığı golden sonra biraz toparlandı.İlk maçta daha etkiliydi 2.yarı daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum eğer oyundan alınmazsa.
bosnaya bak 2-0 yaptı ya
Arda gerçekten Arda gibi oynuyor böyle devam etmeli..
Hay Allah'ım ya dk 17 , Dzeko'nun golleriyle Bosna , Belçika karsısında 2-0 önde :S
Nihat kaç hafta sakattı bu dene, biliyor musunuz?
Ne güzel oynuyor Arda, ne 60 dk.sı şimdi?
Gökhan Gönül daha ne yapacak? Ne alakası var geçen sene ile şimdi, gayet iyi oynuyor.
İbrahim Üzülmez kısıtlı yeteneğine rağmen iyi dayanıyor, gayet başarılı.
Sürekli arkaya kaçıyor Tuncay, ne bekliyordunuz ki? Tuncay'ın yeteneği belli, o fizik kapasitesi yeter zaten böyle maçlarda.
Emre Aşık hep bir standartı olan bir oyuncu, ne çok iyi oynar ne çok kötü ama hep verim verir.İlk Terim döneminden beri hep kadrodadır ve olmasından da oldukça mutluyum.
En alakasızı Volkan.
90dan çıkardı belini kırma pahasına.Volkan istediği zaman imkansızları çıkarabilecek kapasitesi olan bir kaleci, öyle bir fizik dünyada çok az kalecide var.
Maç sahada kazanılır, keşke Bursa, İzmir gibi futbola hasret seyircilerin olduğu yerde oynasak.Yıkılmayı bekleyen bir stad yerine maç isteyen bir stada verilmesi lazımdı.
Kaçar mı bu ya Nihat
Nihat kaçırmaya devam ediyor. :S
Bugün olurda puan kaybedersek bunun sorumlusu nihat kahvecidir.
Yazık oldu. Emre Aşık bence enayi tekmeye kafa sokuyor. Dön sende sırtını. Yazık gerçekten. Hakeme de.
Penaltıdan yedik maalesef. Şimdi kacan gollere gel de yanma.
Yahu elle oynama vardı da neden kart yoktu ?
Batuhan casillası dövmezse iyidir :D
Emre maçın başından beri ruh gibi..
Acaba 2-0 önde felanmıyız. Ya da beraberlik bize yetiyor mu? Şimdide son bomba Arda çıkıp Nuri giriyor. Bu maçı kazanamazsak sorumlusu Fatih Terim'dir...Quote:
Dakika 82 Sabri giriyor Semih çıkıyor.
açıkçası emre belözoğlu <-> nuri beklerdim.
Malesef kaybettik. Güle güle 2010. Bravo Fatih Terim. Egonu tatmin etmeye devam et. :mad:
Tribünlerde Güiza sesleri. :mad:
böle bişey olamaz yemin ediorum bu nasıl bi kaderdir bumuydu oyunun hakkı ?
İbrahim'i aldın mutlusun dimi Fatih Terim ?
Emre ve Nihatı neden kenara erkenden almadı sinyor terim anlamak mümkün değil. Uzatmalarda gelen bir golle mağlup olduk. Yazık oldu açıkçası.