Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

16 31.37%
  • Galatasaray

31 60.78%
  • Berabere

4 7.84%
Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 238 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [ TSL 33. Hafta ]

VIP Üst B-E: 750 TL
    VIP Üst A-F: 500 TL
    VIP Alt A-F: 425 TL
    VIP Alt B-E: 450 TL
    VIP Alt C-D: 500 TL
    Numaralı Orta: 425 TL
    Numaralı Kenar: 375 TL
    Kapalı Üst: 300 TL
    Kapalı Alt: 250 TL
    Yeni ve Eski Açık: 90 TL

Resmen milleti sömürüyor bunlar. Yahu gören Uefa Kupasi finalinin Besiktas-Galatasaray maci oldugunu, finalin haftasonu Inönü'de oynanacagini sanar ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hey Maşallah fiyatlara bak. xD

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Millet kombine alsın diye yapıyorlar böyle ama ayıp denen birşey var.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçı GS alacak gibi geliyor bana ama şampiyon BJK olacaktır

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Bu maçta Galatasaray-Beşiktaş dostluğu varmı yokmu göreceğiz bakalım ..

Geçen haftaki açıklamalarından sonra Galatasaray başkanının yaptığı açıklamalardan sonra yok elbette ama bunu sahada görmek daha güzel olacakdır ..
    55>44 5am5un5por 44<55

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by 1122334455 View Post
    Bu maçta Galatasaray-Beşiktaş dostluğu varmı yokmu göreceğiz bakalım ..

Geçen haftaki açıklamalarından sonra Galatasaray başkanının yaptığı açıklamalardan sonra yok elbette ama bunu sahada görmek daha güzel olacakdır ..
    Bunun kanıtı ne olacak? Fenerbahçe şampiyonluğu kaçırdı diye bir bahane daha... Kendinizi kandırmayı sürdürün. Daha neler yazacaksınız merak ediyorum.

Galatasaray Beşiktaş'a Yenilirse Maçı Dostuna Bırakmış mı Olacak Yani ?

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Bunun kanıtı ne olacak? Fenerbahçe şampiyonluğu kaçırdı diye bir bahane daha... Kendinizi kandırmayı sürdürün. Daha neler yazacaksınız merak ediyorum.
    Quote Originally Posted by Pesimistr View Post
    Galatasaray Beşiktaş'a Yenilirse Maçı Dostuna Bırakmış mı Olacak Yani ?

İkinizinde mantığı değil .. Beşiktaş'ın Fenerbahçeyi yendiği akşamda sokaklarda sevinen Galatasaray taraftarları acaba bu maçı kaybederlerse nasıl galatasaray taraftarılar diye merak edeceğim

Beşiktaş kazanırsada şampiyonluk şarkıları söyleyerken Kardeşimiz dedikleri ve birlikte sevindikleri Galatasaray taraftarları ne yapacak bunları merak ediyorum
    55>44 5am5un5por 44<55

Galatasaray'ın O Zamanlar Şampiyonluk Şansı Devam Ettiği İçin fenerbahçe Yendiğinde Sevinmesi Doğal..Ama Şimdi İşler Değişti..Tabi ki Çıkıp Beşiktaş'ı Yenmek İçin Çalışacağız..Ama Yenilirsekte Fazla Sorun Olmaz...fenerbahçe Olacağına Beşiktaş Olsun .

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Galatasaray'ın O Zamanlar Şampiyonluk Şansı Devam Ettiği İçin fenerbahçe Yendiğinde Sevinmesi Doğal..Ama Şimdi İşler Değişti..Tabi ki Çıkıp Beşiktaş'ı Yenmek İçin Çalışacağız..Ama Yenilirsekte Fazla Sorun Olmaz...fenerbahçe Olacağına Beşiktaş Olsun .
    Galatasarayın Türkiye Kupasında Şampiyonluk şansı vardı yani Ben o sevinçden bahsettim Türkiye kupasından sonra hazırlanan videolar resimler ve marşlar gibi .. Bunları Galatasaray taraftarı kendi sevinciymiş gibi söyledilerde ben olndan eleştirdim ..

Neyse sorun değil ya .. Beşiktaş şampiyon olsa banane Galatasaray şampiyon olsa banane ..

Bu hafta birçok maçda Türk futbolunun gerçek yüzü ortaya çıkacak ..

Bu maçtada çıkakcak kendi takımımın maçında da çıkacak ..

Fener Konyaspor'a maçı verirse ben Fenerbahçeyi de kınayacağım peki sen Galatasaray Beşiktaşa maç verirse kınayabilecekmisin takımını ?

Ben şahsen bu maçı galatasaray kazanırsa sevinmem neden sevineyimki başarı benim olmadıkça ? Ama galatasaray taraftarı geçen hafta bunu yaptı bende diyorumki bunu yapan taraftar Allah izin verirde bu hafta yenilirse acaba ne yapacaklar ? Beşiktaşla birlikte kutlama yapacaklarmı ?
    55>44 5am5un5por 44<55

Siz Hamburg Galatasaray'ı Elediğinde Neden Seviniyorsanız Galatasaray Taraftarları'da fenerbahçe Yenildiğinde Bu Sebepten Seviniyor..Ayrıca Türkiye Kupasından Bahsettiğini Bilmiyordum Ben Ligden Bahsediyorsun Sandım...

"peki sen Galatasaray Beşiktaşa maç verirse kınayabilecekmisin takımını ? "

Diye Sormuşsun Yukarda..Bu Maç Derbi Maçıdır ve Galatasaray Deplasmana Gidiyor..Bu Sene Galatasaray'ın Ligde İyi Olmadığı Zaten Ortada.Bu Maçı Yenilmesi Galatasaray'ın Beşiktaş'a Maçı Verdiği Anlamına mı Geliyor ? Derbidir Bu Sonuçta.Galatasaray'ın Hiçbir İddaası Yok Ancak Beşiktaş Şampiyonluğa Oynuyor.Bu Maçı Kaybederse Şampiyonluk Yolunda Çok Büyük Bir Yara Alabilir.Yani Bu Durumda Beşiktaş'ın Maçı Kazanması Değil Galatasaray'ın Kazanması Enterasan Olur.Ama Ben Takımıma Güveniyorum Çıkıp Kazanmak İçin Oynayacaktır.Ama Olmazsada Yapacak Birşey Yok.Sonuçta Derbi Maçı...

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Siz Hamburg Galatasaray'ı Elediğinde Neden Seviniyorsanız Galatasaray Taraftarları'da fenerbahçe Yenildiğinde Bu Sebepten Seviniyor..Ayrıca Türkiye Kupasından Bahsettiğini Bilmiyordum Ben Ligden Bahsediyorsun Sandım...

"peki sen Galatasaray Beşiktaşa maç verirse kınayabilecekmisin takımını ? "

Diye Sormuşsun Yukarda..Bu Maç Derbi Maçıdır ve Galatasaray Deplasmana Gidiyor..Bu Sene Galatasaray'ın Ligde İyi Olmadığı Zaten Ortada.Bu Maçı Yenilmesi Galatasaray'ın Beşiktaş'a Maçı Verdiği Anlamına mı Geliyor ? Derbidir Bu Sonuçta.Galatasaray'ın Hiçbir İddaası Yok Ancak Beşiktaş Şampiyonluğa Oynuyor.Bu Maçı Kaybederse Şampiyonluk Yolunda Çok Büyük Bir Yara Alabilir.Yani Bu Durumda Beşiktaş'ın Maçı Kazanması Değil Galatasaray'ın Kazanması Enterasan Olur.Ama Ben Takımıma Güveniyorum Çıkıp Kazanmak İçin Oynayacaktır.Ama Olmazsada Yapacak Birşey Yok.Sonuçta Derbi Maçı...

Galatasaray'ın bir amacı yok demek ? ne kadar çok takip ediyormuşsun takımınıda bizim haberimiz yokmuş .. Azda olsa Şampiyonlar Ligine gitme ihtimali .. Yüksek bi ihtimalde bu haftaki maçı kaybederse Avrupa kupalarına gidememe ihtimali .. Galatasaray için gerçektende amaçsız bir maçmış ..

Neyse burda Galatasarayı konuşarak konuyu dağatmanın bir manası yok sadece o geceki maçın sonunda kol kola olacak taraftarları merak ediyorum ..
    55>44 5am5un5por 44<55

Galatasaray UEFA Kupasına Gitmeyi Garantiledi..Bu Dakkadan Sonrada Şampiyonlar Ligine Girme Şansı Bana Göre Sıfır.Bu Sene ki Amaçları Bu Dakkadan Sonra Tükenmiş Artık Bu Takımın..Bu Yüzden Çıkıp Rahat Rahat Oynuyacak...Ayrıca Yumruk Yumruğa Gireceklerine Kol Kola Olmaları Daha Güzel Birşey Değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türkiye kupası ile lig aynı mı, hem herkesi genelleyemezsin. Ben mesela Beşiktaş'ın kupayı almasına sevinmedim, Fenerbahçe'nin alamamasına sevindim. Yani kimin aldığı değil, Fenerbahçe'nin alamaması önemli. Çok önemli değil tabii ki orası da ayrı, ezeli rekabet var sonuçta. Bu maç ise bambaşka, isterse 8. olalım ne farkeder ki, kim ister takımı yenilsin ? Biz olamadıktan sonra kim şampiyon olmuş ne farkeder ? Ayrıca biz niye maçı verelim, satalım ? Beşiktaş rakip değil mi ? Kim çıkarıyor bunu anlamıyorum yahu. Ne kadar saçma. Aynı bu kardeş takım olayları gibi, aynı ligde mücadele ediyorsun, rakipsin ne kardeşliği, ne dostluğu. Sahada sonuna kadar rakipsin, saha dışında istersen can ciğer ol.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Oha bilet fiyatlarını kombine sanmadıysam.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beşiktaş'ın ve taraftarının Fenerbahçe ile arasındaki mesafe ne ise Galatasaray'la da odur.Arada birkaç çürük çıkabilir , bunlar normal şeyler.Buraya gelip kardeşlik-dostluk muhabbeti yapan Fenerbahçe'lilerin amacı ortamı germekten başka bişey olamaz.Beşiktaş kupayı aldığında sevinen Galatasaray'lılar olması normal , 26 yıldır kupayı alamayan ezeli rakiplerine karşı ellerinde kozu korumuş olacaklardı.Aynı duruma Beşiktaş düşseydi ve Fenerbahçe kupayı alsaydı Beşiktaş adına da 2 takım taraftarı tarafından aynı geyikler dönerdi.

Sonuçta bu maç bir derbi maç , kimse kol kola olmayacak.Kazanan sevinecek , kaybeden üzülecek şüphesiz...

Aynen Öyle..Ancak fenerbahçelilerin Beşiktaş Maçı Yenmesi Durumunda Galatasaray Maçı Beşiktaş'a Satmış Diye Düşünmeleri Çok Yanlış.Sonuçta Dediğim Gibi Derbi Maçı ve Beşiktaş Kendi Evinde Kendi Seyircisi Önünde Oynuyor.Yenmesi Çok Enterasan Bir Durum Değil.Ama Galatasaray Çıkıp Kazanmak İçin Oynuyacaktır...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu siz kaç kere uyarıcaz, oLayLarı farkLı yerLere çekmeyin diye. Konu dışına çıkmayın. Daha da uyarmak istemiyorum bakın..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bilet Fiyatlarına Bak Çüş Diyorum Yuh Diyorum Oha Diyorum Resmen Sömürücülük Bu

Bilet fiyatlari cok ucuk olmus gercekten ..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

NumaraLı orta dan 3 biLet aLsam, aiLecek gitmeye kaLksam, bir maaş ı bağLamam gerek oraya. Bu kadar düşüncesizLik oLmaz. Yönetimi burdan kınıyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Herkesin geleceğini biliyorlar tabi fiyatları istedikleri kadar şişiriyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Beşiktaş yöneticileri, sezon başında savurduğu paraları bu maçla telafi etmeye çalışıyor anlaşılan
    Maça gelince umrumda bile değil iki sonucunda beni mutlu edecek yanları var. Düşüncem Beşiktaşın maçı alacağı yönünde zaten göçmüş, koca sezon yatmış bir takımız var bu maçta tatil havasından çıkacaklarını sanmıyorum zaten tek derdimiz Lİncoln efendiyi küstürmemek değil mi 2 senedir. Maç almışız vermişiz kimin umrunda ama Lİncoln takıma küsmesinde BJK 5 atsada sorun değil sevgili yöneticilerimiz için.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasay bu hafta kazanamazsa Bursaspor'un da evinde antepi yeneceğini düşünürsek Galatasaray'ın Avrupa'ya katılma şansı bile tehlikede oluyor..İnşAllah Beşiktaş maçı alıp haftaya Sivas bir beraberlik alır GS den..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Futbolu takip etmeye başladığımdan beri gördüğüm derbilerde Galatasaray'ın Beşiktaş'a karşı bir üstünlüğü var.GS için ne kadar önemsiz bir maç olsa da ezeli rakibini şampiyon yapmamak için kazanacağını ve Bjk'nin derbilerdeki başarısızlığını sürdüreceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

UEFA biletleride elde patladı keşke bu maça bağlasaydım parayı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saldır Beşiktaşım OLEEYYYYYY
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Hani maç şöyle böyle performanslar falan ama herşeyi bir kenara bırakalım bakalım çArşı son şovunu nasıl yapacak sırf bunun için kahveye giderim . Kartalım kazanacaktır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş pazar gecesi Galatasaray'ı yenip şampiyonluk turlarını atacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu maça asılıp alacaktır.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri