kolombiya maçı ne zaman.
Printable View
kolombiya maçı ne zaman.
8 kasim da mac
Kolombiya karşısında 1-0 öndeyiz.
90'da yedik..
Yuh bu ne ya. 89'da yedik golü 1-1. 10 kişi defans yaparsan olacağı budur.
Maç penaltılara kaldı. . .
penaltılar bitmedimi hala arkadaş :D
Furkan kaçırdı..
Elendik ..
elendik....yazık oldu..
Elendik penaltılarla.
Elendik, Furkan'ın hatalı şekilde kullanışı yüzünden. Yerden köşeye vurup %100 gol atma imkanları var, kaleciler şıçrayamıyor ama; biz Türk aklı havadan atıyoruz eleniyoruz. Üstüne bide 89. dakikada gol yedik. Gene kupa göremedik sağlık olsun.
Kolombiyalıların kondisyonları muhteşemdi.Hiç oyundan düşmediler.Yaşları 17'den fazla gibi geldi.
90 da yedik şansız bir şekilde maç uzatmalar ardından penaltılara gitti ama penaltılar şans işidir şansımız tutmadı elendik yinede buraya kadar gelen gençlere teşekkür etmek ve tebrik etmek lazım.
Tebrikler Milli Takım.
Euro 2008'de Türkiye'nin rakiplerinin hislerini daha iyi anladım şimdi. :(
valla Türkiye'nin 2.yarıdaki oyununa bakarsak buraya gelmeleri bile mucize bence.2 pas zor yapıyolar.2.yarıda giren berkin berbat bir oyuncu
-9 alan oyunculardan biri berkin :D Formsuz geçirdiği sakatlıklardan sonra
Bu ne yaa? Öncelikle fizik açıdan Kolombiya bizi ezdi. 2. yarı orta saha denen birşey kalmadı. Abdullah hoca bunu göremedi. koskoca 45 dakika 2 tane pas yapamayan takımda 90. dakikada adam değiştirdi. 1-0 ın üstüne yattı. Defanstaki 13 numaralı bjkli oyuncuyu puyol a benzettim. Gerçekten ilerde A milli seviyesine gelince Servetten daha iyi bir stoper olacak.. Muhammet teknik bir oyuncu gibi ama tek kalınca ve kondisyon açısından düşünce etkisiz kaldı 2. yarıda. Kalecimiz penaltılarda çaresizdi. Ama cech tarzında oynuyor :D Gerçekten beğendim. İlk kez izledim ve görüşlerim bunlar belki yanılabilirim ama o stoper oynayan 13 numaralı oyuncumuzu çok beğendim. Beşiktaş iyi iş yapmış..
İlk yarıda iyi oynasakta ikinci yarı Kolombiya müthiş bastırdı. PAs hatası yapmadılar. biz çok top kaybettik. İleride tek adamla hücum edersek tabiki dönen top kalemizde olur. Orta saha zaten yok. Kolombiya ilk yarıda orta sahayı kaleci degajları ve şişirme toplarla geçmeye çalıştı. Çünkü orta saha gücümüz vardı ve izin vermiyorduk ama 2. yarı tam tersi oldu biz şişirdik Muhammete oda hiç bir topu alamadı ve kolombiya orta sahada üstün oldu böylece gol geliyorum diyordu ve geldi. Kalecide hatalıydı golde. Yazık ettiler. 1 golün üstüne yatılmaz. Abdullah hoca hiç mi görmedin 2. yarıdaki oyunu müdahale etmedin? Yazık oldu. Kolombiya takım felan değil aslında ama..
yapcak bir şey yok anlık bir durumdur onlar hiç bir şey diyemezsin kişinin maça kendini hazırlayış tarzı konstantre oluş tarzı orası beni ilgilendirmiyor, ama emin olun hepsi bir birinden fazlasıyla yetenekli çocuklar öyle sallamaya kıyılmıcak daha pırıl pırıl topçular, o kaçırdığı penaltı sonrası yüz ifadesi ondan sonraki oyuncunun attığı goldeki sevinçleri onların yaşında bir kişi olarak düşünür, öyle stresi ve heycanı çok yüksek maçları oynamış kişiler daha iyi anlar.. ;)
bilemezsin yani kişinin o anki psikolejisini belki çok iyidir ama o maçda sahada yoktur.
dünya futbolunun her tarafında var..
he bu arada onlar heycanlanıyor mu demişsin kaçıncı penaltıyı kullandı bilmiyorum ama kolombiyada sarışın bir çocuk vardı onun o yüz ifadesine bak nasıl bir psikolejide nasıl bir heycanda olduğunu görürsün yere tükürmesinden bile anlarsın..
arkadaş lafı yapıştırmış.bende z.burnuspor topçusuyum.biz neden heycanlanmıyoruz lig maçlarında.biz hayvanmıyız.berkin gelsin oynasın bakayım.onun milli takımda oynaması mucize.konuşmalarına dikkat et.topun hesabını yönetime verirsin.bu yaşına kadar da tecrübe kazanması gerekiyor heyecanlanmaz onlar merak etme sen.
Ah be kardeşim ne konuştuğunu bilmiyorsun bari saçmalama yahu :)
Adamlar Dünya Kupası Çeyrek Final maçı oynuyor be güzel kardeşim sen ne takımından bahsediyorsun sen ne futbolculuğundan bahsediyorsun senin gibi toz bulutu içinde toprakda taşa top diye vurmuyorlar :)
sen daha ömrü hayatında Türkiye Finali görmemişsindir adam Dünya Kupası Finalini oynamak için ter akıtıyor sen onun emeğine terbiyesizlik ediyorsun..
ben istanbul şampiyonası gördüm bizimde şansızmız olsaydı biz de milli takımdaydık.8 yaşımdan beri futbol oynuyorum herkes beni z.burnunda parmakla gösterirdi.o berkin dediğin adamıda ikili mücadelede yıkarım.bu arada toprak saha tedavülden kalktı haberin olsun.daha fazlada muhabbete giremeyeceğim seninle.bu yaşına gelmişsin hala konuşmayı öğrenememişsin.
neyse kardeşim..
belirtmeden geçemicem;
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=875791
çocuğun geçmişine bak sonra salla. ;)
adam 2007 yılından bu yana prof. kontratlı galatasarayda sen belki o senelerde parmakla gösteriliyondur. dur bende göstereyim seni :p ;)
Arkadaşlar mesajlarınızın seviyesine dikkat edin. Birebir tartışmalara girmeniz ve hakaret etmeniz durumunda ceza alırsınız.
İkinizinde haklı tarafları var ama bunlar 17 yasında topun basına geçiyor ve 70 milyon senin ayagından cıkacak suta göre hareket edecek prof ta olsan dünyanın en iyiside olsan o anki heyecanı hiçbiyerde yaşayamassın.