Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

28 60.87%
  • Antalyaspor kazanır

9 19.57%
  • Beraberlik

9 19.57%
1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Antalyaspor [1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin farklı bir skorla kaybedeceğini düşünüyorum. Antalyaspor'un ne durumda olduğunu bilmiyorum fakat Fenerbahçe'den daha iyi durumda olduğu kesin gibi. Zaten kötü olsa bile en çok Fenerbahçe kadar kötü olacaktır.

Şuan iki takım arasındaki kalite farkı Fenerbahçe'de ki belirsizlik nedeniyle kapanmış durumda buna seyirci eksikliğide eklenirse Antalyaspor bana göre galibiyet açısında 1 adım önde. Skor tahmininde 3-0

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fenerbahçe'nin farklı bir skorla kaybedeceğini düşünüyorum. Antalyaspor'un ne durumda olduğunu bilmiyorum fakat Fenerbahçe'den daha iyi durumda olduğu kesin gibi. Zaten kötü olsa bile en çok Fenerbahçe kadar kötü olacaktır.

Şuan iki takım arasındaki kalite farkı Fenerbahçe'de ki belirsizlik nedeniyle kapanmış durumda buna seyirci eksikliğide eklenirse Antalyaspor bana göre galibiyet açısında 1 adım önde. Skor tahmininde 3-0
    Antalyaspor'un farklı kazanması gibi bir ihtimal bile yok, temenniden öte değil bu.

Fenerbahçe bu maçı alır, Antalyaspor ligin ofansif oynamaya çalışan ama alt seviye takımlarından biri, gol yedikleri anda biterler.

Dia'nın olmaması kötü ama Topuz oynarsa eksik olmaz.Sessiz maçta Antalyaspor'un 2. yarı fazla defansif kalıp baskıyı kabul ederek çözüleceklerini düşüyorum.Alex'in golle başlayacağına inandığım maç..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri