Hazard'ın durumu maç saati belli olacakmış.
Printable View
Hazard'ın durumu maç saati belli olacakmış.
İyi de, takımın bir sistemi var, 4-1-3-2 denedi Daum 2-3 defa ve olmadığını gördük. Eğer Deivid yetişirse Semih yedek beklemeli.
Muhtemelen oynayacak zaten. Ben Divid'in de sağlam olduğunu varsayarak bir kadro yaptım. Kanatta kanat oynamayı bilmeyen bir oyuncu oynayacağına Deivid oynasın.(Deivid'i beğenmediğimi bilenler bilir) Gerçi kanatta oynamayı bilmeyen Gökhan yarın oynayacak ve sol kanatta kim oynayacak onu da bilmiyorum.
Ali Bilgin belki de Fenerbahçe'de en çok forma giyebileceği dönemde sakatlanarak bu şansını da kaybetti. Sakatlanmasa belki bu dönemde takımda kalıcı olmak adına bir şeyler ispatlayabilirdi. Şans yok adamda.
bana bu sakatlıklar gs'nin ne kadar geniiş kadrosu olduğunu birkez daha açıkladı.en az bu kadar sakatla şampiyon olmuştuk.inşallah fenerde kazanır.artık türklerin kazanma vakti geldi.guiza oynarsa gol atacak haberiniz olsun.
7 tane kanatta oynayabilecek oyuncu yarın forma giyemeyecek. Sıkıntı da burada zaten. Defansa devre arası yabancı alınmaması hata, orada Lugano'nun yerini doldurmak zor. 7 tane kanat oyuncusu say bakalım Galatasaray'da ve oynamadıklarını düşün?
GK : Leo ,Aykut,Ufuk
DR: Sabri,Uğur,Serdar
DL: Hakan,Caner
DC: Neill,Servet, Emre
DMC/MC: Mehmet,Barış, Ayhan,Mustafa,Elano
MR: Keita ,Santos
ML: Arda, Emre Ç. ,Kewel
SC: Baros,Jo
Bence bu alternatifler birbirine yakın oyuncular hep :) yani her mevkide hemen hemen 2 hatta 3 oyuncumuz var... Sabri aynı zamanda sağ kanat ilerde de oynayabilir, Aynı şekilde Arda 2 kanatta hatta amc'de oynuyor, Neil sağa çekilebilir vs vs bir sürü kombinasyonla her mevkide 3 alternatif çıkıyor kaliteli isimlerle... "Geniş kadro"dan kasıt bu sanırım :) (bunlar bu sezon için yani)
Fenerbahçenin kadrosu en az GS kadar geniş kimse merak etmesin :) Bu sene şanssızlık tuttu diye dar demek haksızlık olur kadroya. Bu kadar sakat her sezon olmaz, 4-5 sezonda bir olan olağanüstü bir durum. Zaten geniş bi kadromuz olmasaydı Kazım eğlenmeye las vegasa da gitse gönderilmezdi ya da transfer yapılırdı yerine :)
Sırayla yazdığımızda Fenerbahçe'nin de alternatifli kadrosu olduğu görülür. Tekrarlıyorum ama yarın oynayamayacakların 7 tanesi kanatlarda oynayan isimler. Devre arası gönderilen Kazım ve Carlos, işte bu nedenle gönderildi yoksa orada oynayabilecek 9 isim olacaktı.
FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ
Sakat futbolcuların çokluğu ve sarı kart cezalısı Andre Santos'un yokluğunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un, Lille karşısında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:
Volkan Demirel, Bekir, Önder, Bilica, Deniz, Gökhan Gönül, Selçuk, Emre, Güiza, Alex, Semih.
HaberTürk
Güzel bir 11 cikarmis dahi Daum
Defansif Hattaki hata yapması muhtemel oyuncuların çokluğu bizi zor duruma sokacaktır.Önder'in milli maçlarda yaptığı hatalar,Bekir'in avrupa deneyimsizliği,Bilica'nın vurma-kırması,Deniz'in saçmalaması ve Selçuk'un topu sadece geriye doğru atabilmesi bizi zor duruma sokacak bence.Ne atağa çıkabilecek,ne de doğru düzgün defans yapabileceğiz.
Bunun yanında çift forvet oynamamız bence takımdaki herkesin yararına oldu.Güiza'nın bu maçla moralsizliğini üzerinden atmayı başaracağını düşünüyorum,özellikle Semih ve Alex'in kaptan ve 2. kaptan olmaları Güiza'ya bir özgüven getirecektir.inşallah yani :n:
Hazard geldi diye biliyorum. Büyük ihtimalle de oynicak. Kadroya alınıp oynama ihtimali %50 denilen ve "durumu maç saati belli olacak" diye konuşulan futbolcuların %99u oynar o maçta :)
ben zaten feldkamp'lı ilk dönemden bahsetmiştim hatırlarsınız eminim.kaç tane sakatla şampiyon olmuştuk.en az bu kadar sakat oyuncumuz vardı takımda.semih kaya falan kadroya alınmıştı daha 16-17 yaşlarındayken.şimdi de geniş kadromuz var.bir tek forvetimiz az var.
Fenerbahçe'ye sol kanattan bir müjde!
Perşembe gecesi Fransız temsilcisi Lille ile 22.05'te başlayacak maçta karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'ye Gökçek Vederson'dan sevindirici haber geldi.
NTVSpor muhabiri Loran Vayloyan'ın verdiği bilgiye göre daha önce oynayamayacağı açıklanan ve teknik direktör Christoph Daum dahil bütün Fenerbahçelileri büyük sıkıntıya sokan sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson maç kadrosuna dahil edildi.
F.Bahçe'deki kritik maç öncesi eksiklerde son durum ise şu şekilde:
Lugano, Mehmet Topuz, Cristian, Ali Bilgin, Uğur Boral, Özer Hurmacı, Andre Santos (cezalı), Gökhan Ünal (UEFA listesinde yok).
Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Deivid ise henüz ilk 11 için hazır durumda değil.
Ntvspor/Sporx
Yardır Guiza (:
Guiza'dan goller bekliyorum.Umarım Fenerbahçe turu geçer.
Yardır Gûiza : )
Hafta içinden beri Gûiza'ya destek sürüyo. Bakalım bu maçta nasıl performans gösterecek. Ben Galatasaray maçındaki gibi bir hırs bekliyorum ondan.
Eğer yine guiza gol kaçırma rekoru kırarsa bence bu sefer sınır dışı ederler.. :D
Fenerbahçeme başarılar, inşALLAH bulduğumuzu atarız sıkıntısız tur atlamak nasib olur..
Bu maçta ki tek güvencem Güiza : ) Yardır Güiza :D
Bir güzel haber : Vederson Kadroda!
NTVSpor'un haberine göre, bu akşam 22:05'te Lille ile UEFA Avrupa Ligi 2. turu rövanş maçında karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, Vederson maç kadrosuna dahil edildi.
Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Christoph Daum, Fransa'da 2-1 mağlup oldukları maçın rövanşı öncesinde, sakat oyuncuların çokluğu sebebiyle büyük sıkıntı yaşıyordu.
Vederson'un oynama ihtimaline bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :D
Loran'ın verdiği kadro:
--------------Volkan
Önder---Bekir---Bilica---Vederson
Gökhan--Selçuk--Emre---Semih
-----------------Alex
----------------Güiza
Semih yerine solda Güiza oynasa daha iyi olur sanki.
Lille maçı için son biletler
Fenerbahçemizin UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Lille ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı karşılaşma için Migros Tribünü'nde rakip takım taraftarları için ayrılan bölümün boş olan alt kısmına bilet talebinde bulunan taraftarlarımız için yer planlaması yapılmıştır.
Saat 22.05'te başlayacak karşılaşmada bu tribünler için bilet satışı biletix'te devam etmek etmektedir.
Fenerbahce.org
Oyuncumuz Emre Belözoğlu, takımdaki eksikliklere rağmen Lille maçında avantajlı tarafın Fenerbahçemiz olduğunu söyledi. Takımın çok kırılgan bir yapısı olmadığını, iyi ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarının belirten Emre, taraftarın desteğiyle bu zor durumdan çıkacaklarını ifade etti.
Teknik Direktörümüz Christoph Daum'un Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısına katılan Emre Belözoğlu, Lille maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu, medya mensuplarının sorularına cevap verdi. Emre, "Bizim için çok önemli bir maç. Hocamızın söylediği gibi buradaki maç çok önemli. Buraya avantajlı skorla döndüğümüze inanıyorum. Kadıköy'de her zaman favoriyiz. Taraftarımız, takımımıza destek verecektir. Buna göre bizim avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Gönül isterdi ki tam kadro oynayalım. Ancak klasik bir söylem olsa da sahada 11 kişiyle mücadele edeceğiz. Gerekli mücadeleyi ortaya koyarsak, farkı yaratacak kalitemiz var. Kim oynarsa oynasın, turu getirmek için herkes elinden geleni yapacaktır. Mutlaka toplantılar yapacağız. Hocamız toplantılar yapıyor, eksiklerimizi söylüyor. Ben genel defansif anlayışımızda sorun olduğunu söylemiştim. Son dönemlerde defansif anlamda sıkıntılarımız var. Çalışmalar yapacağız. Her maçta gol yapıyoruz. Bu düşünceyle gol yemediğiniz zaman maçı kazanırsınız. Defansta daha net gelişmeler göstermek zorundayız" diye konuştu.
Takımın durumunun çok kötü olmadığını da ifade eden Emre Belözoğlu, "Biz dışarıdan nasıl görünüyoruz bilmiyorum ama içeride çok kırılgan bir yapıya sahip değiliz. Bu düşünceden hareketle takımımızın içinde bulunduğu durum çok kötü bir durum değil. Çünkü iyi ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Nasıl bu hale getirdiysek, bu durumdan da biz çıkartacağız. Taraftarımızın da desteğiyle bu durumdan çıkacağız. Son maçta istenmeyen olaylar yaşandı. Mevcut kadromuzda Güiza'ya çok ihtiyacımız var. Ona destek olmalıyız. Ancak futbolcular olarak biz ne kadar destek verirsek verelim, taraftarın vereceği desteğinin yarısını veremeyiz. Zaman, hesaplaşma zamanı değil. Önümüzde, her kulvarda olayı lehimize çevirecek bir süre var. Her kulvarda olayı lehimize döndürmek için yeterli süremiz var. O nedenle bu zaman hesaplaşma zamanı değil, olayı lehimize döndürme zamanı" diye konuştu.
Fenerbahce.org
Semih sol oynarsa bizim sol taraf otobana döner semih zaten öyle çok hızlı çok koşan bir topçu değil atağa gittiğinde geriye nasıl dönecek..
çok kötü olur semih oynarsa açık.
Guiza solda oynarsa Semih forvette oynarsa FB için daha iyi olur.
Arkadaşlar Lille'de Eden Hazard oynuyor mu?
Çok zor bir maç bizi bekliyor.Eksiklerimiz çok fazla ama onlarda sahaya 11 kişi çıkacak,biz de.Turu geçememek için hiç bir sebep yok,yeter ki bu akşam birlik olup inanalım.Salı gününden beri Güiza için olumlu ve iyi dileklerim var.Umarım bu akşam gerçekleşir.Allah yardımcımız olsun diyorum.Umarım son 16'ya kalırız.
Lille in sitesinde durumunun belli olmadığı yazıyor..
Cristian da kadroya dahil edilecekmiş ancak ilk 11'de olup, olmayacağı belli değilmiş. Ntvspor
O zaman şöle bi kadro oluşabilir,
Volkan
Önder---Bekir---Bilica---Vederson
Gökhan-----christian-----Emre
--------Alex------semih
---------------Güiza
selçuğun ve denizin oynamasını istemiyorum :/
Selcuk son 3 sezondur hatasiz oynuyor... 1 kere hata yapip bizi yakan macini hatirlamiyorum :)
Ben de bu maç geriye dönmemizi istemiyorum :D Hani olur da 3 farkla öne geçersek girebilir tabiki :p
Yanılır şaşar da turu geçeceğimiz tutarsa Liverpool'la eşleşeceğimiz için en çok Beşiktaşlı arkadaşlar sevinir herhalde.. Hele son haftaların savunma hattını gördükten sonra..
Kazanacak takım bir şekilde kazanır.. Yok,şu mecburen şurada oynamış,bu aslında oranın adamı değilmiş.. Evet;hepsinin bir hakikati var..Ama herkesin tam olduğu ve yerinde görev yaptığı maçları da biliyoruz.
Neyse.. En azından Daum rahattır.. Bu akşam gerçekten bir mazereti olacak çünkü..