ya bu Alex nasıl bişey ya :0:
adamı izlerken gol olacağını anlıyorsun.
top daha ona gelirken nereye atacağını düşünüyor.
nasıl bir zeka, nasıl bir teknik Allahım :icon_cool:
Printable View
ya bu Alex nasıl bişey ya :0:
adamı izlerken gol olacağını anlıyorsun.
top daha ona gelirken nereye atacağını düşünüyor.
nasıl bir zeka, nasıl bir teknik Allahım :icon_cool:
Beklediğim skor oldu maçta. Santos ve Alex'in golleri çok güzeldi. Alex nasıl bir yaratıktır öyle. Adamın 1.60 boyu var ama durdurmak imkansız. kendini markaja alan adamı bütün maç gezdirdi maçın sonlarında uyuttu golunu attı. Nasıl birşeysin sen.
4 maç 9 puan yaptık artık iş bitti sayılır.
Alex,Alex,Alex diyorum başka da bi sey demiyorum!
Medyadan bildiğimiz hareketler.Bir hafta sonu arıza nedeniyle Lig TV şifresiz oluyor GS ve BJK'nin maçları izleniyor.Bizim maça gelince hemen hallediyorlar.Sorun halledilmiyor ama bizim maç izlenmesin diye...
Aynı şekilde Star TV ; salı günü herkes BJK'nin maçını izledi.Ama bizim maçta akıllarına gelmiş bölgesel yayın kuralları heralde :)
KralALEX, başka söze gerek yok. biraz bencil oynasın artık Alex, aşırtma vuruş yaptığında Güiza müsait pozisyondaydı, golü kaçırır diye ona vermeyip kendi denedi. Attığı gol de çok güzeldi, bu tür hareketleri daha sık yapmasını bekliyoruz.:D
Fenerbahçe'nin avrupa kupalarında en çok gol atan oyuncusuydu, şimdi en çok forma giyen oyuncusu da oldu.
Daum'un Emre'yi çıkarırken Selçuk'u sokması beklenilen durumken, o Emre yerine Özer'i aldı. Attı, yattı mantığından takım kurtulsun diye sanırım böyle yaptı.:p Özer'i de yavaş yavaş takıma ısındırması ve daha sık kullanması sevindirici.
Yine öne geçtikten sonra bocaladık, hatta gol geliyorum dedi Steau adına ve geldi de. Defansın daha konsantre olması lazım, bu tür pozisyonları vermememiz gerekiyor.
maçı tribünde seyrettim maç özellikle berabere giderken savunmayı önde kurduk tempoyu yine cok yükseltemedik belki ama cidden çok rahattı takım maç boyunca emre ve baroni normalden daha kötü oynamalarına ragmen bu kadar rahat kazanmamız sevindirici guizanın ofsayt diye kalkan bayragı kalkmasa belki gol atardı sonunda:) mehmet topuz hücum yaparken biraz sıkıntılı geldi bana sadece 1 kez orta yaptı.takıma cok dinamizm katıyo ama kanat oyuncusu gibi değil sanki..