Galatasaray
Antalyaspor
Berabere
Bilet kalmamış maça ya. Bu sene her maç böyle oluyor. Gitmeyi çok istediğim bir maçtı yine bitirmişler bileti
Bu maçı Taraftarımızın müthiş desteğiyle alırız turuda geçeriz. İyiki ilk maç olaylı oldu. Bu takımı daha da ateşler.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu maçı farklı kazanıp kendimize gelmemiz lazım.. Oynaması gereken oyuncular oynaması gereken yerlerde oynarlarsa(forvet istisna) bu maçı kazanırız. Başarılar Galatasaray'a.
1-0 da olsa kazanıp turu geçeceğimizi düşünüyorum.Yalnız Antalya'dan birin üstünde gol yersek turu geçemeyiz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Umarım geçen maçta ki gibi oynamayız ve güzel bir oyunla turlarız diye düşünüyorum.
Bu maç bence patlama maçı olcak taraftarımızın önünde farklı bi galibiyet bekliyorum..Yalçın oynarsa çok fazla bi tribün tepkisiyle karşılaşacak bence..
Santos İlk defa samiyene çıkıyor demi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray'ın erken gol bulması gerekiyor. Bunun sebebi sadece maçı kazanma değildir. Antalyaspor kalecisinin gerek kurtarışlarıyla gerekse zaman zaman profesyonelce kabul ettiğimiz dakikalara oynama olayını abartması nedeniyle sinirlerimiz gerilebilir.
Sinirlerin gerilmesiyle maç çığrından çıkabilir ve turu kaybedebiliriz yada turu alsak bile oyuncularımız eksilebilir.
Galatasaray ve Antalyaspor'u yan yana koyduğumuzda her zaman Galatasaray favoridir. Bunun anlamı ise Galatasaray'ın gücüdür. Bu bilinçte olup rakibi küçümsemeden oynarsak maçı kazanmamamız için hiçbir neden yoktur.
GaLatasaray hücumda sıkıntı yaşıyor. AntaLya kapanıp, kontradan goL arama yoLuna giderse ki öyLe oLacak işi epey zor oLabiLir
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Antalyaspor one gecerse turu gecer ama Galatasaray one gecerse Antalya'nin turu gecmesi zorlasir..
Galatasaray'da Jo'nun sakatlanmasından sonra santrforda Arda'yı oynatan Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın karar değiştirdiği belirtildi.
Arda'nın orta alandaki etkisini Kayserispor maçında santrfor oynarken gösteremediğini düşünen Rijkaard'ın Antalyaspor karşısında ise Giovanni Dos Santos'a ileride oynatacağı bildirildi. Arda'nın ise yine orta sahadaki görevine döneceği ifade edildi.
Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynayacağı maçta Uğur Uçar'ın da büyük bir olasılıkla forma giyemeyeceği ifade edildi. Sabri ve Hakan'ın yokluğunda hem sağbekte, hem de solbekte görev yapabilen genç futbolcunun kasığından sakat olduğu, bu nedenle de Antalyaspor maçında oynamayacağı öğrenildi.
Teknik Direktör Rijkaard'ın savunmanın sağına Emre Güngör'ü çekeceği, stoperde ise Neill-Servet ikilisinin yer alacağı belirtildi.
Sağ bekte Emre yerine S.Kurtuluş oynasa kat kat iyi olur.Bu kez hücumda daha iyi olup farklı kazanmalıyız maçı.
Galatasaray gol atamama sıkıntısına devam eder gibime geliyor.Yalçın'a Galatasaray taraftarının tepkisini merak ediyorum
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Antalyaspor'da çok eksik var. İleride Balili'yi oynatacak büyük ihtimalle hoca. Balili çok tehlikeli olur Galatasaray savunması için. Maçın başında gol bulamazsa Galatasaray, Ömer maçı gergin hale sokar. Bu sefer işler iyice değişir. Zaten 2-1'lik avantajı var Antalyaspor'un ileride tek adamı bırakıp sürekli olarak uzun top deneyeceklerdir.
İnş stoperde Emre Neill oynar yine.Nolursa olsun bu turu geçeriz diye düşünüyorum taraftarın da ilgisi çok büyükmüş zaten güzel oyunla galip geliriz.
Bu gazla maçı alacağımızı düşünüyorum.![]()
Galatasaray bu sezon Ali Sami Yen Stadı'nda Süper Lig'de 10, UEFA Avrupa Ligi'nde 6, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 maç olmak üzere toplam 19 resmi maça çıkarken, bu 19 maçta 15 galibiyet ve 4 beraberlik alarak sahasında hiç yenilmedi.
inş serimizi devam ettiririz başarılar forvetsiz aslanlara![]()
4-1 diye bir tahminde bulunuyorum , gorucez
Kadrolarda nedense belli olmadı.20 dakika var.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Okay Karacan'dan maç dinlemek zevkli olacak diye düşünüyorum...
Keita-Elano-Arda
--Dos Santos--
Bu hücum hattıyla 2 golden az atmayız![]()
Ah Sarp ah kaçar mı o![]()
Spiker Galatasaray'lı sanırsam çok üzülüyor her pozisyon kaçınca![]()
2.direk oldu Caner'le beraber..Çok özlemişim böyle güzel oyunu.
Elano penaltıdan attı ve 1-0 öne geçtik.Aynı oyun devam ederse 3-4 olur![]()