resimdeki bence guardiola ama bu tartışmalar bence hiç girmeyelim fm 09 içi böyle bi konu açılmıştı yanlış hatırlamıyosam ve tartışmalarda baya uzamıştı :D
Printable View
Fm 2005'in Cm 03/04'den daha az tutmasının nedeni o zaman hem FM isminin CM kadar bilinmemesidir. Hem oynayanların durmadan aynı adamları alarak aynı şekilde yükselmesi oyundan bir süre sonra soğutuyor. Oyundan soğudum diyen insanların çoğunun nedeni bence bu.
Yahu ama fm 2005 sadece bir örnekti.Fm 2006,2007,2008,2009 ve 2010 da cm 03-04 kadar oynanan bir oyun değil.Hepsini uzun uzun yazmamak için direk sadece fm 2005 ten örnek verdim.Hangi foruma gidip sorarsanız sorun en sevdiğiniz menajerllik oyunu hangisi diye ya cm 03-04 çıkar ya 01-02 çıkar.Siz ne kadar inkar ederseniz edin böyle yani.Halen bile birçok internet kafeye gittiğimde ne fm 2007 i görüyorum nede ne de 2008 i görüyorum.Sadece son çıkmış oyun hangisiyse o yüklü oluyor.Ama cm 03-04 istisnasız bir şekilde yüklü bulunuyor.Silinemiyor hiç.Yani konuyu nereden nereye taşıttınız bana.Efsane oyunculardan başladık internet kafelere kadar getirttiniz beni.Neyse bunu tartışmanın anlamı yok.Herkes için ortak bir istek bulunamaz.Birinin sevdiği görüşü birisi beğenmez.Normaldir.Bende yukarıdaki arkadaş gibi efsane oyuncuların oyunu zevkli hale getireceğini düşünüyorum.Kimse beni aksine ikna etmek zorunda değildir.
Sadece gerçeğe yaklaşabildikleri kadar yaklaşsınlar :)
Allah rızası için nolur gerçekci olsun ya. 27 şut çekip 1 gol atmak istemiyorum. Tamam atıyım ama bu 2 maç olsun 38 haftanın 19unda olmasın! Tamam 1 gol atıyım 27 şuttan ama rakip 10 maçın 9unda 2 şuttan gol atmasın. Tamam onu da geçtim gol atmayım ama benim oyuncumun uzun şutu 17 olup kaleyi bulduramazken rakibin oyuncusunun uzun şutu 10 olup orta sahadan çakmasın. Tamam şut da çekmeyim ama rakibin o adi forvetleri gelip ligdeki ilk gollerini bana atmasın (bundan nefret ediyorum ligdeki ilk golü dediği an kırasım geliyo ekranı :@ ). Biz iyi oynayan 3 oyuncumuzu 15 mnye zor satarken oyundaki normal bir oyuncuyu bilgisayar bize en az 20-25 mnye satmasın! HEr oyunda karşı taraf pc aynı transferleri yapmasın!( Chelsea büyün oyunlarımda donovan ve kolarovu, city krasici, man utd de cegliayı alıyor artık alıştım buna :D )
Bunlar şuan aklıma gelenler. Lütfen okuyun ve katıldığınız yerleri belirtin. Ben bu oyunu oynamak için oynamıyorum inanın. Gerçek olarak düşünüyorum. Neler neler yapıyorum ama olmuyor bir taktiğim adam gibi tutmuyor...