Screw you guys, I'm goin' home
Takım duran toplarda acayip hata yapıyor . önce ufuk sonra servet çizgiden çıkardı .. az daha yiyoduk
neill'in vole üst direkten döndü![]()
Baros'un sakatlığı ciddi değildir umarım..
Ve bitti 4 te 4 yaptık..
Rahatça kazandık maçı güzel gidiyoruz bol gollü bir galibiyet moralleri oldukça arttıracaktır.Tek üzüntüm Baros'un sakatlığı.Umarım ciddi bir şey değildir.
İBB gibi takımLar karşısında zorLanmamak için erkenden goLü atmak gerekiyor. Eğer GaLatasaray iLk 10 dakika goL buLamasaydı bence bu kadar rahat bir gaLibiyet aLamazdı. Erken goL İBB nin bütün dengesini bozdu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yine Baros sakatlandı.Gerçekten ilginç ya.Başka biri sakatlansın ne olur?Bir kere de sakatlanmasın Baros ya.İnşallah ciddi değildir sakatlığı.Bana çok ciddi gibi gelmedi ama bakalım.
Her duran top kalemizde tehlike oluyor.Kafa vurmayı kesinlikle bilmiyor bizim futbolcularımız.Ne ofansta ne defansta.Bu sorunu çözemediği sürece Rijkaard,diken üstünde maç seyretmeye devam.Gerçi bu sorun çözülse bile,her maç en az 1 sakat verdiğimiz için,yine sevinemeyeceğiz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Antalya'nin capi belli zaten. Ki Antalya genelde FB ve GS'den de cok puan almiyor zaten. Buna ragmen Antalya'yi 2 defa son dakika goluyle anca yendik, bunu da unutmamak lazim. Bu yorumu skora gore yapmadim, genelde Belediye hep kati defans yapan ve iyi kontraya cikan bir takim ve saha icinde her turlu pisligi yapiyor, BJK ve FB'ye karsi. Ama GS'ye karsi hic yapmiyorlar nedense, bunu anlayamiyorum o kadar. Yoksa GS IBB'nin fersah fersah ustunde ve yenmesi cok dogal.
Erken gol kilidi açtı . İlk yarıda 3 farklı galibiyet bulunca oyundan düştük . Duran toptan 1 yedik 1de az kalsın yiyorduk . Takım yavaş yavaş oturmaya başlıyor .
Misimovic bugun daha iyiydi diğer maçlara nazaran .
Insua bence zaten iyi oynuyordu yine yerinde müdahalelerde bulundu .
baros'a zaten söyleyecek söz yok .
Cana'yı beğenmedim fazla . Gerçi internetten çok kesik kesik izledim ilk yarıyı ama çok pas hatası yaptı .
Sezon başından beri bas bas serkan kurtuluş diye bağırıyorum .son 2 maçtır duydu sesimi rijkaard sonunda sağımız düzgün oldu . keşke sene başından beri serkan oynasaydı belki sabriyi kesme şansı olabilirdi . sabri gelince kesinlikle kesilmemeli 2-3 maçta bir de olsa oynamalı mutlaka .
ufuk'un golde bir hatası yoktu bence tamamen defansif hatadan oldu gol .
pino hala bal yapmayan arı hüviyetinde ama açıldığında çok faydalı olacağına inanıyorum .
aydın son 20dk'da oyuna girmeli ilk11 oynadığında sapıtıyor
neill servet ikilisi de fena oynamadılar ama duran top çalışılması lazım .
son olarak rijkaard'ın şu son dakika kontralarına bi düzen getirmesi lazım . acayip plansız saldırıyoruz. kimin nereye koşu yaptığı belli değil . geçen buca maçında da bu maçta da gol bulamadık bir sürü pozisyonda .. bunlardan attığın (atacağın) gollerle ligde temiz 2-3 maç kurtarırsın . son dakika kazası da yaşamazsın ..
Valla antalya bize kök söktürür genelde .. geçen sezon kupadan onlar elediantalya'daki maçta 2-0dan 2-3e getirerek kazandık , istanbuldaki maçı hatırlamıyorum .. Kaldı ki gs-ibb maçında hasan'ın sinirden kırmızı kart gördüğü son dakikadaki golle berabere kaldığımız bi maç da hatırlıyorum . geçen seneki sami yen maçı da baya pislik olmuştu . Zaten TD'lerin futbolculara bugun pislik yapmayın rakip GS/FB/BJK diyebileceğini aklım almıyor ama çok olunca da insan düşünmüyo değil
![]()
Baros,durumum MR'dan sonra belli olacak dedi.Yukarıda da dediğim gibi,çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum.Üstüne basabiliyordu zira.Ufuk'un geçen hafta yaşadığı sakatlığın biraz daha ağırı olabilir.Büyük ihtimal haftaya Karabük maçında yine forvetsiziz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İşte özlediğim futbol bugün oynandı.Serkan Kurtuluş eğer böyle devam ederse Sabri biraz daha geç gelse de olur![]()
Baros çok ayrı bir adam.Hırslı,istekli ve bunun yanına da becerisi ekleyince durdurması çok güç bir oyuncu.
Umarım her böyle devam ederiz,böyle futbolla 3 puan çok tatlı,ayrı tatlı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Tebrikler Galatasaray'ım
3 puanı 3 golle almışız, 3. golde hakkaten güzelmiş, inşallah Baros'un sakatlık durumu ciddi değildir...
Birde kafam şuna takıldı; Lig Tv'nin sitesinden golleri izledim, Galatasaray gol atınca "Baroooooos, Barooooos"; İBB gol atınca, "Herve Tum top ağlarda".
Sanki yabancı takımla oynuyoruz, spikerde hangi takımlı olduğunu bu kadar belli etmemeli...
Hatirladigim kadariyla Melih'ler maci sundular, onlarin ikisi de GS'li degil. Ama 3 buyuklere daha sicak davrandiklari dogru, o da yayin politikalarinin geregi sanirim.
Zaten kaç belediyespordu vardır kizaten es-es bursa gibi takımlarda bu kadar fark olmuyor gol sevinçlerinde . onlar da haklı tabi onların açısından da bakılırsa .
Birde Eskişehir ve Antalya'nın neden Beşiktaş'a bu kadar rahat oynamaları bana yıllardan beri garip geliyor , ama Çalımbay gitti artık =)
Güzel mac oldu King yine attı gollerini attıgı 3.gol , bir forvetin işte bu ya dedigim andı ,
Tebrikler ve Teşekkürler Galatasaray'ım.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Baros harika oynadı 3.gol süperyavaş yavaş kendimize geliyoruz artık bizden korksunlar....
maçı izleyemedim bennasıl oynadı misimoviç,pino ve cana ?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
baros en az bir hafta yok yırtık varmış
Heh tam iyi gideriz bir aksilik çıkar.Derbiye kadar iyileşir derbide bir daha sakatlanır oynamaz yine 2-3 hafta.