Olması gerekenler: Necip, M.Topuz, Volkan Şen, C.Gülselam, Umut. Bunlar ilk aklıma gelenler.
Olmaması gerekenler: Kazım, Nihat, G.Zan, H.Balta, S.Şahin, Servet

Benim anlamadığım, bu kadroyu gerçekten Hiddink mi yapıyor? Kazım Fenerbahçe tarafından kadrodışı bırakıldı, adam milli takıma alınıyor, aynı bölgede Fenerbahçe'nin banko oyuncusu ve daha formda olan M.Topuz kadroya alınmıyor. Yine aynı bölgede Volkan Şen çok formda olmasına rağmen kadroda yok. Selçuk Şahin yerine Ceyhun Gülselam veya Necip Uysal olmalıydı.

Sabri sakat, G.Gönül sakat, A.Tandoğan kadroda yok. G.Zan'ın yüzünü unuttuk, yine kadroda. H.Balta çok formsuz ama kadroda, yerine İ.Üzülmez'i alsa daha doğru olurdu. Üzülmez Balta'dan çok daha iyi durumda şu an.

Umut'un da kadroda olmaması tuhaf. Trabzonspor'dan oyuncu almamak için gayret etmiş gibi, aynı şekilde Bursaspor'dan da. İlla üç büyüklerden olacak oyuncu. Oğuz Çetin antrenörse ben Mourinho'yum.

Gerçekten bu kadroyu Hiddink yapmış olamaz. Böyle saçma bir kadro görmedim. Terim'in yalakası Oğuz Çetin'i tutarsanız, böyle kadro verir elinize, saçma sapan. Yazık şu adamların aldığı maaşlara.