Bizim takım yanında aşçısını filanda getirmiş.Murat Kosova'nonda saç skal karımış NTVspor'u bi açtım
Bizim takım yanında aşçısını filanda getirmiş.Murat Kosova'nonda saç skal karımış NTVspor'u bi açtım
GS tvde söylemişler Onbirimiz !
Kalede: Orkun
Defansta: Sabri, Servet, Gokhan ve Alparslan
Orta sahada: Mustafa, Ayhan ve Baris
Onde ise: Aydin, Yaser ve Erhan 11 i ile cikacakmis..
Rijkaard sanırım bazı oyuncuları son kez görmek istiyor...Bu maçtan sonra liste verecek..Yanlız çok dikkat etmemiz lazım..Rakip evinde iyi oynayan takımmış..
2.yarı emre çolak'ı bekliyorum..
Gençler umarım iyi oyun çıkarır, deplasmanda hazır bir takım bizi bekliyor, biz ise çalışmalara yeni başladık. Umarım bir terslik çıkmaz.
Dakika 2 , 1-0 geride başladık maça. Sabri kademeye giremedi, ağlarımız sarsıldı. Bu arada bu Gökhan bizi çok yakacak gibi duruyor, hiç güvenemiyorum...
Yine Sabri![]()
Sabri oynuyorsa izlememe gerek yok.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ne yaptı herkes Sabri diyor, golde hatası falanmı vardı?
Anlasilan Rijkaard rakibi kücük görmüs cikardigi 11 ne öyle. Olacak is degil.
Dakika 2 1-0 ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gs ın kadrosu yanlış yazılmış yukarıda işte kadro
GALATASARAY
Orkun
Sabri
Gökhan Zan
Servet
Alparslan
Barış
Mustafa Sarp
Ayhan
Yaser
Aydın
Erhan
Last edited by blue57 : 16.Temmuz.2009 at 23:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Andre Dos Santos
Sabri neden frikik vuruyor anlayamıyorum. Vuruyorsa neden plase vuruyor. Sert vursana kardeşim. Galatasaray işine iyi çalışmamış...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ha bir de neden Orkun ya? Mis gibi Aykut varken neden Orkun? İnsan hiç değilse kurtaramayacaksa bile göstermelik filan atlar.
Last edited by IcedEarth : 16.Temmuz.2009 at 23:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sabri oynadığı sürece geçen sezondan farkımız olmayacak gibi.
sabri uefa kupası maçında son dakikada golü attığındada acaba bunları söylüyormuydunuz? merak ettim konulara baktım ama bulamadım o maçın konusunu.
Andre Dos Santos
90 dakikalık maçın 80'ini Tobol oynasın, Galatasaray'a 10 dakikaık oyun bile yeter fark atmak için. 1 gol geldiğinde arkası kesilmeyecektir, fark olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Sabri bu takımda neden oynuyor anlamış değilim, Allah düşmanıma vermesin.
Sabri neden sağ bek oynuyor desek daha doğru bence. Ortadaki 3lüde Sabri'nin daha verimli olacağı düşüncesindeyim, boyuna koşayım diyor, buyursun o mevkiide maç başı 15 kilometre koşsun...
Yaser'in de işi olduğu pek söylenemez.Geçen sene de bir şey yapmadı bu sene de öyle gidiyor.
Yaser'in hiçbir olumlu hareketi yok şu dakikaya kadar, böyle oynayacaksa gönderilecekler listesinde ilk sırada olur.
Erhan ne top tutabiliyo ayağında ne boyu var ne bi şeyi.Bir an önce Baros girmeli.Yaser maç sonu gönderilse ne güzel olur.
Bu arada Alpaslan dikkatimi çekti, biraz daha top tekniğini artırırsa Hakan Balta'yı zorlar.
Alpaslan gerçekten iyi. Yaser ve Sabri de şuan en kötüler. Rijkaard şuanda Arda ve Baros'u oyuna almalı, yoksa 2. Tromso vakası olacak...
Alparslan bir çalım attı ağzım açık kaldı vallahi o çocuk olacak.Sabrinin ben DMCde daha verimli olacağını düşünüyorum
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Aydın Yaser defansı hiç zorlayamıyor fizik olarak iyi değiller bana göre
heleki rakip kapandı iyice zor işleri..alan bırakmıyorlar ikisine öyle oldumu da gsnin pozisyona girmesi bile zor..
Servet öbür herife sen görürsün der gibi kafa salladıO adama şimdiden Allah şifa versin
![]()
Faullerin neredeyse hepsi Alpaslan'a yapılıyor.![]()
Alpaslan muhteşem hareketler yapıyor. Fizik olarak daha da güçlenir ve tekniğini biraz daha geliştirirse muhteşem işler yapar.
Bu su molası da neyin nesi onu da anlamış değilim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7 numaralı adam süper attı kendini yere![]()
Last edited by Clayman : 17.Temmuz.2009 at 00:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
O 7 numaraya ayar oldum, tıpkı bir hayvan gibi oynuyor, hem sakatlamaya oynuyor, hem çirkef. Döverim valla!?!
Arda girip bireysel olarak bişeyler yaparsa gs nin şansı var.Ortasahada da 3 aynı tip oyuncuyla oynuyor gs üretken değil bu yüzden hiç
Oyuncularda hiç konsantre olamamışa benziyor
heleki orkun seyrediyor sadece
tek umut Arda diye düşünüyorum tek başına ne kadar etkili olabilirse..