1 ile 30 arası toplam 176 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Lille | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sırayla yazdığımızda Fenerbahçe'nin de alternatifli kadrosu olduğu görülür. Tekrarlıyorum ama yarın oynayamayacakların 7 tanesi kanatlarda oynayan isimler. Devre arası gönderilen Kazım ve Carlos, işte bu nedenle gönderildi yoksa orada oynayabilecek 9 isim olacaktı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Nasıl geniş kadro?9 sakatla falan mı şampiyon oldunuz anlamadım şimdi?
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    7 tane kanatta oynayabilecek oyuncu yarın forma giyemeyecek. Sıkıntı da burada zaten. Defansa devre arası yabancı alınmaması hata, orada Lugano'nun yerini doldurmak zor. 7 tane kanat oyuncusu say bakalım Galatasaray'da ve oynamadıklarını düşün?
    Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Fenerbahçenin kadrosu en az GS kadar geniş kimse merak etmesin Bu sene şanssızlık tuttu diye dar demek haksızlık olur kadroya. Bu kadar sakat her sezon olmaz, 4-5 sezonda bir olan olağanüstü bir durum. Zaten geniş bi kadromuz olmasaydı Kazım eğlenmeye las vegasa da gitse gönderilmezdi ya da transfer yapılırdı yerine
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sırayla yazdığımızda Fenerbahçe'nin de alternatifli kadrosu olduğu görülür. Tekrarlıyorum ama yarın oynayamayacakların 7 tanesi kanatlarda oynayan isimler. Devre arası gönderilen Kazım ve Carlos, işte bu nedenle gönderildi yoksa orada oynayabilecek 9 isim olacaktı.

ben zaten feldkamp'lı ilk dönemden bahsetmiştim hatırlarsınız eminim.kaç tane sakatla şampiyon olmuştuk.en az bu kadar sakat oyuncumuz vardı takımda.semih kaya falan kadroya alınmıştı daha 16-17 yaşlarındayken.şimdi de geniş kadromuz var.bir tek forvetimiz az var.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'ye sol kanattan bir müjde!

Perşembe gecesi Fransız temsilcisi Lille ile 22.05'te başlayacak maçta karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'ye Gökçek Vederson'dan sevindirici haber geldi.

NTVSpor muhabiri Loran Vayloyan'ın verdiği bilgiye göre daha önce oynayamayacağı açıklanan ve teknik direktör Christoph Daum dahil bütün Fenerbahçelileri büyük sıkıntıya sokan sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson maç kadrosuna dahil edildi.

F.Bahçe'deki kritik maç öncesi eksiklerde son durum ise şu şekilde:

Lugano, Mehmet Topuz, Cristian, Ali Bilgin, Uğur Boral, Özer Hurmacı, Andre Santos (cezalı), Gökhan Ünal (UEFA listesinde yok).

Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Deivid ise henüz ilk 11 için hazır durumda değil.

Ntvspor/Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri