Zaten umut teo la beraber kolombiyadada oynuyordu ondan teo orda cok gol atti :) Bursa macinda umut oynadimi ? Skor kac kacti ? Golleri kim atti ?
Printable View
AMA bi karar ver :D sen bisey yapamiyor diyorsun teo kendi basina sonra ankaragucu maci diyorsun :):) bursayi adamdan saymiyormusun
Trabzonspor sezona muhteşem başladı.Bence şuanda ligin en formda takımları.Kalede Onur çok güven veriyor ileride Teofilo golleri bulmaya başladı.Yattara iyileşti.
Fenerbahçe ise Paok maçında bana göre kötü bir sonuç aldı turu geçmeside çok zor bence.Moralsiz diyebiliriz Fenerbahçe için.
Gönlüm Trabzonspor'dan yana.
Mücadelenin üst seviyede olacağı bir karşılaşma bekliyorum. Trabzonspor daha ağır basan taraf benim gözümde. Sebepleri şu anda en oturmuş Türk takımı olmaları, Şenol Güneş faktörü, iç saha avantajı. Bir avantajda Fenerbahçe'nin PAOK karşılaşmasının olması. Fenerbahçe kazanmak zorunda olduğu bir karşılaşmaya çıkacak hafta içi, Trabzonspor ise prestij mücadelesi verecek bir bakıma. Kazansa da kaybetse de sonuç onlar için hüsran olmayacaktır.
Orta sahanın direncini mutlaka artırmalıyız.Emre-Cristian, Emre-Selçuk ikilileri sıkıntı yaratacak.Emre oynayamaz veya iyi performans gösteremezse işimiz çok zor.Ben yine de Emre'nin iyileşip iyi performans sergileyeceğini ve Niang'ın ilk 11de başlayacağını varsayarak zor da olsa kazanırız diyorum.
Geçen hafta 2 gol atmış bir Semih varken herkesteki bu Niang aşkını çözemiyorum.
Adım Semih değil Smith olsaydı diye boşuna demedi.
Niang daha seri ve hareketli bir oyuncu.Trabzonspor'a karşı Semih'ten daha faydalı olacaktır.
Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum , PAOK maçı yüzünden moralsiz olan Fenerbahçe'nin Teofilo'yu tutmakta zorluk çekeceğini düşünüyorum .
Eğer oynarsa Fenerbahçe'ye en büyük sıkıntıyı Umut çıkarır. Her ne kadar beğenilmese de ülkemizde rakip defansı en çok hırpalayan oyuncuların başında geliyor.
Sakat maç. Favori yok. Fenerbahçe çok kötü oynayıp ezilebilir de çok iyi oynayıp da rahat bir galibiyet de alabilir.
Trabzonu bir adım önde görüyorum.Takım olarak daha formda.Ningın performansı önemli sonuç için
adalet açısından Aykut hoca Niang'ı değil Semih'i oynatmalı bunun dışında Umut oynarsa trabzonda zorlanırız belki girdiğinde atmakta zorlanıyo pozisyonları ama çok yırtıcı bi oyuncu dağıtıyo savunmamızı.Orta sahada Alex oynamamalı bu maç en azından direk başlamamalı bi çıkıp bakalım rakibi tartalım orta sahayı vermeyelim onlara gerekirse ikinci yarı girer oyuna
Semih bu maç kafayla gol atabilir.. :)
Volkan Demirel çok büyük olasılıkla forma giyemeyecekmiş maçta.
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçemizin 21 kişilik maç kodrosunda şu oyuncular yer almaktadır:
Mert, Ertuğrul, Alper, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Bekir, İlhan Eker, Andre Santos, Okan, Caner, Selçuk, Cristian, Gökay, Emre, Mehmet Topuz, Özer, Alex, Semih, Niang ve Stoch
Fenerbahce.org
Volkan, Dia, Kazım ve Gökhan Ünal yok.
Mert hazırlık maçlarında iyi bir performans sergilemişti,potansiyeli var.Ama bu maça ne kadar hazır,kaldırabilir mi orası soru işareti.
Volkan PAOK maçında oynayabilecek duruma gelecekse bu maçta oynamasa da sorun değil, bu maçın telafisi var çünkü.
Mert geçen hafta ilk defa ligde forma giymişti, şimdi ilk defa ilk 11'de başlayacak, hayırlısı.
Fenerbahçe, Trabzonspor maçı kadrosundan Volkan Demirel'i çıkardı. Sakatlığı dolayısıyla daha önce de oynaması beklenmeyen ancak PAOK maçında sahada olan milli kalecinin Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.
fanatik
Bilica-Lugano ilk 11 de yer alırsa Trabzon'da gol yemeyiz.
Mert ilk 11'de başlayacak demek.Onun adına çok iyi bir şans olacak bu maç.Genk ve Antalya maçlarında iyi izlenimler vermişti.Bakalım bu maçta nasıl bir performans sergileyecek.
Mert kalede, yedek kaleci ise Ertuğrul.
Muhtemel onbir: Mert, Gökhan-Lugano-Bilica-A.Santos, M.Topuz-Cristian-Emre-Stoch, Alex, Semih
Issiar Dia kadroda yok, Niang yedek.
Bu kadro ile kaybedeceğimizi sanmıyorum. Bir tek kalede sıkıntı yaşayabiliriz o da Mert'in çok maç tecrübesi olmamasından dolayı yoksa Mert Volkan'dan sonraki en iyi kalecimiz.
Lig Tv'de Emre yok dediler umarım doğru değildir :/
Volkan'ın oynamayacak olması bizim için büyük bir dezavantaj.
Trabzonspor kendi sahasında çok pozisyona girecekdir baskıdan dolayı.Kaleci yönünde büyük sıkıntılar yaşayabiliriz.Eğer yaşamassak beraberlik dahi iyi sonuç olacakdır.Şuanki Trabzonspor takımından.
Bence Babacan'ın başka bir yedek kaleci bulunmadan gitmesi yanlıştı, Mert'in pek tecrübesi yok, Fenerbahçe savunmasının çok iyi oynaması gerek. Trabzon şu anki form durumuyla bir adım önde.
galibiyet beklemiyorum, beraberlik çok iyi sonuç bence..
yorumum niye silindi ki ? gercekleri söylüyoruz fenerbahceli renkdaslarin hosuna gitmiyor anlasilan trabzona yenilir bu takim ama tek ama cift fark belkide 3-4 tane yerler kadroda eksik cok kaldiki sadece emrenin yoklugunda bile takim zorlanirken 2 as oyuncumuz kadroda yok trabzon biraz yorgun olabilir belki fakat kadro olarak cok güclüler özellikle ofansta alternatifleri bol cok iyi oyunculara sahipler.. niangi sonradan sokacaksa cok büyük yanlis yapar semih trabzon defansi karsisinda cok zorlanir niang gibi hareketli bir adam trabzon defansini zorlayabilir..
Ben Niang'in oynayacagini dusunuyorum.Aykut Hoca PAOK macinin ikinci yari performansindan sonra Niang'i oynatacaktir bence.Hem Trabzon defansina karsi daha etkili olacaktir..
Bence Volkan yerine Emre daha büyük kayıp olur oynayamıyacaksa. Gerçi pek bi bilgim yok son durumu hakkında.
Alex'in bu maçta oynamaması lazım, güçlü bir rakiple oynayacağız, Alex Trabzonspor defansı ve orta sahası arasında kaybolur. Daha dirençli ve güçlü oyuncular, Niang-Semih ikilisi gibi, bugün sahada olmalı.
Hiçbirşey olmaz Egemen, Alex'ten bahsediyorsun, ne zor maçlar çıkarmış. Asıl Trabzon maçında bi top atar aradan bi boşta kalır ceza sahasında, maç gelir..
Alex Antalyaspor maçındaki gibi rahat alan bulamaz, sıkı markaj altında olur ve alan bırakılmaz. Trabzonspor Ceyhun-Selçuk-Glowacki-Egemen dörtlüsü ve bekleri de katarsak, Alex'i oynatmaz. Üstelik oyuncular çok formda.
Trabzon'un iki farklı galip geleceğine inanan varsa iddaa 1'e 6 oran veriyor. Üstelik tek maç oynama imkanı da var. . .
Cok acikca kimin yendigi hicde umrumda degil , tek dilegim pazartesi aksami isden donup yemegimi yedikten sonra tv karsisinda bana gunun yorgunlugunu unutturucak heyecanlandiricak guzellikde bir mac olmasi
Umarım kazanırız ancak trabzonun form grafıgı ve kalecileri onur beni düşündürüyor