Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

7 38.89%
  • Trabzonspor

8 44.44%
  • Berabere

3 16.67%
1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Trabzonspor [ TSL 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu seneden de geçti artık..

Yazık oldu A.Aker'de fark yapabileceğimiz Konya ve Denizli maçlarında giden 6 puana. Neyse sağLık oLsun , Ahmet Özen'i bu takımın başında görmek istiyorum en azından rakibe göre oyun şeklini ve sistemini değiştirebilen bir hoca Ha birde oyuncuları kendi mevkiilerinde oynatıyor .. e dha nolsun

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bu seneden de geçti artık..

Yazık oldu A.Aker'de fark yapabileceğimiz Konya ve Denizli maçlarında giden 6 puana. Neyse sağLık oLsun , Ahmet Özen'i bu takımın başında görmek istiyorum en azından rakibe göre oyun şeklini ve sistemini değiştirebilen bir hoca Ha birde oyuncuları kendi mevkiilerinde oynatıyor .. e dha nolsun
    Aslında su noktaya deginmek istiyorum ,

Ersun Yanal gittikten sonra Trabzon her girdigi pozisyonu golle sonuclandırıyor , acaba Ersun yanal'a istinaden yapılan bir şey miydi ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aslında su noktaya deginmek istiyorum ,

Ersun Yanal gittikten sonra Trabzon her girdigi pozisyonu golle sonuclandırıyor , acaba Ersun yanal'a istinaden yapılan bir şey miydi ?
    Bu biraz taktiksel rahatlamadan oluyor

Dikkat ettiyseniz Ahmet hoca defans kurgusunu cok geride tutuyor, kontrolu oyun oynamamiz zor oluyor ama hizli cikislarimizda karsi takimi geride eksik yakaliyoruz. Boyle oldumuda bana gore pozisyonda ilerliyen futbolcu daha az baski hissediyor uzerinde ve sonucundada gol oluyor.

Mesaj Yetkileri