3-1 oldu
Printable View
3-1 oldu
Ceyhun zaten Türkiye Kupasında oynadığı maçtada 2 gol atmıştı.Bugünde gollerini atmaya devam ediyor.3-1 oldu bu arada..
2-3 oldu Youla işler ..sarmaya başladı.
Alanzinho!Sana ne diyeyim be kardeşim?
2-5 bitti .
Bu seneden de geçti artık..
Yazık oldu A.Aker'de fark yapabileceğimiz Konya ve Denizli maçlarında giden 6 puana. Neyse sağLık oLsun , Ahmet Özen'i bu takımın başında görmek istiyorum en azından rakibe göre oyun şeklini ve sistemini değiştirebilen bir hoca :) Ha birde oyuncuları kendi mevkiilerinde oynatıyor .. e dha nolsun :)
Trabzonspor'a tebrikler.
En azindan bu haftaya kadar verdigi heyecan icin tessekur ederim takimima :)
Son hafta $l olmicaksa bile Fenerbahceyi yenelimde 5 te 5 yapsin Ahmet hocamiz
Bu biraz taktiksel rahatlamadan oluyor :)
Dikkat ettiyseniz Ahmet hoca defans kurgusunu cok geride tutuyor, kontrolu oyun oynamamiz zor oluyor ama hizli cikislarimizda karsi takimi geride eksik yakaliyoruz. Boyle oldumuda bana gore pozisyonda ilerliyen futbolcu daha az baski hissediyor uzerinde ve sonucundada gol oluyor.
Hayır onla alakası yok.. Umut bugun de bazı pozisyonlarda entrasan top kontrolleri falan yaptı.
E.Yanal sürekli aynı sistem ve aynı oyuncularda ısrar ede ede kendinide harcadı.. Örneğin bir Ceyhun E.Yanal zamanında çok az forma şansı buldu ve çoğunda da ön libero da oynadı ama bugun gördük ki Ceyhun ofansif özellikleri de olan bir oyuncu. Aynı şekilde Alanzinho , E.Yanal yeri geldi sağ açıkta oynattı sol ayaklı olmasına rağmen.. Oysa Alanzinho'yu E.Yanal aldırttı ve en verim alabilecek mevkiinin forvet arkası olduğunu bir türlü kavrayamadı.. Biraz daha ısrar etse ve görevde kalsaydı bugünler de Alanzinho balon transfer, milyon eurolar sokağa atıldı vs denilecekti..
Sonracığıma .. Song'un 2.yarı performansı düşmesine rağmen Giray'a hiç şans vermedi. Rakibe göre sistem değil de sürekli aynı sistem ve oyuncularda ısrar etti. Yattara çıktı , Isaac girdi .. Alanzinho alındı bu sefer Yattara çıktı Alanzinho girdi , Isaac ise kulubeye demir attı. Çift forvetten bir türlü vazgeçemedi ama bugun tek forvet arkada Alanzinho'lu takım 5 gol attı.
Neyse olan oldu artık E.Yanal düşüşe geçtiğimiz 3-5 hafta bazı önlemleri alabilseydi bugun herşey çok farklı olacaktı ama olmadı sağLık oLsun.
Tebrikler Trabzona
Selcugun cektigi sutu gordunusmu o neydi oyle ya
Ceyhun'un stilini biraz Hamite benzetim :) Fenerbahce macindada kulanilmasi gerekir
Ceyhun'u sezoun başındaki C.Brugge maçında canlı olarakta izlemiştim ve içimden ohh bu sezon Hüseyin'i çok rahat kesecek bir oyuncumuz var demiştim fakat Ersun Yanal bu adamı hiç kullanmadı.(gerçi yedeklerden kimseyi kullanmadı.)Neyse artık olan oldu şampiyonluk şansımız mucizelere kaldı.Ama en azından şampiyonlar liği için gelecek hafta Fenerbahçe'yi yenip Sivasspor'un puan kaybetmesini beklicez.
Ceyhun kumaşını gösterdi Alanzinho neler yapabileceğini gösterdi.Acaba diyorum Ersun yanalı 5 değilde 7 hafta kala yollasaydılar şimdi şampiyon olmuşmuyduk.
Trabzon'un 5 atması değilde Eskişehir'in 5 yemesi ilginç.Trabzon'a tebrikler.
Dış sahada 17 Maç da 33 Puanla en çok puan toplayan takımız , içsahada 1 maçımız eksik 32 puan toplayarak 6.sıradayız ve bu 16 maçın 7'sinde puan kaybetmişiz.. Bu seneden ders çıkarılması gereken kötü bir durum..
Neyse Alan Carlos Gomes Da Costa ya gelelim :) Oynadığı iLk 3-4 maçda yedekden girmesine rağmen çok haksız eleştiriler almıştı ama son haftalarda da gösterde ki seneye takımın en önemli kozu olacak.. Şu ana kadar 4 golü var 3 tanesi de kLas goller :)
http://img39.imageshack.us/img39/1340/alan1c.jpg
http://img29.imageshack.us/img29/9784/alan2.jpg
http://img29.imageshack.us/img29/9688/alan3.jpg