Sağlık olsun demekten başka yapacak birşey yok galiba .
Printable View
Sağlık olsun demekten başka yapacak birşey yok galiba .
Sence neden seviniyoruz, o mantıkla derbide kazansak da önünüze geçmezdik, şimdi önünüze geçme ihtimalimiz var. Rakibiniz yendi diye yasa boğulacak değildik, sevinci de abartmıyoruz, saygı duyuyoruz...
Yasa boğulun demedim de yani gooooll felan diye sevinince garipsedim. :D Neyse sevinin tabi birşey demiyorum :)
İddaa'da Antep'e oynadım da, onun da etkisi var biraz :zuhaha
Bursa'daki Bursaspor - Fenerbahçe maçının bir kopyası oldu. Bursaspor 84'te beraberliği sağlamıştı. Daha sonra son dakikada penaltısı ile maçı kazanmıştı. Bugünde Gaziantep 84'te beraberliği sağladı ve son dakikada çok güzel bir frikik golü ile galip geldi. Tebrikler Gaziantep. . .
6.25 oranı görüpte oynamamak elde mi ? Üstelik Fenerbahçe'nin o kadar sakatı varken. . .
2. yarı gereksiz geriye yaslandık. Aslında 2. golü bulabilirdik de oyuncularımız kalan dakikalarda iyi bastırdı ama olmadı. İlk golde Julio Cesar topa vururken Önder'e sanki roket geliyor gibi iki büklüm oluyor. Altı üstü top Önder çarpsa ölmezsin. Daum Özer'i Kazım'ın yerine daha erkenden alsaydı topu ilerde daha fazla tutabilirdik. Gökhan 2. yarıda bildiğimiz şekilde ileri-geri çalışamadı. Geriye dönüşlerde sorunlar yaşadı. Daum bu tehlikeyi görüp Bekir'le o kanadı kapattı fakat tüm maç boyunca bizim sağ kanadımızdan yüklenen Gaziantep ilk golü sol kanattan geliştirdiği bir pozisyonda buldu ve sonradan da müthiş bir frikik golüyle maçı kazandı.
Tebrikler Gaziantepspor.
Yazık oldu ya. Yapılan SALAKÇA değişiklikler bitirdi bize. Madem Bekir'i alcan çıkar Emre'yi defansı 5'le.
8 Maçlık galibiyet serisi son anda gitti. Yazık çok yazık.
Teşekkürler IDDAA : )Quote:
Ev sahibi ekip 6,25 oran ile
valla antep ikinci yarı daha üstün oynadı bizim türk takımlarının en kötü özelliği ilk yarı öndeyse ikinci yarı sanki barcelonayla oynuyor gibi kapanıyor bence antep haketti.
Belliydi bunun olacağı. Bekir maçı hediye etti diyesim var. Tek adama bağlanmaz tabi ama. Golün yenmesinde, golden sonraki 4e7 yakaladığımızda açamadığı orta ve 4 adamımız varken cesar a yaptığı saçma faul ile yazık oldu.
Olcan çok iyiydi. Gerçekten bugün bir gol atmayı haketti.
Daum sağolsun ne diyeyim. Değişikliklerdeki hatalar. Vs vs...
Berkay Gökhan sarı kart sınırındaydı ondan çıkardı.
Kadıköy sendromu gibi bizdede Antep deplasmanı sendromu olmaya başladı Antep'i antepte yenemiyoruz :zuhaha.
Cesar'ın cok iyi topçu olduğu bize attığı golden belliydi :icon_smile: Antep'in kadrosu müthiş gerçekten, bu maçla çıkışa geçebilirler.
Maça dönersek Fenerbahce öne gectikten sonra oyun oynamadı. Hele 2. yarıda hiçbirsey oynayamadı. Antepten golün geleceği belliydi. Cesar 2 güzel gol attı, 2. muhteşemdi.
Daum'un Bekiri oyuna almasını, Topuzu çıkarmasını anlamadım. Bana göre Topuz bugün FB adına en iyi oynayan adamdı. Kazımı çıkarıp Topuzu saga cekseydi, Özeri de amcye cekseydi daha mantıklı olurdu bence; keza sahada ne yaptığı belli olmayan Kazım vardı.
Antep özellikle 2. yarıda oynadığı oyunla galibiyeti haketti, tebrikler.
Ama gerçek şuki haftaya süper bir maç bizi bekliyor. İki takımında kazanması gerekiyor. belki Gs için beraberlik iyi sonuç olur ama bizim için evimizde puan kaybı olmaması lazım. Zevkli bir derbi maçı olacaktır. Bugünkü mağlubiyetten sonra dahada zevki artacak :D
artık hem bizim hemde fenerin balonu fıss diye söndü lig artık dahada zevkli olucak:D
10 çifte şans oynadım bende 1-1 'den sonra Fener fena geliyordu yalnız:) Cesar'ın da attıgı ilk frikik golü değil bu saglam vuruyor..Hep son dakikada kazanırdı İstanbul takımları bu sefer tam tersi oldu 10 dakikada gitti maç..
Tebrikler Gaziantepspor.
Yenildik ve ben seviniyorum :)
Gerçi sevinmemin nedeni, Sene başından beri söylediğim her senaryonun gerçekleşmesi. Şimdi 10. Hafta için olan senaryomun gerçekleşmesini bekliyorum. :)
Ayrıca yine bir gündüz maçı ve yine hüsran. Gündüz maçları büyük takımlara uğursuz!..
Julio Cesarın frikki golü süperdi volkan kımıldayamadı bile tebrikler antep
Demin fanatik,fanatik yorum atan Fenerbahçe'li arkadaşlar nerde ?.Son dakkada Julio Cesar atmış.Cesar büyükleri boş geçmiyor.
Maçı izleyemedim ama öyle mutlu oldum ki bir Gaziantep'li olarak canım takımımı tebrik ediyorum birazdan golleri izleyeceğim bakalım nasıl atmışız:)
Öncelikle tüm Fenerbahçeli arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletip G.Antepspor'a helal olsun diyorum.:n:Şimdi Gs bu akşam kazanırsa derbi mükemmel olur haftaya.İnşallah Gs kazanır ve haftaya derbi dadından yenmez bir hale gelir:D
Not:G.Antep,Bursa ve G.Birliği gerisi boş:D
Yahu MeMo nediyosun şimdi neyin amacı,neyi farklı.Demin yorum atıyordunuz ters ters.Onu diyorum.
@Aboo
Ne yarışı yapıcam ?.
Helal olsun Antep'e, J.Cesar'a, Cocueiro mudur adını yanlış yazdığım teknik adama. Adamlar aslında bu kadroya göre daha yukarıları hakediyorlar. Bizim maçımızdada bilek hakkıyla aldılar. Bize tebrik etmek düşer. Böyle takımlar oldukça ligimizin kalitesi artacaktır. Bugün 1 yenilgi aldıysak yarın avrupada bu yenilgi sonucu galibiyet alabiliriz. Olaylara farklı bakabilen bir taraftar olabilelim. 8'de 8 yaptıktan sonra gayet normaldir yenilmek. Birde geçen sezon Aragonesli Fenere bakıyordumda şimdi keyiften çatlayacak gibi oluyorum. 1 sezonda sonuç olarak müthiş bir ilerleme sözkonusu. Bunu diğer takımlar için söylemek pek mümkün değil :) (sonuç olarak)
Hayır takımını korursun.Onu mu diyorum ben ?.Forcimbom bi mesaj yazmıştı arkasından imalı imalı yazıyordunzu ya ondan dedim.Sende neden böle ters ters cevap veriyosun anlamıyorum.
Bu sezon anadolu takımları bir başka oynuyor. Tebrikler Gaziantepspor. çok iyisin Julio Cesar.
Şu mağlubiyete üzülen Fenerbahçe taraftarı aranıyor? İddaa'da yattım, tek üzülme sebebim bu. :) Ben oyundan memnunum. :)
Yenilgiler de aşka dahil..;)
Mağlubiyete üzüldüm.
Kaşındık kaşıdılar tebrikler Gaziantep.
Son 10 dakikada maçı vermek çok kötü oldu gerçektende..Daum'un doğru zamanda yapmadığı oyuncu değişiklikleri,geriye yaslanmamız oldukça etkili oldu bu skorda.
Neyse sağlık olsun..Vardır bunda da bir hayır :)
Daum'un geç kalan veya yapılmayan değişiklikleri yüzünden kaybettiğimizi düşünüyorum.