bende o konuya dikkat çekmek istedim zaten:D:D:D
Printable View
bende o konuya dikkat çekmek istedim zaten:D:D:D
peki nedne vermediğinide hatırlıyormusun? bende şimdi hatırladım. o pozisyoında fener kaleciyle karşı karşıya kalmıştı. hakemde avantaja bıraktı. ama aradan pozisyon geçip gol kaçınca herkes hakemin etrafını sardı faul diye. peki faul verse nolucaktı? yine hakeme kızacaklardı pozisyonu kesiyor diye. iyide bu adam napsın kardeşim? ayrıca kadıköydeki maçıda söylemiştim. o konuda niye yorum yapmadında sadece bir cümleye cvp veriyorsun? bütün feenrlilerin maçtaki hakem hatalarını kabul etmiş sen hala fenerin haksızlığa uğreadını söylüyorsun. güldürme ya:DQuote:
Originally Posted by sekopej
tamam kardeşim sen haklısın fener 3 senedir top oynamıyo hep hakem hatalarıyla kazanıyor o yüzden şampiyonluk son haftalarda belli oluyo demi. ya hakem hataları hep oluyo ve olacaktır da biz en ufak hatayı bile haftalarca konuşursak...(ben de hakem hatalarına karşıyım dün nobreye yapılan bir müdahale vardı ve bence faul değildi. alex topun başına geçince umarım gol olmaz diye dua ettim. çünkü biz de böyle kazanmak istemiyoruz çünkü bu takım istedikten sonra bu ülkede her takımı yener fakat hakemin verdiği hatalı kararlarla tüm maça şaibeyle bakılıyo)
ya konu ne ne tartışıyonuz konunun başı beşiktaş taraftarı gs yi destekledi konu ortası elle oynamalara geldi şimdi avrupa oldu
ben çözemiyorum artık
evet doğru arkadaşlar özür dilerim konuyu dağıtmam da sebebim varsa hem tekrar okuyacağım bakalım konu nerde kopmuş?:D :D :DQuote:
Originally Posted by hurmet
(ne biçim milletiz ya şu anda eminim ki tüm konular sapmış durumda bence ortak tek bi konu açalım gelen sallasın giden sallasın(sallasın yanlış anlaşılmasın yasın babında):D :D :D
Beşiktaş öyle gidipte Gsye yatacak bir takım değil.Çıkarlarına göre takımların kendi istekleri değişir.nasıl yıllar önce gs şampiyon olmasın fener olsun diye istediysek bu senede fb olmasın gs olsun diyebiliriz.ama bunu söylememiz gidipte o takıma yenileceğimizi göstermez.bu tür iddialar ortalığı karıştırmak için atılır.bizim 100.yılımızda fener - gs bir anda kardeş oluvermişti :D hiç bir takım başka bir takımın dostu değildir.çıkarları neyi gösteriyorsa ona göre hareket ederler.bizim bu seneki çıkarlarımız galatasarayın şampiyon olması gerektiğini gösteriyor.ama bunun için biz değil gs gereken özveriyi yapmalıdır.şike yapmak,sırf istediğin şampiyon olsun diye maç vermek onursuzluktur.biz beşiktaş'ız onurumuz için olabileceğimiz halde şampiyon olmayıp şerefli ikinciliklerimizle gurur duyduk.herkes çıkıp doğru dürüst maçını oynasın kazanıp şampiyonluğunu kutlasın.
hah doğru söylemişsin bence bu tartışma burda kapatılmalı artık son söz söylendi...Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
başka söylenecek birşey varmı bu sözlereQuote:
haklısın kardeş :) çok güzel yazmışsın ;)Quote:
Durumu çok iyi özetlemişsin.(ı)Quote:
Of Demirören of yaptığını gördün mü?
terbiyesizlik yapıyosun kardeşim yazdıklarına dikkatQuote:
Originally Posted by Navras
NAVRAS nickli arkadas büyükler yada kücükler senin düsüncelerine göre belirlenmez tarihe göre belirlenir umarım anlamıssındır ne demek istedigimi.
Ben öncelikle bu tur dedikodulara meydan veren sozlerinden dolayı (ligi gs kupayı biz...) sayın baskanımız DEMİRÖREN i kınıyorum. Besiktas taraftarı denilince direk akıllara ÇARŞI ruhunun gelmeside yanlıs eger kadıkoye gidip gs ı destekleyen bjk taraftarı varsa ki ben boyle bir sey oldugunu zannetmiyorum onlar zaten bizden değildir hiç bir zamanda olmamıstır. Çünkü bizim o statta RUHUMUZ YETTİ ... Bu tür söylentilere galatasaray macında gereken cevap verilecektir
Demirören öyle bir şey söylemiş..Niyeti kötü değildi ama yanlış anlaşılmaya elverişli bi sözdü bu..Bi daha böyle bir şey söylenmez zaten..Bu konu da kapanmalı bence artık.. BJK-GS-FB.. bu üç takım da birbirinden büyük ve asla birleşme, onu bunu destekleme olmaz..Bu sadece tek maçlık KAZANSA İYİ OLUR gibi düşünceler olabilr o kdr...
:k::k:
çArşı kendine de karşı!
bu kadar karşıt olmayın be :DQuote:
Originally Posted by koray_capello