İlk yarı takip ettim.Elano'yu hayran kaldım.Cidden çok iyi oynadı.Galatasaray ver-kaçlar ile çok rahat pozisyon buluyor.
İlk yarı takip ettim.Elano'yu hayran kaldım.Cidden çok iyi oynadı.Galatasaray ver-kaçlar ile çok rahat pozisyon buluyor.
Necati 2-2 yaptı..
Necati 2-2..
Necati süper bir maç çıkarıyor gerçekten.Galatsaray'ın 2 gol bulması lazım artık.
Necati yeniden doğdu Antalya'da.
Bazı spikerler istemeden taraf tutuyor falan ama ben bu kadarını görmedim.Sanki milli maç anlatıyor.Rezillik resmen.
Dakika 83..Tur hayal olmaya gidiyor.
bunları vuracaklar en son zaten :) bide yayın ıhalesnı trt alsaydı her mac bunlar yorumlardı 3 buyukler dısındakıler ızlemesın :) derlerdi valla
Dakika 85 Caner 3-2.Hadi Aslanlar bir gol daha.
Ya iyide ben bu Üründül'ün hangi takıma daha fazla sempatisi olduğunu anlamadım yahu.. Adam her büyük maçta büyük takımı tutuyor :D
gol oldu bu arada caner.. Harikaydı
caner attı 3-2 galatasaray dk 86
O nasıl bir Gool diyiş Avrupa maçında sandım kendimi :D
uğur cıktı servet gırdı 87.dk.
beyler peki bu durumda deplasman golü ile Antalya mı çıkıyor ?? yoksa atılan goller eşit diye uzatmalar mı ??
Karşı karşıya kalecinin üstüne vurdu oyuncu ya..:D
Volkan Altın çok net bir pozisyon kaçırıyor gerçekten.
Tebrikler Antalyaspor..
ahyırlı olsun
Geçmiş olsun diliyorum Galatasaray'Lı arkadaşlara.Kötü oldu bu Fenerbahçe'nin rakipleri azalıyor kupa yolunda :)
Ben böyle bir spiker rezaleti görmedim milli maç gibi anlattı adam yuh.
Ve Antalyaspor,yarı finalde.Tebrikler Antalya.
Neill'e aldığı paralar anasının ak sütü gibi helaldir! Ofansta defansta her yerdeydi. On bir kişilik oynadı bugün! Tebrikler Neill... Aslanım benim.
Spiker bir ara haydi çocuklar falan diyecek sandım.
Spiker %100 Galatasaraylıydı hem ses tonu hemde Galatasaray'ın attıgı gollerden sonraki böğürmesi belli etti. Şanssız bir şekilde elendik ama olsun UEFA ve ligde iddaamız sürüyor.
İstatistikler her şeyi ortaya koyuyor.Direkten dönen toplar,kaçan pozisyonlar vs. Maçı fazlasıyla hakettik.Birçok oyuncumuz çok iyi oynadı.Haketmesek,kötü oynasak yüreğim yanmaz da 24 şut çekip topa %61'le sahip olup toplarımız direkten dönüp kalenin dibinden goller kaçınca insan ister istemez deliriyor.
forvettimiz yokken 3 tane gol attık ya bi de olsaydı ??
Son dakikalarda Antalyaspor'lu oyunculara çok güldüm :D Spikerde bir ara sinirden gülmeye başladı sanırım :D Ömer Üründül'de senide heyecan sardı falan dedi :D
Bi girmedi top o kaleye ya nası bir şanstır arkadaş bu:n: