Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye

12 54.55%
  • İspanya

6 27.27%
  • Berabere

4 18.18%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 188 sonuç

Konu: Türkiye - İspanya | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

bana ilk maçtan farklı olacak gibi geliyor. İspanya 'nın oynayacağı oyun değişebilir, daha da sakin oynayacaklar.
    İspanya forvetleri ile başa çıkabilmek için orta saha duruşundan biraz feragat ediyoruz aslında dolayısıyla hücumda bireysel yeteneklere çok iş düşüyor. Fatih Terim' in motivasyon gücü çok üst düzeyde olmasa hiç şansımız yok diyeceğim fakat sahaya çıkınca dengeler alt üst oluyor.
    Arda' nın oyuna sonradan girebileceği (ikinci yarı) ya da fizik olarak tükenmeyeceği bir varyasyon bulmak lazım gibi geliyor o da mümkün değil pek. Kanatta oynayabilecek budur dedirtecek bir adam yok. Kazım hiç değil. Hamit fark yaratabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İspanya'nın gitmesi hemen hemen garanti ama oyun disiplininden kopmamak adına yine karakterli bir oyun sergileyeceklerdir. Bu maç da yine çok zor olacak ama bu sefer gülen taraf biz olacağız .. Keşke Sami Yen'de olmasaydı ama olsun Çılgın Türkler her yerde destekler ..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Israrla Emre Belözoğlu'nu oynatması çok saçma, o mevkiide çok daha kral oynayan Ayhan var. Fatih Terim iyice saçmalamaya başladı. 1 maç iyi oynayıp 5 maç rezalet oynayan, ve hatta oynayamayan Emre Belözoğlu ısrarını anlayamıyorum. Semih'te ısrar etmesi ise iyi, Hakan Şükür bıraktıktan sonra forvette ideal isim şu an için Semih'tir. Kadronun geri kalan kısmı idare eder, Ama ben olsam şu ortamda İbrahim Toraman'ı kesin alırdım kadroya, Hakan Balta stoperde rahat oynayamıyor, sürekli hata yapma korkusu içinde olduğu çok belli. Kişisel inatları yüzünden çok forma Ümit Karan'ın futbol hayatını bitirdi yazın kadroya almayarak, aynı hataları devam ettirmesin artık...

Daha ligde golu bulunmayan Nihat
    Yedek santrafor Semih
    60 dk kondisyonu olan Arda. Menajerler izlemeye gelince baskı hissetti uzerinde adam bile gecemedi maalesef :S
    Gecen seneyi mumla aratan Gökhan Gönül
    Sol kanadımızı otobana cevirip , Ramos'un oyuncagı olan İbrahim Üzulmez ( besiktas 10 yıldır cekiyor bu adamdan)
    Adamın icinden gecmeyi hayal eden bir Tuncay ayrıca calım atarken ayakta duramıyor.
    2 macta bir kırmızı kart goren 35 yasındaki Emre Asık [ fakat ilk macta iyi oynadı Allah'ı var ! ]
    Her an "Aman Volkan, yapma Volkan" dedirten bir Volkan Demirel.

İspanyolların 75.000 ki$ilik stadına kar$ı 26.000 ki$ilik Ali Sami Yen.....

ve daha bir sürü $ey..umarım kazanırız...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bakalım milli marşlarını ıslıklıycak mıyız ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre 1 maç iyi oynayıp 5 maç rezalet oynamıyor. Ligi biraz takip eden bir kişi Emre'nin son zamanlardaki formunu çok rahat görebilir eğer görmek isterse. Başarılar Milli Takım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Islıklamamız gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sTickdusT View Post
    Daha ligde golu bulunmayan Nihat
    Yedek santrafor Semih
    60 dk kondisyonu olan Arda. Menajerler izlemeye gelince baskı hissetti uzerinde adam bile gecemedi maalesef :S
    Gecen seneyi mumla aratan Gökhan Gönül
    Sol kanadımızı otobana cevirip , Ramos'un oyuncagı olan İbrahim Üzulmez ( besiktas 10 yıldır cekiyor bu adamdan)
    Adamın icinden gecmeyi hayal eden bir Tuncay ayrıca calım atarken ayakta duramıyor.
    2 macta bir kırmızı kart goren 35 yasındaki Emre Asık [ fakat ilk macta iyi oynadı Allah'ı var ! ]
    Her an "Aman Volkan, yapma Volkan" dedirten bir Volkan Demirel.

İspanyolların 75.000 ki$ilik stadına kar$ı 26.000 ki$ilik Ali Sami Yen.....

ve daha bir sürü $ey..umarım kazanırız...

Semih'le Arda konusunu abartmışsın yedek forvet falan saçma olmuş.Şu an Aragones bile Semih'i ilk 11 oynatıyor.Arda'da formda olduğu zaman 90dk'yıda rahat çıkartıyor.

Maç başlasın hadi millier !

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Emre 1 maç iyi oynayıp 5 maç rezalet oynamıyor. Ligi biraz takip eden bir kişi Emre'nin son zamanlardaki formunu çok rahat görebilir. Başarılar Milli Takım.
    Farkedersen iyi oynadıgını belirtmi$tim.Orda vurguyu 35 yaşında bir stoper olan Emre Aşık'ın yokluktan oynadığıydı.. Maalesef Milli Takımımızın defansı böyle..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Müthiş bir ıslıklama var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir de kendi marşımızı düzgün söyleyebilsek (:
    Last edited by RaSenGan : 01.Nisan.2009 at 22:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yok ya o kadar fazla isliklama olmadi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Gol geldi çok iyi oldu bu.1-0 yeniyoruz
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda kendinden bekleneni oynuyor bu mac. Golde Arda ve Tuncay en büyük paya sahipler. Arda Tuncaya bir de mükemmel pas cıkardı ama tuncay ıskaladı. Golden sonra taraftar da kendine geldi. 10. yıl marsı söyleniyor. Mümkünse 90 dakika devam etsin.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bugün arda'yı IMG den geldiler izliyorlar
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bugün arda'yı IMG den geldiler izliyorlar
    IMG derken ?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    IMG derken ?
    www.imgworld.com
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arda şahane! Semihte gerçekten çok iyi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Hmm ben de diyorum niye Arda artistik hareketler yapıyor (:

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnşAllah böyle devam eder yada gol ve dahada goller bulup kazanan taraf oluruz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by sTickdusT View Post
    Farkedersen iyi oynadıgını belirtmi$tim.Orda vurguyu 35 yaşında bir stoper olan Emre Aşık'ın yokluktan oynadığıydı.. Maalesef Milli Takımımızın defansı böyle..
    Benim cevabım senin yazına değildi zaten bahsettiğim Emre de Belözoğlu olandı.

Oyuncularımız çok iyi mücadele ediyor. Riera'nın şutu ve Volkan'ın kurtarışı harikaydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Benim cevabım senin yazına değildi zaten bahsettiğim Emre de Belözoğlu olandı.

Oyuncularımız çok iyi mücadele ediyor. Riera'nın şutu ve Volkan'ın kurtarışı harikaydı.

özür diliyorum alınganlık yapmı$ım

Emre Belezoglu 'na Milli takımda bir $eyler oluyor yahu bir degi$im bir rejenere oluyor . Böyle devam etmesi dileğimizle..

bir kac sey daha

Maç arasında ordan burdan fırlayan reklamlar cok sinir bozucu..İnadına almayası geliyor insanın.

Spiker de pek bi fena..Torres'e 4 maçta 84 gol dedi az once yarıldım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda ve g.gönül gerçekten dünyanın her takımında oynayabilir world class oyuncular..Umarım kazanırız..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuncayı yaptığı asist dışında begenmedim. Çok gereksiz yerlerde top kaptırıyor. Dikkatli olmalı. Diger oyuncularımız iyi. Arda en cok sivrilen isim oldu, bi ara havaya girdi 360 derece zidane calımı falan atmaya basladı Defansta torresin sutu haric pozisyon vermedik. Rieranınkini saymıyrum o uzaktan suttu Volkan müthiş çıkardı. Böyle devam etmeliyiz. Arkaya semih ve nihatı kacırmalıyız bunlarda zayıflar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kapanık oynuyoruz biraz daha açılmamız lazım bence ilerde çoğalma manasında .. Ama sonuçta 1-0 olsun bizim olsun .. =) Haydi aslan parçalarıı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nihat'ı pek 1-2 yer dışında pek beğenmedim. Tuncay'ı Semih'in yanına çekip Sağ kulvara yedeklerde kim varsa artık biri alınabilir.
    İbrahim Üzülmez yerinede bir stoper alınıp Hakan bek'e çekilebilir.
    Emreyide bi kaç yer dışında pek beğenmedim.

Tuncay yine çok pozisyon harcadı. Gökhan pas konusunda sıkıntı çekiyor, Aurelio görünmez kahraman, Semih şahane, Arda muhteşem. Ama bu maç böyle bitmez. En az 1 gol daha olur bu maçta...

Emre Belözoğlu'nu sahada hiç göremedim.İnanırmısınız oyunda olduğunu bile farketmemişim Nihat Frikik kullanmadan önce yanında gördüm Emre'yi sonradan düştü jeton Arda mükemmel oynuyor Volkanda bugün gayet iyi,inşallah 2.yarıdada gol(ler) bulucaz.

gercekten iyi oynadigimizi soyleyebilirim arda ve tuncay ozelliklede arda muthis ins. Ikinci yari boyle devam ederde kaza golu yemeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Taraftar harika.Sürekli ıslıklıyorlar top İspanya'da iken bu çok önemli zaten.

Bu maçı kazanacağız mutlaka.Takım olarak inandık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Atmosfer çok baskıcı değil. Biraz taraftar baskısı olması lazım.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bosna Hersek 15. dakikada 2-0 önde Belçika karşısında. Bu maçtan kesinlikle 3 puan almalıyız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri