2-3 yenilik yapılıp oyuncuların önüne sunulur.Oyun çıktın sonraki 24 saat içinde resmi yama gelir.Değişen bişey olmaz yani..
Printable View
2-3 yenilik yapılıp oyuncuların önüne sunulur.Oyun çıktın sonraki 24 saat içinde resmi yama gelir.Değişen bişey olmaz yani..
Maç motoru bana FM 09'dan gibi geldi yada cidden hiç bir fark yok.. Ana Menü'yü biraz makyajlamışlar takvim güzel olmuş ama yukarda şık durmuş.
3D de pek yenilik gözükmüyo ama sslerde öle oyun içinde güzeldir umarım..Taktikde artık en ince ayrıntıya kadar girilmiş bu güzel bişey ama ingilizce olması biraz bizi zorlayacak..Temayıda genel olarak beğendim inş 2010 beklentileri karşılar..
ya görüntüler gayet güzel bence ama alışması zor olabilir.bide oyuncu profilini grebilseydik daha güzel olurdu.her zamanki gibi uykusuz geceler beklio :D
valla ben CM 03/04'e başladım.. Gayette zevkli.
Bu sene FM oynamak bir hayal olacak gibi gözüküyor. Malum; lise. :)
varya sanki fm oynuyan grafikleri için oynuyo biz taktik yapmak için oynuyoruz o akdr grafik kasmalarına hiç gerek yok bence sonunda birçok oyunun severi oynayamıcak
Bence de abartı yapmışlar.Çok da gelişmiş birşey yok.3D filan da aynı gibi duruyor.Heyecanlanmanın manası yok bence :icon_frown:
Taktik olayını çok geliştirmişler anlaşılan.
taktik ekranı cok süper hele create tactic olayı mukemmel sağol SI
sanmıyorum 2010'da orjınal para vereyım nasılsa 2009'un yamaları 2010'u aratmaz.. :p
Değişiklikleri beğendim, bu yıl internet siparişi ile almayı düşünüyorum. Oyun Türkiye'de her seferinde geç çıkıyor.
Bende grafikten çok oyunun oynanabilirliği önemli olan oyun motorunu hızlardırmışlar, bana yeter.. :D
30 Ekim'de çıksın dişimi kırarım :D 2009 içinde gelsinde ben razıyım :p
Ben çok heycanlandım :D Hep gerçekte oyuncu teknik tirektör olayının fm de daha zor olduğunu düşünürdüm bu sene biraz daha rahatlıcaz bu konuda. Bir de oyunculara bağırabilsek :D Yani bağırmaktan kasıt dikkatli şut çek filan. Heycanla bekliyorum. Ama 30 ekim biraz geç değil mi? Diğer Fifaya Pes'e göre filan.
Kendi düşüncemi oyuna yansıtabileceğim türden olsun artık. taktik ekranında 5 ayarla taktik yapmak istemiyorum:) . 20 olsun 30 olsun hatta yazılı olarakta anlatırım ben ama ayrıntı olsun :) . Çıkış tarihi hiç önemli değil zaten haziranda başlıyorum oynamaya:D
Arayüzü beğenmedim. Tema değişikliği olursa oynarım.
Sonunda taktik olayını gerçeğe yakın yapmışlar.Oyun esnasında strateji değiştirme olayı güzel olmuş.
Benim için en iyi yenilik maç sırasında verilen komutlar olmuş.Acayip sıkıcı oluyordu ;taktik ekranına girip taktik verip, sonra da uygulamaya geçilmesi için oyunun durmasını beklemek....
Arayüz ne kadar karışık olursa oyun beni kendinden o kadar uzaklaştırır.
ah birde türkçe olsa bu kadar karışıklıkta ne anlayacağız kardeşim :D
3d olayını sevemedim bi türlü
3D Geldi mertlik bozuldu arkadaş :)
Sistemi yenilemem gerekiyor rahat oynayabilmem için ama gerek duymuyorum çünkü heyecan yok içimde..
Oyunun demosu ne zaman çıkıcak?Bilen var mı?
yıne turkce olmuyacak demı fm2010
Genellikle 2-3 hafta önce çıkıyor oyundan demo diye anımsıyorum. Ekim başı gibi indirilebilir sanıyorum.
Türkçe dil eklentisi oyunda olmayacak ama Adminimiz Vieri'nin açıklamasıdır.
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=43Quote:
Ek olarak sevgili FM oyuncu arkadaşlarımıza 1 Kasım itibariyle Turksportal'ın Türkçe FM 2010'unun (yüzde oranı konusunda sormayın) yayında olacağı sözünüde en yetkili ağızdan vermek isterim.
S.a Başkanım :)
Simdi fm için biz araştırmacılardan forum doldurmamızı söyleyip mail olarak size göndermemizi söylemiştiniz. :)
tahminen bu oyun bizim elimize ne zaman gecer diye soracaktım :) biliyosun başkanım üni kayıtları felandı derken. kaçırmayalım bize verilen bu fırsatı:)
İlk blog yazısı eklenmiş http://www.mirrorfootball.co.uk/opin...cle141113.html
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada üstteki resimlerden bazıları yeni galiba.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Not:Pardon verilmiş:p
Yeni açıklma yok mu, bloglardan falan açıklayacağız demişlerdi. Bayağı zaman geçti halbuki.
Zamaninda form dolduran arkadaslarla Haziran basinda irtibata gecip bir kacini FM 2010 calismalarina dahil edebildik.
Maalesef bazi arkadaslar gorevi almak istediklerini belirttikten sonra ya kendilerinden bir daha haber alamadik, ya da bazi arkadaslarin yaptiklari calisma tatmin edici olmadi.
Arastirmaci almaya devam ediyoruz ve FM 2010 ciktiktan sonra ekibe ekleme yapmaya devam edecegiz.
Oyunu bugün itibariyle internetten ön siparişle satın alabiliyorsunuz.