Bence biraz zorlandık. Alex kilidi açamasa belki 3-1 alamazdık. Ciddi atakları vardı Steau nun. Ama o Alex bir asist bir gol yaptı maçı aldı. Ne diyelim ki Avrupa da iş yapmıyor bu adam heraldeMaçın analizine girmeyeceğim.
Ama şunu belirteyim ki, Star TV'yi kınıyorum. Harbi kınıyorum. Kilitlediği için değil. Benim gibi belkide milyonlarca uydudan izleyenleri umutlandırıp maçı 5. dakikada kilitlediği için. Madem kilitleyeceksin başlama vuruşuyla birlikte kilitle. Bu adama daha çok koyuyor. Çok sinirlendim bu duruma ve uydudan ITV kanalının BISS şifresini girdim ve kilidi kırarak ITV den izledim. Yoksa hiç yapmayacaktım normal kilitleseydi. Böylesi insana daha acı veriyor onlarda biliyorlar ve D-Smart almaya zorluyorlar. Bundan sonra Biss şifresiyle Gs ninde Fb ninde avrupa maçlarını rahatlıkla izlerim ama inadına D-Smart Almam. Aldıramazsınız..
Neyse Gs ve Fb Hollanda ve Portekiz takımlarının kazanmasıyla birlikte bizim ülke puanına kazanarak katkı yaptılar.
Bu hafta bizim yukarıdaki rakiplerimiz ve ülkemizin uefa katsayısında kazandıkları puanlar..
9.[2 Ş.L.+4 A.L.] (HOLLANDA)
Arsenal FC 4-1 AZ Alkmaar : 0 puan
Dinamo Zagreb 0-2 AFC Ajax :333 puan
Heerenveen 2-3 Hertha BSC Berlin :0 puan
Twente 2-1 FC Sheriff : 333 puan
Kobenhavn 1-1 PSV Eindhoven : 166 puan
------------------------------------------------ 833 Toplam 33.713
10.[2 Ş.L.+3 A.L.] (PORTEKİZ)
APOEL FC 0-1 FC Porto : 333 puan
Sporting Clube de Portugal 1-1 FK Ventspils :166 puan
Everton 0-2 SL Benfica :333 puan
Nacional 1-1 Athletic Club :166 puan
------------------------------------------------ 999 Toplam 33.462
11.[2 Ş.L.+3 A.L.](TÜRKİYE)
Beşiktaş JK 0-3 VfL Wolfsburg : 0 puan
Dinamo 1948 Bucuresti 0-3 Galatasaray : 400 puan
Fenerbahce SK 3-1 FC Steaua Bucuresti : 400 puan
----------------------------------------------- 800 Toplam 32.450
NOT :2010/2011 Sezonu sonunda süper ligden avrupa kupalarına gidecek takım sayısını belirleyen sıralama
ÖNEMLİ BİLGİ : Ligler başlarken çekilen kura çekimleri öncesi seri başı olanları belirleyen tabloda Fenerbahçe 34.sırada kalırken Galatasaray 2 basamak daha atlayıp 42. sıraya yükseldi 1.Barcelona klüplerimiz galibiyet primi olarak 140.000 Euroyuda kasalarına aktarmış oldular

Maçın analizine girmeyeceğim.