Sadece bir kişi burada Hasan Kabze dedi , ve şimdi uyarı geldi ama daha önce tümerler sergenler deniliyordu o uyarı neden o zaman yapılmadı.
Printable View
Sadece bir kişi burada Hasan Kabze dedi , ve şimdi uyarı geldi ama daha önce tümerler sergenler deniliyordu o uyarı neden o zaman yapılmadı.
Bu saatten sonra ligin kaderini belirleyecek takım Galatasaray'dır.Bakalım az da olsa devam eden Şampiyonlar Ligi şanslarını kovalayacaklarmı ..
Baktım oLay iyice çığrından çıkıyor yakında Hagi Ler, PrekaziLer, Metin ALi FeyyazLar konuşuLmaya başLanıcak, uyardım..Daha da Uyarmam..
Galatasaray nasıl Avrupa kupalarına gitmeyi garantiledi açıklarmısın ? yoksa Türkiye kupasında Fenerbahçe'nin yerine Galatasaray mı final oynadı ? daha önünde 2 maç var iki maçıda kaybederse Bursa'nın son iki maçını kazanması halinde Galatasaray değil Bursaspor gidiyor Avrupaya.. ;)
dereyi görmeden paçaları sıvamayalım.
Daha maç başlamadan cezalara başlanmış :) Maç bitince olacak acaba.
Ntvspor'un yalancısıyım ben.
Galatasaray'ın UEFA'ya Gitmesi Garantilendi...Bu Yüzden Çok Rahat Oynuyacak..Beşiktaş İse Stres Yapacak..Ayrıca Beşiktaş'ın Büyük Takımları Yenememe Gibi Bi Durumu da Var...O Yüzden Galatasaray Oynaması Gerektiği Gibi Oynarsa Rahat Bir Galibiyet Alır.
Şu sözüne kesinlikle katılıyorum. Rahat takımlara karşı oynamak zordur, Beşiktaş bunu üç hafta önce evinde yaşadı. Aynısı yaşayabilir. Galatasaray bu saatten sonra olduğu sırayı hiç bir takıma vermez.
Ama kim nederse desin Galatasaray bu maçı alırsa son hafta Sivasspor'a yenilir.
Sana mı tepki veriyorum?Tepki verdiğim kişiler kendileri de gerek görürse cevap yazar zaten.
Derbiler konusunda ise konudaki ilk mesajımda söyleyeceklerimi söyledim.Ligde belki Fenerbahçe'yi yenemedik ama unutulmasın ki aynı Fenerbahçe'yi Galatasaray da yenemedi, biz hiç değilse kupada yendik.Galatasaray ile evimizde yapmamız gereken bir maç daha dururken Beşiktaş derbi kazanamıyor demek çok saçma.Son yıllarda zaten Asy'de Galatasaray'ın , İnönü'de ise Beşiktaş'ın galibiyetleri ön plana çıktığı baz alınırsa bir maç daha dururken böyle yorumlar yapmanın ne kadar gereksiz olduğu anlaşılır.Bu derbi konusu fazla abartıldı daha fazla konuşulmasına gerek yok.Pazar akşamı göreceğiz Beşiktaş (Ligde) derbi kazanabiliyor mu kazanamıyor mu...
Beşiktaş'ın almasını istiyorum.Bursaspor'un Uefa hedefinin sürmesi için.
Bende 1-2 söz söyleyeyim. Şimdi milliyette okudum B. Korkmaz mücadeleci 1 ortasaha kurup Lincoln'ü yedek tutacakmış.. İnandırıcı gelmedi ama olur mu olur.. Galatasaray bu maçta golü ilk atarsa maçı alır.. Eğer Milliyette yazana göre çıkarlarsa, yerlerse vay hallerine. Maç 0-1 gibi bir skorla veya en kötü 1-1 gibi bi skorla sonuçlanır.. [BJK'nin şansı tutmazsa] yani 5-6 atak yapıp 3 gol atmazlarsa GS galip.
Lincoln'ü oynatır bnce..
Lincoln Oynamasada Olur...Arda ve Kewell'ımız Bize Yeter .. Tabi Baros da...
Bu ara herkeste bir strestir gidiyor.Yahu şampiyonLuk mücadeLesi veren biziz,yarışta oLan biziz hedefsiz takımın taraftarı benim Sergenime biLe Laf söyLüyor.Nedir bu rahatsızLık,Beşiktaşın bu sezonki başarısı mı?
Galatasaray'ın önünde her zaman bir hedef olmustur , ''Hedefsiz'' olarak nitelendirmen çok komik olmus , lakin ufak bir hedef bile olsa Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz.
Bir fenerbahçeli olarak galatasaryın kazanmasını istiyorum sivasında şampiyon olmasını istiyorum :D
cok sey istedim sanırım :p
Şampiyonluğu En Çok Hakeden Sivas'tır...İnşallah Sivas Olur ..Sivas İçin Yeneriz Heralde :D
VIP Üst B-E: 750 TL
VIP Üst A-F: 500 TL
VIP Alt A-F: 425 TL
VIP Alt B-E: 450 TL
VIP Alt C-D: 500 TL
Numaralı Orta: 425 TL
Numaralı Kenar: 375 TL
Kapalı Üst: 300 TL
Kapalı Alt: 250 TL
Yeni ve Eski Açık: 90 TL
Resmen milleti sömürüyor bunlar. Yahu gören Uefa Kupasi finalinin Besiktas-Galatasaray maci oldugunu, finalin haftasonu Inönü'de oynanacagini sanar ...
Hey Maşallah fiyatlara bak. xD
Millet kombine alsın diye yapıyorlar böyle ama ayıp denen birşey var.
Bu maçı GS alacak gibi geliyor bana ama şampiyon BJK olacaktır
Bu maçta Galatasaray-Beşiktaş dostluğu varmı yokmu göreceğiz bakalım ..
Geçen haftaki açıklamalarından sonra Galatasaray başkanının yaptığı açıklamalardan sonra yok elbette ama bunu sahada görmek daha güzel olacakdır ..
Galatasaray Beşiktaş'a Yenilirse Maçı Dostuna Bırakmış mı Olacak Yani ?
İkinizinde mantığı değil .. Beşiktaş'ın Fenerbahçeyi yendiği akşamda sokaklarda sevinen Galatasaray taraftarları acaba bu maçı kaybederlerse nasıl galatasaray taraftarılar diye merak edeceğim ;;)
Beşiktaş kazanırsada şampiyonluk şarkıları söyleyerken Kardeşimiz dedikleri ve birlikte sevindikleri Galatasaray taraftarları ne yapacak bunları merak ediyorum ;;)
Galatasaray'ın O Zamanlar Şampiyonluk Şansı Devam Ettiği İçin fenerbahçe Yendiğinde Sevinmesi Doğal..Ama Şimdi İşler Değişti..Tabi ki Çıkıp Beşiktaş'ı Yenmek İçin Çalışacağız..Ama Yenilirsekte Fazla Sorun Olmaz...fenerbahçe Olacağına Beşiktaş Olsun .
Galatasarayın Türkiye Kupasında Şampiyonluk şansı vardı yani :) Ben o sevinçden bahsettim Türkiye kupasından sonra hazırlanan videolar resimler ve marşlar gibi .. Bunları Galatasaray taraftarı kendi sevinciymiş gibi söyledilerde ben olndan eleştirdim ..
Neyse sorun değil ya .. Beşiktaş şampiyon olsa banane Galatasaray şampiyon olsa banane ..
Bu hafta birçok maçda Türk futbolunun gerçek yüzü ortaya çıkacak ..
Bu maçtada çıkakcak kendi takımımın maçında da çıkacak ..
Fener Konyaspor'a maçı verirse ben Fenerbahçeyi de kınayacağım peki sen Galatasaray Beşiktaşa maç verirse kınayabilecekmisin takımını ?
Ben şahsen bu maçı galatasaray kazanırsa sevinmem neden sevineyimki başarı benim olmadıkça ? Ama galatasaray taraftarı geçen hafta bunu yaptı bende diyorumki bunu yapan taraftar Allah izin verirde bu hafta yenilirse acaba ne yapacaklar ? Beşiktaşla birlikte kutlama yapacaklarmı ?
Siz Hamburg Galatasaray'ı Elediğinde Neden Seviniyorsanız Galatasaray Taraftarları'da fenerbahçe Yenildiğinde Bu Sebepten Seviniyor..Ayrıca Türkiye Kupasından Bahsettiğini Bilmiyordum Ben Ligden Bahsediyorsun Sandım...
"peki sen Galatasaray Beşiktaşa maç verirse kınayabilecekmisin takımını ? "
Diye Sormuşsun Yukarda..Bu Maç Derbi Maçıdır ve Galatasaray Deplasmana Gidiyor..Bu Sene Galatasaray'ın Ligde İyi Olmadığı Zaten Ortada.Bu Maçı Yenilmesi Galatasaray'ın Beşiktaş'a Maçı Verdiği Anlamına mı Geliyor ? Derbidir Bu Sonuçta.Galatasaray'ın Hiçbir İddaası Yok Ancak Beşiktaş Şampiyonluğa Oynuyor.Bu Maçı Kaybederse Şampiyonluk Yolunda Çok Büyük Bir Yara Alabilir.Yani Bu Durumda Beşiktaş'ın Maçı Kazanması Değil Galatasaray'ın Kazanması Enterasan Olur.Ama Ben Takımıma Güveniyorum Çıkıp Kazanmak İçin Oynayacaktır.Ama Olmazsada Yapacak Birşey Yok.Sonuçta Derbi Maçı...
Galatasaray'ın bir amacı yok demek ? ne kadar çok takip ediyormuşsun takımınıda bizim haberimiz yokmuş .. Azda olsa Şampiyonlar Ligine gitme ihtimali .. Yüksek bi ihtimalde bu haftaki maçı kaybederse Avrupa kupalarına gidememe ihtimali .. Galatasaray için gerçektende amaçsız bir maçmış ..
Neyse burda Galatasarayı konuşarak konuyu dağatmanın bir manası yok sadece o geceki maçın sonunda kol kola olacak taraftarları merak ediyorum ..
Galatasaray UEFA Kupasına Gitmeyi Garantiledi..Bu Dakkadan Sonrada Şampiyonlar Ligine Girme Şansı Bana Göre Sıfır.Bu Sene ki Amaçları Bu Dakkadan Sonra Tükenmiş Artık Bu Takımın..Bu Yüzden Çıkıp Rahat Rahat Oynuyacak...Ayrıca Yumruk Yumruğa Gireceklerine Kol Kola Olmaları Daha Güzel Birşey Değil mi ?
Türkiye kupası ile lig aynı mı, hem herkesi genelleyemezsin. Ben mesela Beşiktaş'ın kupayı almasına sevinmedim, Fenerbahçe'nin alamamasına sevindim. Yani kimin aldığı değil, Fenerbahçe'nin alamaması önemli. Çok önemli değil tabii ki orası da ayrı, ezeli rekabet var sonuçta. Bu maç ise bambaşka, isterse 8. olalım ne farkeder ki, kim ister takımı yenilsin ? Biz olamadıktan sonra kim şampiyon olmuş ne farkeder ? Ayrıca biz niye maçı verelim, satalım ? Beşiktaş rakip değil mi ? Kim çıkarıyor bunu anlamıyorum yahu. Ne kadar saçma. Aynı bu kardeş takım olayları gibi, aynı ligde mücadele ediyorsun, rakipsin ne kardeşliği, ne dostluğu. Sahada sonuna kadar rakipsin, saha dışında istersen can ciğer ol.
Oha bilet fiyatlarını kombine sanmadıysam.
Beşiktaş'ın ve taraftarının Fenerbahçe ile arasındaki mesafe ne ise Galatasaray'la da odur.Arada birkaç çürük çıkabilir , bunlar normal şeyler.Buraya gelip kardeşlik-dostluk muhabbeti yapan Fenerbahçe'lilerin amacı ortamı germekten başka bişey olamaz.Beşiktaş kupayı aldığında sevinen Galatasaray'lılar olması normal , 26 yıldır kupayı alamayan ezeli rakiplerine karşı ellerinde kozu korumuş olacaklardı.Aynı duruma Beşiktaş düşseydi ve Fenerbahçe kupayı alsaydı Beşiktaş adına da 2 takım taraftarı tarafından aynı geyikler dönerdi.
Sonuçta bu maç bir derbi maç , kimse kol kola olmayacak.Kazanan sevinecek , kaybeden üzülecek şüphesiz...
Aynen Öyle..Ancak fenerbahçelilerin Beşiktaş Maçı Yenmesi Durumunda Galatasaray Maçı Beşiktaş'a Satmış Diye Düşünmeleri Çok Yanlış.Sonuçta Dediğim Gibi Derbi Maçı ve Beşiktaş Kendi Evinde Kendi Seyircisi Önünde Oynuyor.Yenmesi Çok Enterasan Bir Durum Değil.Ama Galatasaray Çıkıp Kazanmak İçin Oynuyacaktır...
Yahu siz kaç kere uyarıcaz, oLayLarı farkLı yerLere çekmeyin diye. Konu dışına çıkmayın. Daha da uyarmak istemiyorum bakın..
Bilet Fiyatlarına Bak Çüş Diyorum Yuh Diyorum Oha Diyorum Resmen Sömürücülük Bu
Bilet fiyatlari cok ucuk olmus gercekten ..