fifa, winning eleven ya da pes gibi futbol oyunları varken bu oyun bana çok saçma geliyordu. ta ki merak edip fm 2008'i oynayana kadar. başlamam geç oldu ama oyunun bağımlısı oldum.
Printable View
fifa, winning eleven ya da pes gibi futbol oyunları varken bu oyun bana çok saçma geliyordu. ta ki merak edip fm 2008'i oynayana kadar. başlamam geç oldu ama oyunun bağımlısı oldum.
Ben askerde satınaLma yazısıcısyıdım. Kendime ait bir masam ve PC vardı. Saat 5 oLduğunda mesai bitince bütün rütbeLiLer ortadan kayboLduğunda Saat gece 1-2 e kadar FM oynuyordum. Askerde ne yaptık dedikLerinde zaten direk SatınaLma yazıcıLığı, çavuşLuk ve MenajerLik yaptım demek oLuyordu :D
birazda evde tek bilgisayar olması sanırım işi bozuyor bir tane daha alsam sesi kesilir büyük ihtimalle ama önerilerin hepsini değerlendireceğim.:D
Edit.Yanlış yere yanlış mesaj :)
Benimde ilk FM ile tanışmam FM 2005 ile oldu . Daha önceden de menajerlik oyunlarına merakım vardı , FM 2005 ' i aldım kurdum , oynadım o günden beri de FM ' e devam ediyorum .
FM ile ilkokul 5 ya da ortaokul 1 de tanıştım. :) 2. kattaki komuşumuz oynuyordu. Onu izleye izleye oynamaya başladım. İlk oynadığım oyun da CM 01/02 di. :)
Sanırım 2004 senesiydi FM ile tanışmam Bursa' ya yaz tatiline geliyoruz ailece ben internet kafeye gidip abileri izliyorum felan. En son bi abiye takıldım FM oynuyor. FM 2005 aynı yerde bir kaç kişi oynayınca oyuna merak saldım bütün gün paramı oyunu çözmek için harcardım.. :)
amcamın oglu sagolsun
sene 2000
uefa şampiyonu olduk babamda ilk bilgisayarımı aldı bana o sene :)
mahalledeki çocuklar fifa oyna süper oyun falan filan demeye başladılardı
bende cd olmaya gittim
cd ci abi elimde fifa yok dedi ağlamaklı oldu
ama dur futbol oyunu vereyim sana dedi
cd kağıdında mitre top vardı
o zamanlar mahallede bi mikasa bi mitre topu olan LORD ilan edilirdi :D
mitre marka topu görünce aldım direk cd'yi
oyunu kurdum milletten gördüğüm gibi futbol oyunu ya A S D tuslarına alıştırıyorum kendimi :D
oyun açıldı zaten ufağım bide ingilizce aldım elime ing-türkçe sözlüğü
devam devam devam diye diye
10 seneyi bitirdik :)
eidos-sigames ayrılana kadar cm ,sonra hep fm oynadım
yıl 2005-2006 Köydeyiz Bilgisayar falan pek yok bigün amcam merkezden getirmişşş..yapck bşi yok sıkıla sıkıla amcamı izliorm...almış o zamanların barçasını bakıyorum böle Fred'i almış...maçlarını izliorum işte 2D Fred Show'a tutuldum azıcıkta olsa içimde bi şevk uyandırdı oyun...amcam yine merkeze gitmiş bilgisayar boşta öle duruo hiç unutmam Abimden yardım alarak oyunu falan kurdum ama bi yerde takılıyo basıyorum boşluk tuşuna olmuyo basıyorum olmuyoo çaresizce amcamı aradım amcamda telefonda aynen söle dio Vayy Koçum Sn Nasl Geldn Oralara Kadar bnde işte çaktırmıorm bşiler sallıorm işte girdim konuya boşluk tuşuna basıyorum olmuyo diyorum amcamda telefonda sağ alta sol alta falan bak bnde baktım Accept Reject Faln Var diorm işte olum km alıo snn topcunu ddi bnde şaşıra şaşıra amcamı dinliyorum oyundan gıdım anladğm yok o zmnlr korkuttu beni adamlarn gidio die snra şaka yptm dedi içim bi rahatladı aYNEN telefonda Söyle Dedi Hiç unutmamm
Koçum accept transferi kabul et demek
Reject ise reddetmek
Sen ksn ilerde transferde yapmak istersn dedi make an offerdan da teklif götürülüo dedi
İşte O Günden Sonra Bi Tane Fm Serisİ vE cM kaÇIRmADIMmm BanA Bu heM hAYAt Oyunumu HEm Baş Belamı Tanıttığın iÇİn sana SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM
Tam 10 sene önce ilkokul 1'deyim. Capitol İlköğretim'de okuyorum o zamanlar okulun yanında da Capitol var işte. Annem aldı okuldan beni Capitol'e gittik. O zamanlar da Hacıoğlu'nun oralarda cd satan büyük stand gibi biryer vardı. Böyle oyunlara bakarken Championship Manager 00/01'i gördüm tutturdum al bunu anne al diye. Oradaki adam da dedi ki birşeye benzemez alma parana yazık diye ama ben dinlemedim al anne al o bilmez dedim ve aldık iyiki de almışız 10 yıldır ailecek takip ediyoruz :D
7 yaşındaydım. Dayımın oğlu Serdar abi Murat abime oyunu öğretmişti e tabi bu bende merak salmıştı ama o kafayla gel zaman git zaman unutmuştum. Cm 01-02'ydi arkada kaleci skini vardı hiç unutmam bir başka dayımın oğlu Sakaryalı olduğu için Sakaryaspor'u almıştı.Bende de tabi bir heyecan oldu. O ara ilk takımımı Fenerbahçe olarak almıştım. Ama abimde yardım etmiyordu Win 98 ile anca yaptım. O zamanlar oyuncuları kendi kafama göre mevkileştirmiştim ama 1. oluyordum o ayrı mevzu. Büyük ihtimalle yani mesela Serhat nereye gider Foırvet'e Ümit Özat nereye defans'a o şekil.
E tabi bu CM - FM hızı bütün sülalede hızla yayıldı 3 dayımın çocuklarıda oynamaya başladı yani bütün sülalenin erkekleri onu oynuyordu.Ve işte Barça'dan 54$ aldığıma mı sevineyim. Aynı anda saçmalayım 5 takım mı yönetiyim tavrım oluşmaya başlamıştı. 8-9 yaşında CM 03-04 ben 3 4 diyordum. :D İşte o zamanlar hile olaylarına kalkıştım ve İnter'in bütçesini 1 Milyar dolar yapıp 500 milyon dolarını Amasyaspor'a 500 milyon dolarını Fener'e yollamıştım. Hey gidi günler hey.
Şimdi Amasya'ya ilk düştüğü gün kopyasıyla oyun dükkanından çıkarım.
FM ile tanışmam 2005 yılında oldu.Abim bir arkadaşıyla ortak kariyer yapıyordu.Abim Villareal arkadaşı Atletico Madrid'ti.Maça girdiğinde saçma geliyordu oyun.1 yıl sonra bende oynamaya başladım.2005'ten beri 1 seri kaçırmıyorum..
bende ilk internet kafede gördüm sene 2007 ya bi beş dakka bakim şu oyuna zaman geçsin dedim o zamandan beri oynuyorum! ki oyunun adını cm zannetmiş öyle aratmıştım! o zaman henüz toydum tabi sadece bildiğim adamları alıyordum işte zahoviç,rivaldo falan alıyordum oyunda fm 2006 idi sonra 2007 olmasına rağmen gittim fm 2006yı aldım 2007 vardı ama ben oyun başında gsnin 100.yılı kutlanıyora hayran kalmıştım sonra işe ca pa falan girdi diğer işler filan 2008 e kadar oynadım hadi dedim 2008 e gelmişken 2009 a ve sonra fm 2010 gelecek onu alim dedim ve 2. fm imi almış oldum oyununen sevdiğim tarafı kısmını açıcam şimdi yada en sevmediğiniz kısım diye yazılarınızı beklerim.iyi oyunlar.
Zamanında dersaneye giderdik ÖSS illeti için bir gün tarama testi olacaz arkadaşımla evde oturuyoruz pc açık gazoz kapağına benzeyen seyler sahada geziniyor gol olunca işte gollll diye bağırıyor arkadaşım baktım bu ne diyorum. Tabii o sırada annem arar nerdesin diye dersanedeyim anne sınava girecem biraz tamam der halbuki ben o sırada CM03/04'ü çözmeye çalışıyorum arkadaşımın evinde :D ondan sonra aldım oyunu o seneden beri bir fiil kaçırmaksızın alırım ve oynarım bu oyunu millet hala der bana ne anlarsın bu salak oyundan diye ama bende derim onlara sen nasıl PES'ten zevk alıyorsan bende bundan :D
yıl 2002 babamdan bana içinde beşiktaşın olduğu bir oyun alması istedim o da cm 2002 yi getirdi oyunu 6 ayda anca çözdüm :D o zamandır oynuyorum
Kuzenle gittik oyun almaya baktık futbol oyunu hemen aldık CM4'ü. Başlangıçta kuzenlere gittiğimizde oynardık beraber. Baktım olacak gibi değil eve de aldım. Her pc açışımda onu oynar oldum. Ardından CM 03/04 çıkınca hayranlığım zirve yaptı. Bana göre biraz kolay olmakla beraber en iyi menajerlik oyunuydu. Ardından CM 5'i aldım son aldığım CM de odur. FM 2005'ten itibaren yani en başından itibaren bütün seriyi aldım. CM4'ü beraber aldığım kuzenimse o gün bugündür CM oynar. Diyorum olm salla CM'yi gel FM'ye ama kabul ettiremiyorum. Adam fantastik oyun seviyor ben gerçekçi ne yaparsın işte. :)