Kazım'ı istemeyen Aykut hoca dia'nın alternatifi olarak kimi düşünüyo acaba safkan başka sağ açıgımız yok.Ayrıca Lugano bu maç oynarda Paok maçında yan çizebilir gitmek istiyosa.Kazanırız Mehmet ve Özer ikilisinin takıma katılması ile
Printable View
Kazım'ı istemeyen Aykut hoca dia'nın alternatifi olarak kimi düşünüyo acaba safkan başka sağ açıgımız yok.Ayrıca Lugano bu maç oynarda Paok maçında yan çizebilir gitmek istiyosa.Kazanırız Mehmet ve Özer ikilisinin takıma katılması ile
Antalyaspor'un farklı kazanması gibi bir ihtimal bile yok, temenniden öte değil bu.
Fenerbahçe bu maçı alır, Antalyaspor ligin ofansif oynamaya çalışan ama alt seviye takımlarından biri, gol yedikleri anda biterler.
Dia'nın olmaması kötü ama Topuz oynarsa eksik olmaz.Sessiz maçta Antalyaspor'un 2. yarı fazla defansif kalıp baskıyı kabul ederek çözüleceklerini düşüyorum.Alex'in golle başlayacağına inandığım maç..
Şu anda iyi durumda olmadığımız apaçık ortada. Eğerki takım isterse bu gerçekten önemli rahat kazanırız. Ama Young Boys maçındaki gibi ruhsuz olursak Antalya en kötü beraberlik alacaktır.
Alex şov bekliyorum. Kaptan 2 gol bir asist yapacak 3-0 kazanıcaz :p :D
Kim kızıyormuş Allah aşkına? Olayları öyle bir abartıyor ki bazı arkadaşlar.Hiç kimse görüşünü belirtmesin.İstediğiniz bu sanırım.Herkes düşüncelerini karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde açıklamakta özgürdür.Katılmıyorsan saygılı bir şekilde karşı fikrini açıklarsın.Olay bu kadar basit.
Yarın maç zevkli olucak gibi Hakan Abi'yle izlemek ayrı bir zevk olucak . FenerBahçe daha iyi durumda ama beraberlik bekliyorum.
http://img832.imageshack.us/img832/8614/fbbbb.jpg
Maca boyle bir 11 ile cikariz diye dusunuyorum.Yeni sezon hayirli olsun.Insallah seyircisiz oynanacak macta zorlanmadan kazaniriz.Iyi baslamak gerekiyor lige.Insallah kazaniriz..
Dia oynamayacak buyuk ihtimalle.Ama belki yedek olabilirmis.Orada Mehmet oynar heralde.Ya da Ozer oynayabilir.
Basarilar takimimiza..
Bekir-Bilica oynayacakmış defansta.
Hücum için Kocaman'ın iki alternatifi varmış.
1. Caner-Alex-Stoch, önlerinde Semih
2. Stoch-Alex-Topuz, önlerinde Semih
Fenerbahçe açısından çok önemli bir karşılaşma bana kalırsa. Galip gelmeleri durumunda hem güzel bir moral, güven olur hemde Paok takımından da büyük ihtimalle karşılaşayı izleyecek kişiler olacaktır. Durup dururken adamları heveslendirmemiş oluruz :) 2. bir Young Boys vakasını kaldıramayabilir taraftar, yönetim, oyuncular. Alex'in maçı olabilir diyorum bende GodfatheR gibi :)
Lugano niye oynamıyor yahu, sakatsa gitme kardeşim milli takıma çok mu önemli hazırlık maçı? Kal burada dinlen, önemli bir PAOK maçı var önümüzde.
Sakatım falan dinlemesin Aykut Kocaman, Lugano ile başlasın, dün açıklama yapıp bugün yine oynamayacaksa ne diye açıklama yapar? O nedenle Lugano oynayacaktır diye düşünüyorum.
Lugano'yu PAOK maçı için Kocaman riske etmeyecekmiş, ama bence riske edilmeli. Antalyaspor maçı da önemli.
Alexin gene aylak aylak dolaşacağı maç olacaktır :)
Sezonun ilk maçı hayırlı olsun, Fenerbahçe can-ı gönülden kazanmasını istiyorum. :) Gene forvet ve ortasaha sorunumuz devam edecek; ama kesinlikle maça Semih ile başlamamız gerek.
Hayır, niye Alexciler ve Alexci olmayanlar diye taraftar bölünüyor onu da anlamıyorum, hepimiz Fenerbahçeli değil miyiz, şimdi Alex oynayıp goller atarsa ya da oynayıp maç boyu hiç etkili olamazsa ya da oynamayıp Fenerbahçe güzel oyunla kazansa ya da oynamayıp kötü oyunla maçı kaybetse...
Olasılıklar bunlar ve biz burada neyi konuşacağız, işte Alex olsaydı/olmasaydıdan ötesi, gördünüz mü diye başlayıp Alex üzerinden cepheleneceğiz, buna ne gerek var?
O nedenle bu tarz keskin yorumlar benim hiç hoşuma gitmiyor, taraftar birlik olması gerekirken, Alex yüzünden bölünme olmasını istemem açıkcası, maç sonu ne yorumlar gelecek, hep beraber göreceğiz, işte bakın biz haklıydık diyecek 2 taraf da sonuca göre.
Lugano'yu oynatir Aykut Hoca.Riske etmeme gibi bir luksu olmamali.Zaten dun Lugano gorev verilmesi halinde oynayacagini soyledi.Oynar diye dusunuyorum..
Maçta takılabileceğimizi düşünüyorum. Özellikle bana 1-1 berabere yada 2-1 Antalya lehine olacakmış gibi geliyor. Yeni transferlerin geç alınması nedenyile takımda hala eksikler var. O nedenle diri görünen Antalyaspor karşısında zor maç olacaktır. Gerçi Antalya diri dedim ama Alman takımlarıyla yaptığı hazırlık maçlarını kaybetti. Oyun anlamında ne durumda olduklarınıda bilmiyorum. Bu maça bende Semih ile çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.
Şunuda demeden geçemeyeceğim. Alex konusunda fikirlerimizi belirtelim fakat asla Alex'e kafayı takmayalım ve Alex karşıtı olmayalım. Çünkü bu adam çok maçlar aldı, çok goller attı.
http://www.footballuser.com/Formatio...erbahçe_SK.jpg
Kadro böyle olmalı bence.
Böyle nasıl olur?
http://www.footballuser.com/Formatio...erbahçe_SK.jpg
Hala Cristian'ı 11 e koyanlar var yahu, enteresan.
Zorlansak da kazanırız gibime geliyor 2-1, 3-1.
bu mac banko antalya diyorum bu defansla cok gol yeriz
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Bilica
Andre Santos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Stoch
Alex
Semih
Aykut Kocaman'dan tam da beklediğim gibi bir ilk 11.
Lugano ve Gökhan oynuyor çok gol yeme gibi bir durum olmaz sanırım.
Mehmet Topuz daha içeriye destek vererek Stoch da daha çok forvete destek vererek oynayabilir. Lugano'nun oynaması güzel, sakatım diye maçın ortalarında çıkıp, PAOK maçında oynayamayacak haldeyim demez umarım. Sahada olması defans adına çok önemli, saha dışı olayları farklı, sahada farklı, herşeyini verip oynuyor.
Semih artık bu takımda kalıcıyım demek istiyorsa kendini göstermeli, inşallah beni yanıltır da etkili olur bugün. Skora etki edebilecek isimler olarak da Alex ve Stoch'u görüyorum bu maçta.
Cristian niye oynuyor ya
Topuzu al oraya Caner'i de sola koy Stoch da sağda oynasın
Gökhan ve Lugano'yu gördükten sonra gol yemeden kazanacağız diye düşünüyorum.
Semih'in performansınıda merakla bekliyorum
İstenmeyen iki adam golü yaptı.
Attı fener semih
Semih 2'yi attı Niang kulübeye geçer :p :D
2-0 oldu Antalyaspor'a fark atıyoruz.
FB cok hizli baslamis maca
Alex 3 yaptı asist Semih..Maç bitti zaten.Kadro konusunda işi zor Fenerbahçe'nin.
Alex görevini yapıyor ;;)
4 oldu Gökhan Gönül :D
4 oldu
Alex Semih Gökhan harika Mehmet Topuz Emre de gayet iyiler.
Saldırın çocuklar döner bu maç 4-4 biter :n: