oha santos.. 2-0..
Fenerbahçe
Bursaspor
Berabere
oha santos.. 2-0..
1.70'lik adama kafa vurdurdu defans, 2-1 oldu.
2-1 oldu.Batalia...
2-1 ama sercan'ın yokluğu çok hissediliyor.
Sercan tamamen mi yok bugün? Sakat mı?
turksportal...
Sercan 18 kişilik kadroda yok.
vay be ne ilk yarıydı!
[B]Eğer 3.golü bulamazsak bu savunma kurgusuyla her an istenmeyen birşey olabilir.. Savunma pimi çekilmiş elbombası..Hele şu haliyle.. Üçüncü gol mü? Guiza halâ sahada.. [/B
not:dilimi eşek arısı soksaydı da, devre arasında yukarıdaki satırları yazmasaydım.
Last edited by yaman76hakanFB : 22.Şubat.2010 at 22:37
Çok iyi oynuyoruz. İnşallah sonu D.bakır, Manisa maçlarına benzemez.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alex ilk yari cok etkiliydi, o gününde oldugu zaman takimda iyi oynuyor.Yedigimiz golde Volkan ile Deniz'in hatasi vardi Deniz adamini tutmadi, Volkan'da topu almak yerine kalesinde durmayi tercih edince 1,70 lik adamdan kafa golü yedik.
Dengeli bir ilk yarı oldu. Yenal ve Ergiç, Bursasporun aksayan isimleri. Batalla bugün çok güzel oynuyor. Volkan ve Ozan oyunda biraz daha etkili olabilirlerse maç dönebilir. . .
Bizim belediye başkanı stadda galiba.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fener iyi top oynuyor. Emre ilk yarı süperdi. Alex ölene kadar atacak sanırım böyle goller![]()
Semih girdi oyuna tribünler isyan etti artık
Güiza ağlıyor ..Üzüldüm valla ya..
aglattilar Guiza yi vallahi
Dalga geçerdik Guiza ile ama sonuçta ama biz galatasaraylıyız. Fenerbahçeli taraftarların kendi oyuncularına yaptığı hoş değil. Gerçi onlar da sabır ede ede çatlamıştır.
Guiza'ya çok yazık oldu...
bu geceden sonra , zaten kotu oyniyan guiza dan dahada randiman alamaz fenerbahce
72' Fenerbahçe taraftarının Güiza'ya büyük tepkisi var... Kulakları sağır eden bir ıslık Kadıköy'de. Alex, Güiza'nın yanına gitti.. Teselli ediyor Güiza'yı Alex... Güiza yedek kulübesine gitti. Güiza'nın gözleri yaşlandı. Kadıköy'de inanılmaz anlar.
Yazık yav adama
Böyle taraftar gidecekse maçlara boş tribünlere oynamaya razıyım ben..Futbolcuların da uyumunu bozuyorlar..
Dakika 80 , Bursa gol bulabilir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Dk 82 cezasahası içinden Çift vuruş kullanıyor bursa
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Guizaya yapılan olay çok kötü. Eskiden Bizde de bir Petre vardı. Top ona geldiğinde ıslıklıyorduk. Yönetim dayanamadı gönderdi. Guiza yada böyle olur sanırım.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben berabere biter demistim dun gece
Goooool 2-2 Ozan ipek
Gene aynı şey oldu 2-0dan verdik.Artık bıktırdı bu olay...