sosoya yı fm den tanıombasarılı olur
![]()
sosoya yı fm den tanıombasarılı olur
![]()
R. Zaragoza delimi ?.başarılı olacağına eminim.
İyi kaleciydi özellikle bi dönemler süperdi..
Bırakmaso normal..
En iyi kaleci.Ama artık bıraksın.
![]()
En sonunda bırakmaya karar vermiş demek. Hiç bırakmayacak sanıyordum ben![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Alman A milli formasını giymediği sürece oyuncuyu Türk Milli takımında oynatma şansımız var..
Hiç gerek yok alınmasına o tercihini yapmış bir kere kendi kaybetti.
Kendi tercihi.Zaten Almanya A Milli takımında banko oynayamaz şimdiden.
yazık olmuş
bence o hiç bişi kaybetmedi biz kaybettik
geçen sene çok iyi oynadı o yaşta
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Ricardo Oliveira'yı kiraladıkları için Ewerthon'ı verdiler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İyi transfer.Ama ewerthonu şahsen sevmem.
cm 03-04 Dortmund'dayken çok severdim ewerthon'u inş. başarılı olur...
En iyisini yapmış, Ewerthon'u ben de beğenmiyorum.
eru pazarından Claudio Pizarro ve Paulo Guerrero gibi oyuncuları Avrupa’ya taşıyan Bayern Münih, 13 yaşındaki bir Perulu yetenekle anlaştı.
Bayern’in altyapı hocası Werner Kerner’in de doğruladığı habere gore, Bayern Münih 13 yaşındaki Pierre Larrauri Corroy’u bir yıllığına Almanya’ya getirecek.
Ülkesindeki Sporting Cristobal takımının altyapısında oynayan ve “yeni Maradona” olarak görülen 13 yaşındaki yıldızın bir videosundan etkilenen Alman ekibi, oyuncunun babasının da Almanya’ya taşınmasını sağlayarak, tranfseri FIFA kurallarına takılmadan bitirmeyi başardı.
Bu aralar çocuk transferler moda olmaya başladı. Mancehster'dan sonra Bayern'de aldı. Artık geleceğe yatırım yapılıyor.
Avrupa takımları artık 17-18-19 yaşında 20m€ vermek yerine daha da ufakken alıyor...
Real ve Barca kaç yaşında çocuk alacaklar bakalım![]()
Artık iyice saçmalamaya başladılar. Yahu daha çocuk 13 yaşında! Şimdi kentlerin eski mahallelerine gitsen sokakta top oynayan yüzlerce ağzının açık kalacağı yetenek görürsün. Bu çocuk daha 13 yaşında! Ergen bile değil! Yeni maradona'ymış. Bu ne ya! Her çocuğa yeni maradona, yeni maradona. Bu kadar mı basit yahu!
İyi yapmışlar da ülkesinden uzak olması kötü.
ManU en azından İngiliz aldı.Bu aralar çocuk transferler moda olmaya başladı. Mancehster'dan sonra Bayern'de aldı. Artık geleceğe yatırım yapılıyor.![]()
Bu Avrupa'lılar işi iyive abarttı.Daha çocukken alıyorlar artık.
So what?
Saike
Hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun.
Vay be aslında iyi oldu diyemem çünkü çocuğu tanımıyom.![]()
10 yıl sonra izleyecez desenize![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Biraz daha bekleyebilirlerdi 1-2 sene kadar.
iyi transfer mi diyim ne diyim![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Bayern Münih, orta alan oyuncusu Julio Dos Santos’u tecrübe kazanması için UD Almeira’ya kiralık gönderdi.
İspanya’nın bu sezon birinci lige yükselen takımlarından Almeira, Paraguaylı oyuncu için Alman kulübüyle anlaştı.
2006’da Michael Ballack’ın yedeği olarak Cerro Porteño’dan transfer edilen Dos Santos beklentileri karşılayamazken, Bayern formasıyla sadece 5 maça çıktı.
24 yaşındaki oyuncu Wolfsburg’a da kiralanmıştı ama bacağı kırılınca Bayern’e geri döndü. .
Paraguay’da yılın futbolcusu seçilen Dos Santos’un Bayern’le 2009’a kadar sözleşmesi var.
Bayern doğru karar vermiş bence, iki taraf adına da iyi olur.
Büyük umutlarla transfer etmişti Bayern . Ama şanssızlıklar yakasını bırakmamış.