maç esnasında yapılabilen değişiklikler çok hoşuma gitti . artık şişirin , yerden oyna falan tarzı komutlar verebiliyoruz bu süper . 3d'de bir değişiklik yok .
maç esnasında yapılabilen değişiklikler çok hoşuma gitti . artık şişirin , yerden oyna falan tarzı komutlar verebiliyoruz bu süper . 3d'de bir değişiklik yok .
Oyun içi taktik değişiklikleri, oyuncu komut değişiklikleri güzel olmuş. Normal taktik anlamındada büyük değişimler yapmışlar. Ama bakalım oyuna ne kadar etki edecek bunlar. Birde transfer olayını değiştirirlerse çok güzel olur.
home ekranı maç istatistikleri falan grafiklerle de süslenmiş hoş olmuş
Maç içinde futbolcularla konuşamıyoruz hala,oyunda kazandığımız paraları kullanamıyoruz transfer sistemi büyük ihtimalle aynı gelicek,daha heycan verecek yenilik bekliyordum açıkçası,dil desteğide olmazsa bu sene türkiye satışlarında cm fm yi geride bırakabilir.
Ben ŞL'yi kazandım AFC Wimbledon ile Çağrı, daha ne yapayım.
Yıllardır beklediğim, Create Tactic özelliği en sonunda koyulmuş, hep bu şekilde taktik yapmayı düşünürdüm, en baştan. Nasıl işleyecek bilmiyorum ama beni en heyecanlandıran gelişme olduğu kesin.
Daha çok ayrıntı, daha gerçeğe yakın olacak gibi duruyor, hayırlısı...
"YÜCE ATATÜRK"
FM 2009'a nazaran FM 2010'dan daha bi keyif alacağım garanti. en azından 1 defa "create new game" demeyeceğim sanki. bu belli oldu gibi.![]()
keşke evde boş boş oturacağıma babamın dediğini yapıp ingilizce kursuna gitseydimen az 2-3 haftamı alır oyunun cözmek
![]()
İlk oyunu Wimbledon'la açacağım ben.Oyunun yaratıcılarına teşekkür niteliğinde.Ayrıca artık isabetli pasları isabetsiz pasları grafik olarak görecekmişiz bu da çok iyi.Oyun içinde bağırarak komut verme de çok iyi bir özellik olacak.Gerçi FM'nin yapımcıları bu konuda geç kaldı LMA Manager 2002'de bağırarak oyunculara komut verebiliyorduk.
SSlerde gördüğüm kadarıyla süper bir oyun olacak.3Dde hiçbir yenilik yok.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
2-3 yenilik yapılıp oyuncuların önüne sunulur.Oyun çıktın sonraki 24 saat içinde resmi yama gelir.Değişen bişey olmaz yani..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maç motoru bana FM 09'dan gibi geldi yada cidden hiç bir fark yok.. Ana Menü'yü biraz makyajlamışlar takvim güzel olmuş ama yukarda şık durmuş.
3D de pek yenilik gözükmüyo ama sslerde öle oyun içinde güzeldir umarım..Taktikde artık en ince ayrıntıya kadar girilmiş bu güzel bişey ama ingilizce olması biraz bizi zorlayacak..Temayıda genel olarak beğendim inş 2010 beklentileri karşılar..
ya görüntüler gayet güzel bence ama alışması zor olabilir.bide oyuncu profilini grebilseydik daha güzel olurdu.her zamanki gibi uykusuz geceler beklio![]()
valla ben CM 03/04'e başladım.. Gayette zevkli.
Bu sene FM oynamak bir hayal olacak gibi gözüküyor. Malum; lise.![]()
varya sanki fm oynuyan grafikleri için oynuyo biz taktik yapmak için oynuyoruz o akdr grafik kasmalarına hiç gerek yok bence sonunda birçok oyunun severi oynayamıcak
Last edited by El Barto : 29.Ağustos.2009 at 16:30
Bence de abartı yapmışlar.Çok da gelişmiş birşey yok.3D filan da aynı gibi duruyor.Heyecanlanmanın manası yok bence![]()
Taktik olayını çok geliştirmişler anlaşılan.
taktik ekranı cok süper hele create tactic olayı mukemmel sağol SI
sanmıyorum 2010'da orjınal para vereyım nasılsa 2009'un yamaları 2010'u aratmaz..![]()
Değişiklikleri beğendim, bu yıl internet siparişi ile almayı düşünüyorum. Oyun Türkiye'de her seferinde geç çıkıyor.
Bende grafikten çok oyunun oynanabilirliği önemli olan oyun motorunu hızlardırmışlar, bana yeter..![]()
30 Ekim'de çıksın dişimi kırarım2009 içinde gelsinde ben razıyım
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.