1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Football Manager 2011 İlk Bilgiler [Resmi Olmayan]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Aksine birçok kişi ister.Çünkü o seride efsane kadrolar oluşturabilirdik.Oyunda toplamadığımız kupa filan kalmazdı.Sonuçta oynadığımız şey bir futbol simulasyonu.Gerçekten biraz olsun farkı olmalı.Yoksa düşük bütçeli bir anadolu kulübüyle 30 sezon oynasan şampiyon olamazsın.Bu da oyunda ne zevk bırakır nede oynama isteği.Ama böyle efsane olabilecek genç yetenekler oyuna ayrı bir tat katıyor.Gerçekçiliği azaltmasına azaltıyor ama keyif alıyorsun ya o yeter bence.Bugüne kadar akılda kalan seriler hangileri cm 01-02 ve cm 03-04. Dİğer hiçbir seri akılda kalmadı.Şimdi birçok kişi cm 03-04 ü zevkine yükleyip tekrar tekrar oynayabiliyor.Ama gidip fm 2005 i yükleyen görmedim henüz.Demekki o oyunları özel yapan birşeyler var.Bu da arkadaşın bahsettiği gibi efsane oyuncular yaratmaktan geçer.
    30 sene şampiyon olamazın diyon ama. Seçilebilecek en alt ligdeyse takım. (Amatör Lig) kafadan sadece 5 sene gidiyor lig atlaya atlaya gelmek için. 5 sene sonra TSL'ye ulaşınca 5 sende de rahat bir şampiyonluk gelebilir. FM 2005'i ben yüklemek isterim ama CD'sini bulamıyorum. Ama FM 2006'yı her zaman oynarım mesela. Hatta FM 2006'yı bırakalı 4 ay oluyor. Aslında şimdi bana ilham getirdin. FM 2005 oynamak için. Ah ne gülerdi alardın Robinho'yu coşardın.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    30 sene şampiyon olamazın diyon ama. Seçilebilecek en alt ligdeyse takım. (Amatör Lig) kafadan sadece 5 sene gidiyor lig atlaya atlaya gelmek için. 5 sene sonra TSL'ye ulaşınca 5 sende de rahat bir şampiyonluk gelebilir. FM 2005'i ben yüklemek isterim ama CD'sini bulamıyorum. Ama FM 2006'yı her zaman oynarım mesela. Hatta FM 2006'yı bırakalı 4 ay oluyor. Aslında şimdi bana ilham getirdin. FM 2005 oynamak için. Ah ne gülerdi alardın Robinho'yu coşardın.
    Sen bir istisnasın o halde. şurası açıkki cm 03-04 fm 2005 ten çok daha tutmuş bir oyundu.Ne kadar inkar ederseniz edin.Bunun nedenide tamamen o efsane oyunculardı.

Mesaj Yetkileri