3 oLdu baroş attı.
Harika attı süper ya..
Çok güzeL ya tekrar tekrar izLenir vaLLa
Printable View
3 oLdu baroş attı.
Harika attı süper ya..
Çok güzeL ya tekrar tekrar izLenir vaLLa
Süpersin Baros harikasın hat-trick oldu hemde ne golle:)
O nasıl bir goldü öyle yaa.
Galatasaray döndü Baroş döndü
Bu hafta golcüler formda.Bobo 5,Baros 4 gol oldu,bari yarın Niang da boş geçmese de geri kalmasa krallıkta :D
Türkiye'nin tartışmasız en iyi forveti; #15 King Baros
Rahat maç oluyor anlaşılan Gs için :) Gol iyi diyorlar trtyi beklicez mecbur
İlk yarının özeti Milan Baros :) O 3.gol neydi öyle dondum kaldım.Çok rahat bir ilk yarı oldu.
oKe tmm
Birde ufuk'un performansı gittikçe güzeLLeşiyor.
Rijkaard hep şans verir inş.
Takımda tek sırıtan isim Aydın gibi duruyor.Baros'a attığı berbat pas gol oldu ama onun dışında çok kötü oynuyor Aydın.Cana-Sarp ve Aydın-Kewell değişiklikleri gelebilir.
İlk devrenin özeti: Milan 'King' Baros
Bu senenin tartışmasız en iyi golü olacak bu gol. Jeneriklik tam..
#15 Milan "King" Baros
FB ve BJK'ye karsi bu kadar kapanan ve sert oynayan takimin bu sekilde cozulmesi bana cok garip geldi. FB ve BJK'den 10 ve 9 puan almis IBB, GS'den ise sadece 2 beraberlik, birini son dakikada.
Yedik :( Herve Tum
Baros'a nazar değdi..
Takım duran toplarda acayip hata yapıyor . önce ufuk sonra servet çizgiden çıkardı .. az daha yiyoduk
neill'in vole üst direkten döndü :D
Baros'un sakatlığı ciddi değildir umarım..
Ve bitti 4 te 4 yaptık..
Rahatça kazandık maçı güzel gidiyoruz bol gollü bir galibiyet moralleri oldukça arttıracaktır.Tek üzüntüm Baros'un sakatlığı.Umarım ciddi bir şey değildir.
İBB gibi takımLar karşısında zorLanmamak için erkenden goLü atmak gerekiyor. Eğer GaLatasaray iLk 10 dakika goL buLamasaydı bence bu kadar rahat bir gaLibiyet aLamazdı. Erken goL İBB nin bütün dengesini bozdu.
Yine Baros sakatlandı.Gerçekten ilginç ya.Başka biri sakatlansın ne olur?Bir kere de sakatlanmasın Baros ya.İnşallah ciddi değildir sakatlığı.Bana çok ciddi gibi gelmedi ama bakalım.
Her duran top kalemizde tehlike oluyor.Kafa vurmayı kesinlikle bilmiyor bizim futbolcularımız.Ne ofansta ne defansta.Bu sorunu çözemediği sürece Rijkaard,diken üstünde maç seyretmeye devam.Gerçi bu sorun çözülse bile,her maç en az 1 sakat verdiğimiz için,yine sevinemeyeceğiz.
Antalya'nin capi belli zaten. Ki Antalya genelde FB ve GS'den de cok puan almiyor zaten. Buna ragmen Antalya'yi 2 defa son dakika goluyle anca yendik, bunu da unutmamak lazim. Bu yorumu skora gore yapmadim, genelde Belediye hep kati defans yapan ve iyi kontraya cikan bir takim ve saha icinde her turlu pisligi yapiyor, BJK ve FB'ye karsi. Ama GS'ye karsi hic yapmiyorlar nedense, bunu anlayamiyorum o kadar. Yoksa GS IBB'nin fersah fersah ustunde ve yenmesi cok dogal.
Erken gol kilidi açtı . İlk yarıda 3 farklı galibiyet bulunca oyundan düştük . Duran toptan 1 yedik 1de az kalsın yiyorduk . Takım yavaş yavaş oturmaya başlıyor .
Misimovic bugun daha iyiydi diğer maçlara nazaran .
Insua bence zaten iyi oynuyordu yine yerinde müdahalelerde bulundu .
baros'a zaten söyleyecek söz yok .
Cana'yı beğenmedim fazla . Gerçi internetten çok kesik kesik izledim ilk yarıyı ama çok pas hatası yaptı .
Sezon başından beri bas bas serkan kurtuluş diye bağırıyorum .son 2 maçtır duydu sesimi rijkaard sonunda sağımız düzgün oldu . keşke sene başından beri serkan oynasaydı belki sabriyi kesme şansı olabilirdi . sabri gelince kesinlikle kesilmemeli 2-3 maçta bir de olsa oynamalı mutlaka .
ufuk'un golde bir hatası yoktu bence tamamen defansif hatadan oldu gol .
pino hala bal yapmayan arı hüviyetinde ama açıldığında çok faydalı olacağına inanıyorum .
aydın son 20dk'da oyuna girmeli ilk11 oynadığında sapıtıyor :D
neill servet ikilisi de fena oynamadılar ama duran top çalışılması lazım .
son olarak rijkaard'ın şu son dakika kontralarına bi düzen getirmesi lazım . acayip plansız saldırıyoruz. kimin nereye koşu yaptığı belli değil . geçen buca maçında da bu maçta da gol bulamadık bir sürü pozisyonda .. bunlardan attığın (atacağın) gollerle ligde temiz 2-3 maç kurtarırsın . son dakika kazası da yaşamazsın ..
Valla antalya bize kök söktürür genelde .. geçen sezon kupadan onlar eledi :D antalya'daki maçta 2-0dan 2-3e getirerek kazandık , istanbuldaki maçı hatırlamıyorum .. Kaldı ki gs-ibb maçında hasan'ın sinirden kırmızı kart gördüğü son dakikadaki golle berabere kaldığımız bi maç da hatırlıyorum . geçen seneki sami yen maçı da baya pislik olmuştu . Zaten TD'lerin futbolculara bugun pislik yapmayın rakip GS/FB/BJK diyebileceğini aklım almıyor ama çok olunca da insan düşünmüyo değil :zuhaha
Baros,durumum MR'dan sonra belli olacak dedi.Yukarıda da dediğim gibi,çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum.Üstüne basabiliyordu zira.Ufuk'un geçen hafta yaşadığı sakatlığın biraz daha ağırı olabilir.Büyük ihtimal haftaya Karabük maçında yine forvetsiziz.