Kadro seçimini Hiddink'e bıraktıklarını düşünmüyorum.Oğuz Çetin el atmıştır bu işe..Hiddink'in bir ayrım vs. yapacağını zannetmiyorum.Oğuz Çetin inatla aynı oyuncuları aldırıyor kadroya dışarda bir ton hakeden isim dururken kimler kadroya giriyor.
Printable View
Kadro seçimini Hiddink'e bıraktıklarını düşünmüyorum.Oğuz Çetin el atmıştır bu işe..Hiddink'in bir ayrım vs. yapacağını zannetmiyorum.Oğuz Çetin inatla aynı oyuncuları aldırıyor kadroya dışarda bir ton hakeden isim dururken kimler kadroya giriyor.
Oğuz el atmaya devam edicekse Hiddink'i niye getirdik takımın başına.. Terim'le devam edilseydi ne farkı var kadronun..
Dün Avrupa maçlarını izlemedi mi milli takımı seçenler acaba..
Mehmet Topuz nerde, Volkan Şen nerde, Necip nerde, Ceyhun Gülselam nerde? Hala Nihat'tan, Gökhan Zan'dan, Kazım'dan medet umuluyor ya hayret ! Bu seçimlerle 2012 de 2014 de çok uzak 2022'ye inşAllah ;)
Orta sahamız Arda - Emre(Necip) - Nuri - Hamit - Tuncay(Volkan) olmadığı sürece pek bir hayır beklemiyorum. Haketmeyen isimler yine kadroda...
Ya gökhan zan hakan balta kazım selçuk şahin ne işi var bu adamların nerede necip volkan şen mevlüt mehmet topuz
oğuzun kalmasıda hata heralde yardımcıları dğişmek gerekmiş
Kimse kusura bakmasın ama ben bu Milli Takım'ı desteklemiyorum. Bu nasıl kadro yahu. Bu kadroyu Hiddink'in kurduğuna inanmıyorum..
Gökhan Zan
Sabri
Hakan Balta
Selcuk
Kazım
Özer
Nihat
şuan bu oyuncuların milli takımda yeri yok.Servet de tartışılır.
volkan sakat ama sabri sakat değil miydi.. herhalde bunlar değerlendirilmiştir, özer hurmacı ya anlam veremedim ben de, ama genelde içerden takımlardan bir kadro kurulmaya çalışılmış
gökhan zan hala neden cagiriliyor aklim almiyor dogrusu torpillimi acaba federasyonda akrabasi var büyük ihtimal..
sabri sakatsa alınmaması gerekirdi ama onun haricinde ben sabrinin milli takımda saç baş yoldurduğunu hatırlamıyorum...
yok çoğu kişi gs defansı çok kötü bu sezon hala neden alıyorlar yazmışda diğerlerine katılsamda sabri sakat değilse alınmalı yedek bile otursa
Hakan Balta, Gökhan Zan, Servet Çetin... İyi kadro iyi(!)
Beyler İbrahim Üzülmez milli takıma neden çağrılmıyor? Yoksa milli takımı bıraktımı? Hakan'ın yerine çok daha iyi oynar.
fm de yazdığına göre 2008 de bırakmış
Kadro yine gerektigi gibi olmamis.Gokhan Zan,Selcuk,Hakan Balta gereksiz olmuslar her zamanki gibi.Egemen,Volkan Sen,Mehmet Topuz,Necip gibi oyuncular yine yoklar.Bu oyuncular bu sene takimlarinda cok formdalar su aralar ama milli takimda yoklar.Ve sag bektede oyuncumuz yok su an sanirsam.Gokhan sakat,Sabri sakat ama belki yetisebilirler.Olmadiklarini dusunursek o bolgeye Serkan veya Ali Tandogan cagirilmali diye dusunuyorum.Ozer'in de kadroya alinmasi iyi olmus bu arada..
Hadi Anlarım Necip Daha Çok Genç, Egemende Bir Yerinide Yırtsa Kadroya Giremez. Ama Ceyhun Nasıl Kadroda Olmaz Yahu Bunu Mantığım Kabul Etmiyor Trabzonun En İyi Mücadele Eden Oyuncularından ve Bizim Ön Libero Dediğimiz Mevkide Doğru Düzgün Adam Yok Derler O Zaman Elinde Bulunan Malzemeyi Niye Kullanmıyorsun Adam Formunda. Aurelio Hangi Mantıkla Seçiliyorda Oynamamış Maç Eksiğide Var Ama Ceyhun Seçilmiyor. Allah Topununda Belalarını Versin Baştakilerin Böyle Zihniyet Olmaz Olsun:mad:
NECİP ÜMİT MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ
Ümit Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı
Ümit Milli Takımımızın, 4 Eylül`de Gürcistan ve 7 Eylül`de İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı 2011 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçları aday kadrosu açıklandı.
Kadroya Beşiktaş`tan Necip UYSAL ve Serdar EYLİK davet edildi.
TFF
GÖKHAN ZAN GALATASARAY A.Ş.
HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.
KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
MEHMET AURELIO BESİKTAS
bence bu oyuncular yerine daha iyi isimler alınabilirdi. Mesele Ceyhun Gürselam kesinlikle kadroda olmalıydı. Aynı şekilde Volkan Şen,Mevlüt Erdinç falan yok :) Bence kadro seçimi iyi olmamış...
Bence Necip'in alınmasından ziyade asıl haber Serdar'ın alınması. Bu Serdar o kadar iyi topçu olacak ki biz de arkasından bakacağız. Yine sinir bastı.
edit: A milli sandım bir an ümitmiş pardon :zuhaha
Defansımız yerden yere vurulan gs defansından oluşuyor.
selçukla necip aynı mevkiide değilki yerine alınsın biri tek yönlü ön libero diğeri çift yönlü orta saha necipin şanssızlığı o mevkide emre ve nurinin olması
Necip ve Selçuk gayet de çift yönlü bana kalırsa.. Ama dediğin doğrudur Selçuk daha defansif..
Kadro seçimi hatalı ancak en hatalısıda Fenerbahçede kadro dışı kalmış sorumsuz umarsız Formsuz Bir Colin Kazim kadroda Volkan Şen gibi bir adam ve yok pes yani insanın ard niyet arıyası geliyor bunun altında
Birkaç tercih hariç genel anlamda normal bir kadro.
SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY A.Ş.
SERVET ÇETİN GALATASARAY A.Ş.
GÖKHAN ZAN GALATASARAY A.Ş.
HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.
KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
SELÇUK ŞAHİN FENERBAHÇE
Bu isimleri izliyesim gelmiyor ondan milli macida izlemek istemiyorum, ne zaman hakkeden formayi sirtina alcak
Hiddinkl Türk Ligini takipet dimi hiç ?
Mehmet Topal nerde yahu ? adam şaka maka valencia'da şu an ..
Sabri gerilimi!
Galatasaray Yönetimi ile Futbol Federasyonu arasında şimdi de Sabri Sarıoğlu krizi çıktı.
Yıldız futbolcunun uzun süren sakatlığından yeni kurtulmasına rağmen A Milli Takım kadrosuna davet edilmesi sarı-kırmızılıları şaşırttı. Yapılan davete anlam veremeyen bazı yöneticiler, “Sabri'yi hazır olmadığı için Eskişehir'e getirmedik. Ancak oyuncumuz milli takıma davet edildi. Üstelik bilindiği gibi oyuncumuz son olarak milli takım kampında sakatlanmıştı” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Milliyet
bu ülkede sabride kiymete bindi ya :D