1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Football Manager'e nasıl başladık?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

İnternet kafede başlamıştım ilk kez oynamaya.Oyun ilk başlarda zor gelmişti epey.Neler yapacağımı filan tam bilmiyordum ama uğraşmak bile hoşuma gitmişti ve cafeden çıkışta cd sini alıp eve geldim.İşte bu kadar basit benim fm ye başlama hikayem

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    İnternet kafede başlamıştım ilk kez oynamaya.Oyun ilk başlarda zor gelmişti epey.Neler yapacağımı filan tam bilmiyordum ama uğraşmak bile hoşuma gitmişti ve cafeden çıkışta cd sini alıp eve geldim.İşte bu kadar basit benim fm ye başlama hikayem
    bende ilk internet kafede gördüm sene 2007 ya bi beş dakka bakim şu oyuna zaman geçsin dedim o zamandan beri oynuyorum! ki oyunun adını cm zannetmiş öyle aratmıştım! o zaman henüz toydum tabi sadece bildiğim adamları alıyordum işte zahoviç,rivaldo falan alıyordum oyunda fm 2006 idi sonra 2007 olmasına rağmen gittim fm 2006yı aldım 2007 vardı ama ben oyun başında gsnin 100.yılı kutlanıyora hayran kalmıştım sonra işe ca pa falan girdi diğer işler filan 2008 e kadar oynadım hadi dedim 2008 e gelmişken 2009 a ve sonra fm 2010 gelecek onu alim dedim ve 2. fm imi almış oldum oyununen sevdiğim tarafı kısmını açıcam şimdi yada en sevmediğiniz kısım diye yazılarınızı beklerim.iyi oyunlar.

Mesaj Yetkileri