Evet Ballack ın boslugunu defansif bir adamla doldurmaya calısıyorlar Bremen in yerine Bayern alsaydı Diego yu daha iyi olurdu Bayern acısından... Hamburg cok kötü baslangıc yaptı.Quote:
Originally Posted by rhan_17
Printable View
Evet Ballack ın boslugunu defansif bir adamla doldurmaya calısıyorlar Bremen in yerine Bayern alsaydı Diego yu daha iyi olurdu Bayern acısından... Hamburg cok kötü baslangıc yaptı.Quote:
werder bu sene şampiyon olur zaten forvet hattıda zayıf ben makaay ı beğenmiyorum
Bu Santa Cruz öldümü kaldımı adama noldu ?
bence bayern i ne olursa olsun kimse geçemez diğerleri 2. lik için çekişir sadece.
Bayern'in maçlarını izlersen görürsün ölmediğini. her maç 11 de çıkıor adam hemen hemen... çok da beğeniyorum ben SantaCruzu.Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
zorla oynatıyolar şans veriyolar geçen sezonun ortasında hashemian ı bu sezon guerrero yu kaybetti ler tek ii gelişme podolski bide pizarro var yedekte
Bayern in macını izledim ama ilk 30 dk da 3 gol yiyince kapattım Santa Cruz u da göremedimQuote:
Originally Posted by ÇocuksuMavi
Werder Bremen, Schalke karşısında 2-0 mağlup. Dakika 71.. ;)
serdar tascı bugun gu gol attı ama stuttgart 3-1 yenıldı
hamit' de gol attı bu hafta
serdar maç boyuncu iyi ortalarda yaptı...almanya 19 yaş altı milli takımında 3 kez forma giymiş bence a yada ümit milli takım bu adamı mutlaka oynatsın ilerde iyi bir oyuncu olabilir...almanlara kaptırmayalım...tabiki önce onun bir tercih yapması lazım...Quote:
Originally Posted by cArsı_nas
oraya giderek tercihini büyük oranda yapmış schalke de hamit mi halil mi attıQuote:
Şampiyonun her sene lig başlamadan %99 belli olduğu bir lig ....
B.Münihten başkası yalan bu ligde...
bayern 1. olur werder 2. olur
haber var mı bu adamdan şimdi
bir sezon daha alman ekolünü alıp Türkiye ye gelmesinden yanayım..
galatasaray'a gelme ihtimali yüksek ama daha erken....
iyi bir oyuncu insallah ileride bizim milli takimizda gorev alir digerleri gibi elimizden kacirmayizz :)
bir cevabımda söylemiştim werder bu sene şampiyon yeterki defansda sorun olmasın.bayern e en az 5 puan fark atarlar.werder in hucüm hattı çok iyi
Evet gerçekten dünkü Bayern-Schalke maçında iyi oynadı
Lincoln'den daha iyi bi oyuncu kendini gösterdi oynadığı maçlarda.Lincoln'ün yerini çokta güzel doldurabilir..
Bilmeden, izlemeden yorum yapmaya alışkın olduğunuz için, zaman ilerledikçe ve birşeyler netleştikçe, böyle oturması normaldir.
Lider 1.FC Nürnberg, VfL Bochum'la sahasında 1-1 berabere kalarak aldığı 1 puanla liderliğini korurken, FC Bayern München, deplasmanda Arminia Bielefeld'e 2-1 yenilerek ligdeki ilk mağlubiyetini aldı ve puan sıralamasında üçüncü sıraya düştü.
Türk futbolcu Serdar Taşcı'nın da forma giydiği VfB Stuttgart deplasmanda Werder Bremen'i
3-2 mağlup etmeyi başardı. Borussia Dortmund'un, sahasında Hamburger SV'ye karşı 1-0 galip geldiği karşılaşmada Türk futbolcu Nuri Şahin yedek kulübesinde yer aldı.
Berlin'de yarın yapılacak olan ve Türk Futbolcuları Yıldıray Baştürk ile Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin forma giydiği Hertha Berlin-Schalke 04 takımları karşılaşacak.
Bugün oynanan maçlar:
Energie Cottbus-1.FSV Mainz 05 : 2-0.
Alemannia Aachen-Borussia Mönchengladbach : 4-2.
Arminia Bielefeld-FC Bayern München : 2-1.
Borussia Dortmund-Hamburger SV : 1-0.
1. FC Nürnberg-VfB Bochum : 1-1.
Werder Bremen-VfB Stuttgart : 2-3.
Yarın oynananacak maçlar:
Eintracht Frankfurt-Bayer Leverkusen.
Hertha BSC-FC Schalke 04.
23.09.2006 Toplu Sonuçlar:
Bayern Munich 2 - 1 Alemannia Aachen
Hamburger SV 1 - 1 Werder Bremen
Hannover 1 - 1 Bayer Leverkusen
Mainz 1 - 1 Hertha BSC
Schalke 2 - 0 Wolfsburg
Stuttgart 1 - 1 Eintracht Frankfurt
maçların çoğu 1-1 bitmiş
Hamburg ta kötü gidis devam ediyor bunda Hamburg'un oyun kurucusu olan Rafael Van der Vaart'ın sakat olmasınında etkisi var
Şu Anda dk 48.
FC Bayern Munchen:2
4. dk. Roy Makaay
20. dk. Mark van Bommel
45. dk. Claudio Pizarro Pen.Kaçırdı
Eintrachhat Frankfurt:0
dün werder 1 puanı alırken dahi zorlandı favori gösterildiği maçta E.Cottbus iyi savunma yaptı hakemde faciaydı çok hata yaptı ;)
Ama Werder Bremen ilk yarı rakibi abluka altına aldı ve 1 topu da direkten döndü.
nuri sahin bu sene oynuyomu ben görmedimde bilen varsa? zaten görmek mümkün değil ntv öle bi yayın yapıyo ki doru düzgün maç izleyemedim bundesliga dan
Sampiyon süphesiz Bayern Munchen. Cl de de en az yarı final yaparlar.
bu sene werder mükemmel gidiyor,sampiyonlugun en büyük adayi onlar
Bayer ve Werder arasında gider.....
Almanya 1.Ligi (Bundesliga) 12.hafta mücadelesinde Schalke04 evinde konuk ettiği Mainz'i 4-0 ile geçerken mili futbolcumuz Halil Altıntop attığı 2 golle yıldızlaştı.
Schalke04'ün gollerinin ikisini Kevin Kuranyi atarken diğer ikisini de Halil Altıntop kaydetti. Bir diğer mili oyuncumuz Hamit Altıntop ise ilk 11'de başladığı maçın 76. dakikasında yerini gurbetçi oyuncumuz Mesut Özil'e bıraktı.
Schalke04, lider W.Bremen'in dün gece evinde B.Dortmund'a 3-1 yenilmesinin ardından aldığı bu üç puanla rakibini yakalayarak zirvede averajla ikinci sırada yer alıyor.
Bundesliga'da toplu sonuçlar:
Eintracht Frankfurt 0 - 3 Arminia Bielefeld
Hamburg 1 - 1 Borussia M.
Hertha Berlin 3 - 3 Bochum
Leverkusen 2 - 3 Bayern Münih
Schalke 04 4 - 0 Mainz
Wolfsburg 0 - 0 Energie
Werder Bremen yenilmiş demek.. Geçen haftada evinde 1 puan almıştı.
schalke 04 evinde karsilastigi mainzi 4-0 yendi
halil altintop ve kuranyi attiklari 2 golle macta yildizlasan isimler oldular
Leverkusen 2 - 3 Bayern München
dk 33 - Hasan Salihamidzic ( 0-1 )
dk 48 - Kiessling ( 1-1 )
dk 80 - Athirson de Oliviera ( 2-1 )
dk 83 - Martin Demichelis ( 2-2 )
dk 88 - Claudio Pizarro ( 2-3 )
Bayern Zar Zor: 2-3
Lider Werder Bremen'in Borussia Dortmund'a yenilmesinin ardından, puan farkını azaltmak için büyük şans yakalayan Bayern Münih, deplasmanda Bayer Leverkusen'i son 7 dakikada gelen 2 golle devirdi.
Maçın henüz 4. dakikasında Stefan Kiessling'in golüyle yenik duruma düşen Bayern, 33. dakikada Hasan Salihamidzic'in golüyle 1-1 eşitlik sağlarken, ilk yarı da bu sonuçla tamamlandı.
Ev sahibi ekipte Athirson, bitime 10 dakika kala Leverkusen'i 2-1 öne geçirirken, 3 dakika sorasında Martin Demichelis eşitliği sağladıve Claudio Pizarro bitime 4 dakika kala Bayern'e 3 puanı getirdi.