1 kere öyle oldu o da Diyarbakır maçında puan kaybettik -Gs,Kayseri'de puan kaybetmişti biz Diyar'ı geçemedik-
Gsnin puan kaybettiği bir haftada ;
Ankaragücü'nden 3 yemişti Galatasaray biz evimizde G.Birliği'ni yenip puan farkını 5 e çıkarmıştık...
Printable View
1 kere öyle oldu o da Diyarbakır maçında puan kaybettik -Gs,Kayseri'de puan kaybetmişti biz Diyar'ı geçemedik-
Gsnin puan kaybettiği bir haftada ;
Ankaragücü'nden 3 yemişti Galatasaray biz evimizde G.Birliği'ni yenip puan farkını 5 e çıkarmıştık...
Bursaspor lu futbolcular Fenerbahçe li lerden daha hırslı çıkacak gibi.. Taraftarmış,kadro kalitesiymiş falanla yorumlanacak bir maç değil.. sonuç ya 2-2 yada 3-2 bursaspor galibiyetiyle sonlanacak gibi..(yada buna istek diyelim)
bu maçıda alamazsak Dauma birşeyler söyleyececeğim :D
Bana rahat alacağız gibi geliyor. Belki oyun itibariyle çok rahat olmaz ama en azından skor 2 farklı bizim olur gibi geliyor bana. Ha tabi bi de taa adanadan gelip maça gideceğimden, kazansa iyi olur :D
Kazanmamız gereken ve büyük ihtimalle kazanacağımız bir maç olduğunu düşünüyorum. Rakibi tanıyoruz diğer maçlara oranla daha rahat geçeceğini düşünüyorum bu maçın, son maçtaki hatalar tekrarlanmamalı.
Kalede Volkan Demirel gibi iki ucu keskin bir bıçak.. Her an seni de yakar,rakibi de..
Defansta Bilica,Önder Turacı,Deniz Barış ve hatta Lugano.. Hangisi olsa farketmez.. Orası patlamaya hazır bir mayın tarlası.. Her an,her dakika arkalarına birini kaçırabilir,bir kademe yanlışı yapabilir, kritik bir faule imza atabilir, çok rahat bir topu rakibe kaptırabilirler.. Yaparlar demiyorum; ama bu potansiyeli, bu "enerjiyi" içlerinde fazlasıyla taşıyorlar.. Luciano,Edu,Can Arat ve Yasin Çakmak'ın ruhu,hatırası taptaze duruyor oralarda.. Meşhur bir roman adıdır: "Batı Cephesinde Değişen Birşey Yok.." Bizim savunmanın göbeğinde değişen birşey yok..Yıllardır aynı hatalardan,aynı golleri yiyoruz..
Orta sahaya gelince.. Selçuk Şahin gibi bir kurtarıcı (Lille maçında olduğu gibi) kenarda bekliyor..Allah nazarlardan saklasın.. Kontratını yenilemek için çok uğraştık,zor oldu,ama futbolu iyi bilen yönetimimiz bu işin altından alnının akıyla kalktı ve Selçuk Şahin'i bir şekilde ikna etmeyi başardı.. Wederson diye bir solak oyuncumuz var..
Santraforumuz da Daniel Guiza olunca..Kim tutar bizi.. Yaşasın; dünya kulübü olacağız..
Biz taraftarlara gelince.. Nasılsa seneye başkanımız masaya yumruğunu vuracak, büyük transferler yapacak,kurumsallaşma yolunda büyük adımlar atacak, bu sezonki hatalardan ders çıkartarak Fenerbahçenin büyüklüğüne yakışır bir futbol takımı kuracaktır..Boşuna kendimizi paralıyor, mide krampları geçiriyor ve saçlarımızı yoluyoruz arkadaşlar..
Telekom tribünündeki biletler tükenmiş.Migros tribününde de çok az bilet kaldığı söyleniyor.Güzel bir gelişme stad full e yakın olacak sanırım.
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Alper Ulusoy
FENERBAHÇE:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Deniz Barış, Bilica, Andre Santos, Özer, Cristian, Emre Belözoğlu, Vederson, Alex, Güiza
BURSASPOR:
Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim, Yenal, Volkan, Hüseyin, Batalla, Ergiç, Ozan İpek, Turgay
Nedir bu Bekir ile Semih'in çektikleri.
Hakem sonuca tesir etmesin yeter. . .
Yine Güiza yine Deniz. offfff ooooffff.
Güiza oynuyor iyi gülerim yine :n:.
Yorumcu olarak getirdikleri adam Fb tv'de yorumculuk yapıyor..
Bu Bursa düşmanlığı da sıktı artık tüm ülke Bursa'ya düşman !
İlerde Güiza, geride Bilica-Deniz, bu 3lü bizde olduğu sürece sırtımız yere gelmez...
Güiza'yla mutlak golü kaçırdık.1-0 öndeyiz bu arada.
gol oldu galiba
Golün ardından Bursa gole yaklaştı, direk izin vermedi.
oha santos.. 2-0..
1.70'lik adama kafa vurdurdu defans, 2-1 oldu.
2-1 oldu.Batalia...
2-1 ama sercan'ın yokluğu çok hissediliyor.
Sercan tamamen mi yok bugün? Sakat mı?
Sercan 18 kişilik kadroda yok.
vay be ne ilk yarıydı!
[B]Eğer 3.golü bulamazsak bu savunma kurgusuyla her an istenmeyen birşey olabilir.. Savunma pimi çekilmiş elbombası..Hele şu haliyle.. Üçüncü gol mü? Guiza halâ sahada.. [/B
not:dilimi eşek arısı soksaydı da, devre arasında yukarıdaki satırları yazmasaydım.
Çok iyi oynuyoruz. İnşallah sonu D.bakır, Manisa maçlarına benzemez.
Alex ilk yari cok etkiliydi, o gününde oldugu zaman takimda iyi oynuyor. :) Yedigimiz golde Volkan ile Deniz'in hatasi vardi Deniz adamini tutmadi, Volkan'da topu almak yerine kalesinde durmayi tercih edince 1,70 lik adamdan kafa golü yedik.
Dengeli bir ilk yarı oldu. Yenal ve Ergiç, Bursasporun aksayan isimleri. Batalla bugün çok güzel oynuyor. Volkan ve Ozan oyunda biraz daha etkili olabilirlerse maç dönebilir. . .
Bizim belediye başkanı stadda galiba.
Fener iyi top oynuyor. Emre ilk yarı süperdi. Alex ölene kadar atacak sanırım böyle goller :)
Semih girdi oyuna tribünler isyan etti artık
Güiza ağlıyor ..Üzüldüm valla ya..
aglattilar Guiza yi vallahi
Dalga geçerdik Guiza ile ama sonuçta ama biz galatasaraylıyız. Fenerbahçeli taraftarların kendi oyuncularına yaptığı hoş değil. Gerçi onlar da sabır ede ede çatlamıştır.