Sabri oynadığı sürece geçen sezondan farkımız olmayacak gibi.
Printable View
Sabri oynadığı sürece geçen sezondan farkımız olmayacak gibi.
sabri uefa kupası maçında son dakikada golü attığındada acaba bunları söylüyormuydunuz? merak ettim konulara baktım ama bulamadım o maçın konusunu.
90 dakikalık maçın 80'ini Tobol oynasın, Galatasaray'a 10 dakikaık oyun bile yeter fark atmak için. 1 gol geldiğinde arkası kesilmeyecektir, fark olur.
Sabri bu takımda neden oynuyor anlamış değilim, Allah düşmanıma vermesin.
Sabri neden sağ bek oynuyor desek daha doğru bence. Ortadaki 3lüde Sabri'nin daha verimli olacağı düşüncesindeyim, boyuna koşayım diyor, buyursun o mevkiide maç başı 15 kilometre koşsun...
Yaser'in de işi olduğu pek söylenemez.Geçen sene de bir şey yapmadı bu sene de öyle gidiyor.
Yaser'in hiçbir olumlu hareketi yok şu dakikaya kadar, böyle oynayacaksa gönderilecekler listesinde ilk sırada olur.
Erhan ne top tutabiliyo ayağında ne boyu var ne bi şeyi.Bir an önce Baros girmeli.Yaser maç sonu gönderilse ne güzel olur.
Bu arada Alpaslan dikkatimi çekti, biraz daha top tekniğini artırırsa Hakan Balta'yı zorlar.
Alpaslan gerçekten iyi. Yaser ve Sabri de şuan en kötüler. Rijkaard şuanda Arda ve Baros'u oyuna almalı, yoksa 2. Tromso vakası olacak...
Alparslan bir çalım attı ağzım açık kaldı vallahi o çocuk olacak :D.Sabrinin ben DMCde daha verimli olacağını düşünüyorum :).
Aydın Yaser defansı hiç zorlayamıyor fizik olarak iyi değiller bana göre
heleki rakip kapandı iyice zor işleri..alan bırakmıyorlar ikisine öyle oldumu da gsnin pozisyona girmesi bile zor..
Servet öbür herife sen görürsün der gibi kafa salladı :zuhaha O adama şimdiden Allah şifa versin :zuhaha
Faullerin neredeyse hepsi Alpaslan'a yapılıyor.:)
Alpaslan muhteşem hareketler yapıyor. Fizik olarak daha da güçlenir ve tekniğini biraz daha geliştirirse muhteşem işler yapar.
Bu su molası da neyin nesi onu da anlamış değilim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7 numaralı adam süper attı kendini yere :)
O 7 numaraya ayar oldum, tıpkı bir hayvan gibi oynuyor, hem sakatlamaya oynuyor, hem çirkef. Döverim valla!?!
Arda girip bireysel olarak bişeyler yaparsa gs nin şansı var.Ortasahada da 3 aynı tip oyuncuyla oynuyor gs üretken değil bu yüzden hiç
Oyuncularda hiç konsantre olamamışa benziyor
heleki orkun seyrediyor sadece
tek umut Arda diye düşünüyorum tek başına ne kadar etkili olabilirse..
Oh be Arda ve Baros giriyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sabri yeter be.Bu kadar orta özürlü olur mu insan
Gökhan Servet'ten başkasına pas atmıyor. Delirmek üzereyim :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gol Baros. 1-1
Hele şükür gol.Baros.
Baros bıraktığı yerden devam :)
Biraz tempo getirsek, şuandan itibaren farka gideriz rahatça.
Yalnız Alpaslan sol bekten ziyade sol açıkta oynar. Sol kanatımız boş kalıoyr, Balta'nın önünde Alpaslan harika olur mesela...
O 7 numara tam linç edilmelik :)
8 kişiden sonrası tpplumsal tepki olarak kabul ediliyor bildiğim kadarıyla ve ceza hafifliyor. Toplanıp dövsünler bunu bence...
Alpaslan atıldı olacak iş değil...
Alpaslan kırmızı kart gördü.10 kişiyiz.
Hakem bize çok kolay kart çıkarıyor, rakibe ise daha müsamahakar bu konuda...
Güzel pas yapıyoruz topu kontrolde tutuyoruz ama pozisyon bulamıyoruz. Alpaslan'da atıldı oyunun kontrolünüde kaybedebiliriz artık..
Uğur sol beke geçti :s
Alpaslan yok yere atıldı, ilk sarı kartı uydurma. Uğur sol bekte, sabrinin sağ bekte oynadığından kat kat kat kat kat iyi oynar, rahat olun.
Yooo Uğur'a güvenim tam, birden sola geçince şaşırdım...
Acaba Sabri'ye 1 hafta boyunca kendi videolarını izletsek, kapasitesini falan farkedip adam olur mu ? Tahammül edemiyorum artık, tamam iyi Galatasaraylı olabilir ama her Galatasaraylı olan adam bu takımda oynayamaz. Sabri ve Mehmet Güven el ele defolup gitse..
Sabri ve Mustafa Sarp gibi 2 gereksiz topçuyu Galatasaray forması altında görmekten utanıyorum.
Şu Alpaslan yerine Yaser atılsa ne vardı, adamın her hareketi zarar...
Öyle vuruş mu olur Yaser ya.Valla Sabri'yle ikisi gitse ŞL'yi almış kadar sevinicem.