evet ya..trt 3 vermiyor maçı..
evet ya..trt 3 vermiyor maçı..
yokmu net uzerinden izliyen OM atsa
Türkiye farkı 2'ye çıkardı.Son dakikalar...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Gençler çeyrek finalde!
Flaş! FIFA U-17 Dünya Kupası 2. tur eleme maçında Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri'ni 2-0 yenerek, çeyrek finale yükseldi. U-17 Milli Takımı, çeyrek finalde Arjantin'i 3-2 yenen Kolombiya ile karşılaşacak.
04.11.2009Kaynak : DHA
bu turnuvada en az 3.lük bekliyorum ancajk düzgün bir sistem olmadığı için yine bu futbolcular dünyanın en iyileri arasına giremez
Gençlerimiz çok güzel bir şekilde ilerliyor, bununla birlikte Abdullah Ercan kendini gösteriyor. Bu maçda emeği geçen TRT'de çok teşekkür ediyoruz. Artık reklamlarında Türkiye bizimle zafere yürüyor derler. Yayınlamıyacaksan neden ihaleyi alıyorsun?
Gitmiş meclis TV'yi veriyor. sanki 6 tane trt yok koy birine de maçı işte..
Çok mutlu oldum çeyrek final işine. Rakibimiz Kolombiya baya güçlüler. Arjantini 2-0 geriden gelip 3-2 yenmişler. İnşallah eleriz onları da. İLk 3 yakışır bize.
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Futbolda herseyi yaptik ama su yayin isini yapamadik
Gollerimiz Furkan Şeker ve Ufuk Özbek'ten geldi...
Oğulcan Gökçe 39. dakikada kırmızı kart gördü...
kolombiya maçı ne zaman.
8 kasim da mac
Kolombiya karşısında 1-0 öndeyiz.
90'da yedik..
Yuh bu ne ya. 89'da yedik golü 1-1. 10 kişi defans yaparsan olacağı budur.
Maç penaltılara kaldı. . .
penaltılar bitmedimi hala arkadaş![]()
Furkan kaçırdı..
Elendik ..
elendik....yazık oldu..
Elendik penaltılarla.
Elendik, Furkan'ın hatalı şekilde kullanışı yüzünden. Yerden köşeye vurup %100 gol atma imkanları var, kaleciler şıçrayamıyor ama; biz Türk aklı havadan atıyoruz eleniyoruz. Üstüne bide 89. dakikada gol yedik. Gene kupa göremedik sağlık olsun.
Kolombiyalıların kondisyonları muhteşemdi.Hiç oyundan düşmediler.Yaşları 17'den fazla gibi geldi.
90 da yedik şansız bir şekilde maç uzatmalar ardından penaltılara gitti ama penaltılar şans işidir şansımız tutmadı elendik yinede buraya kadar gelen gençlere teşekkür etmek ve tebrik etmek lazım.
Tebrikler Milli Takım.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Euro 2008'de Türkiye'nin rakiplerinin hislerini daha iyi anladım şimdi.![]()
valla Türkiye'nin 2.yarıdaki oyununa bakarsak buraya gelmeleri bile mucize bence.2 pas zor yapıyolar.2.yarıda giren berkin berbat bir oyuncu
-9 alan oyunculardan biri berkinFormsuz geçirdiği sakatlıklardan sonra
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu ne yaa? Öncelikle fizik açıdan Kolombiya bizi ezdi. 2. yarı orta saha denen birşey kalmadı. Abdullah hoca bunu göremedi. koskoca 45 dakika 2 tane pas yapamayan takımda 90. dakikada adam değiştirdi. 1-0 ın üstüne yattı. Defanstaki 13 numaralı bjkli oyuncuyu puyol a benzettim. Gerçekten ilerde A milli seviyesine gelince Servetten daha iyi bir stoper olacak.. Muhammet teknik bir oyuncu gibi ama tek kalınca ve kondisyon açısından düşünce etkisiz kaldı 2. yarıda. Kalecimiz penaltılarda çaresizdi. Ama cech tarzında oynuyorGerçekten beğendim. İlk kez izledim ve görüşlerim bunlar belki yanılabilirim ama o stoper oynayan 13 numaralı oyuncumuzu çok beğendim. Beşiktaş iyi iş yapmış..
İlk yarıda iyi oynasakta ikinci yarı Kolombiya müthiş bastırdı. PAs hatası yapmadılar. biz çok top kaybettik. İleride tek adamla hücum edersek tabiki dönen top kalemizde olur. Orta saha zaten yok. Kolombiya ilk yarıda orta sahayı kaleci degajları ve şişirme toplarla geçmeye çalıştı. Çünkü orta saha gücümüz vardı ve izin vermiyorduk ama 2. yarı tam tersi oldu biz şişirdik Muhammete oda hiç bir topu alamadı ve kolombiya orta sahada üstün oldu böylece gol geliyorum diyordu ve geldi. Kalecide hatalıydı golde. Yazık ettiler. 1 golün üstüne yatılmaz. Abdullah hoca hiç mi görmedin 2. yarıdaki oyunu müdahale etmedin? Yazık oldu. Kolombiya takım felan değil aslında ama..
Last edited by Sheriff : 09.Kasım.2009 at 19:23