Tartışmasız Türk Basketbol Tarihinin en iyi transferidir.
Printable View
Tartışmasız Türk Basketbol Tarihinin en iyi transferidir.
M.O.S.H'e tek sözüm var diğer takımların elde ettiği başarılara hiç saygı duymuyorsun çekememezlik gibi birşey bu.Her konuda "fanatiklik" yapıyorsun bunu unutmuyorsun asla.
Her neyse formalar harika görünüyor.İmza töreni ne zaman acaba.
Nerde fanatiklik yapmışım gösterirmisin isim olarak Türk Basketbol Tarihi'nin en büyük transferi dedim ama Iverson büyük düşüşte avrupa basketboluna adapte olması ve savunma sertliğini kaldırması zor diyorum bu sadece benim görüşüm değil birçok basketbol yazarı böyle düşünüyor laflarına dikkat et lütfen yazdığım yorumları iyi oku öyle konuş.
Yazı fontları falanda farklı olsaymış tam olurmuş. Tebrik etmek lazım Serdar Adalıyı iyi işler yapıyor. Fenerli Kazım bile çok heycanlanmış bu transfere :)
Heyecanlanmayan yoktur heralde be abi .. Allen Iverson Türkiye'ye geliyor ötesi yok ...
Transfere laf atmak icin iyice komik duruma dusuruyorsun kendini. Utanmasan FB Ulker Efes Lakers ve Celtics'e benzemez falan diyeceksin. Kim demis show'a dayali yahu? Sen sadece All-Star'lari seyreden birisin herhalde, hayatinda 5 NBA maci seyretmemis birinin bu transfere laf atmak ugruna boyle sacmalamasini gormek hosuma gidiyor, bu transferin buyuklugunu gosteriyor zaten.
Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak heyecanla bekliyorum bu transferi. Takımını şampiyonluğa taşır mı ? Hayır. Ama bu beni ilgilendirmez ben Iverson'dan alacağım zevke bakarım :)
Qyntel Woods'da geliyor.
http://grafik.rp.pl/grafika2/302629,308467,9.jpg
9 Yaşından beri NBA maçlarını takip ediyorum saldırmadan konuşmayı öğren Iverson isim olarak gelmiş geçmiş en iyi transferdir oyun olarakta ne kadar katkı verecek görecez sene içinde bi daha konuşuruz bi kere daha tebrik ederim 'The Answer' ı Türkiye'ye getirdikleri için.
beşiktaş Cola Turka, Nba Yıldızı Allen ıverson Ile 2 Yıllık Sözleşme Imzaladı
Ntvspor Son Dakika Haberi
Birazda Amerikalılar sabahlasın...:)
Iverson transferi resmen neticelenmiş. Bütün televizyonlar alt yazı geçiyor. Sanırım dünyanın birçok yerinde de böyledir.
Kişisel kanaatim: Iverson basketbol oynayacak durumda olsaydı, zaten onu 30 NBA takımından birisi, hiç olmadı Olimpiyakos gibi bu tür fırsatları hiç kaçırmayan Avrupanın önemli basketbol takımları kapardı. Ama yine de içimde bir dal kırıldı. Bir idol olarak kalmalı, bizim hayallerimizde erişilmez bir yerde yaşamaya devam etmeliydi. İnsanın kendi kendine ettiğini cümle alem toplansa edemezmiş.
Bizim gönlümüzde taht kuran Iverson 1996-2008 yılları arasının Iverson'ıdır ve biz onu her daim sevgi ve hayranlıkla anacağız. Gelmiş geçmiş en büyük skorer gard'ları sayarken hemen Jordan'dan sonra belki çoğumuz önce Kobe'yi, ama kalanlar da Iverson'ı söyleyecek. (Ki Iverson en iyi zamanlarında Kobe'yi daima gölgede bırakmıştır.)
Bu gelenin o bildik Iverson olmadığına kalıbımı basarım. Heyhat ki onun etiketini taşıyor. Umarım bilir bilmez insanların birkaç ay sonra "bu mu lan Iverson, ula bunda bir numara yok" demelerini duymam ve sinirlerim bozulmaz. Çünkü ona gelecek her olumsuz eleştiri, onunla ilgili heyecan ve hatıralarıma sokulmuş bir bıçak gibi canımı yakacak. Hayranlık böyle birşey... Umarım en azından vaziyeti idare edecek kadar olsun bir performans sergiler. Iverson fan'ı bir Fenerbahçeli olarak temennim: Maçları kaybetsinler ama Iverson sayı kralı olsun; çok isterim.
Türk Sporu Transfer tarihinin gelmiş geçmiş en büyük markasına buruk ve sitemkar bir "hoşgeldin" diyorum. Bu ülkeye onun kadar büyük bir marka gelmedi. Türk sporunda böyle birşey yok. (İyi ki dört yıl önce Reebok'a Iverson ayakkabısı almak için gittiğimde 400 lirayı duyunca hemen çıkıp, yan taraftaki Adidas'tan yarıdan daha az bir fiyata indirimdeki "T-Mac 5"i almışım. Çok karışık duygular içindeyim. Sanırım bir müddet sonra daha soğukkanlı konuşabilirim.)
Görende aylık 1000 liraya bölgesel ligde top oynamaya gelmiş sanır.
Performans verir ya da vermez. Beşiktaş önemli bir transfer yapmıştır. En kötü reklam gelirleriyle beraber ismini duyuracaktır.
Şüphesiz,Türk Basketbol tarihinin en iyi transferi ve Türkiye'ye gelmiş en kariyerli sporcu.Onu bu ülkede izleyecek olmak heyecan verici.
Vay be şimdi Amerikalılar saat kurup gecenin köründe kalkıp Beşiktaş Olin Gençlik maçını mı izleyecek? :icon_biggrin:
Çok farklı duygular içindeyim çok.Anlatılmaz bir duygu bu adamın yeri bende çok çok ayrı.Bıraktığını açıkladığında ağladığım,evine döndüğünde zırıl zırıl ağladığım bir adam bu.Kesinlikle izlemeye gideceğim onu.Allen Iverson ha,benim ülkemde ha? ...
Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Olağanüstü bir transfer yaptık.Umarım hayırlı olur.
İverson bu hafta oynarsa staddayım :D
Iverson eski Iverson olmasa da sonuçta Iverson :n: Beşiktaş müthiş bir transfer yaptı valla :D
Iversonla dogum gunlerimiz aynıymıs
Büyük transfer.Hayırlı olsun Beşiktaş'a.Sadece Fenerbahçe Ülker maçlarını izliyordum artık BJK maçlarını da izleyeceğim.
Hoşgeldin türk spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük markası. The Answer hayırlı olsun :)
Hala inanamıyorum,hala şoktayım. Iverson'u mu aldık ? :)
Tartışmasız Türk Spor Tarihi'nin en büyük transferidir Iverson transferi.
The Answer #3 :)
Mrsic kendine bakan, profesyonel bir oyuncuydu.
Iverson sıkıntılı bir isim. Kızının hastalığından sonra içki problemi yaşadı. Gece hayatı disiplin problemleri yarattı, bugün NBA takımlarından rotasyon için bile teklif almıyorsa düzensiz yaşamından dolayıdır.
Roberto Carlos ve Iverson,Türk Spor Tarihinin en önemli iki ismi oldular.
Mutluğunuzu bozmak istemem, yanlış anlaşılmasın. Iverson'ın ne yapacağı meçhul, 20-25 şut kullanması Beşiktaş'ın oyununu bozmaz ama bütün yükü üzerine taşır, Run&Gun'a zorlar. Bu oyun formatına hazır değil Beşiktaş, uzun transferine öncelik tanımalıydılar. Fenerbahçe ve Efes'in için reklam olarak düşünülmezse o kadar doğru bir isim olmazdı, takımların pas organizasyonlara negatif etki edebilir bir oyuncunun çok şut kullanması. Beşiktaş için ise skor yükünü çeken isim olabilir Iverson.
Ben İverson'un en kötü 28 sayı ortalaması yakalayacağına inanıyorum bu sezon boyunca. Ne kadar "bitmiş" denilse de Türkiye'de onun kalitesinde bir oyuncu olmadıgı aşikar. Türkiye'de El-Amin bile Beşiktaş'ı ne kadar taşıdı , kaldıki İverson ve El-Amin arasında dağlar kadar fark var.
Hedef zaten Şampiyonluk olamaz İverson ile sadece , Woods yada Ramos falan gelirse İvy ile birlikte o zaman başarı çok da zor olmaz. Gerçi son durumu bilmiyorum bu 2 oyuncu hakkında.
El-Amin zamanında da öyle ahım şahım bir kadro yoktu , Ratko Varda , Haluk Yıldırım ve El-Amin sırtlıyordu takımı her maçta. Beşiktaş Playoff finali oynamıştı o dönem yanlış değilsem hatta.
Şuan Chatman-İverson var elimizde , ben alınacak bir kaliteli yabancı ile birlikte playoff oynayacağımızı düşünüyorum rahatlıkla.
Bi Fenerli olarak söylediklerimi çekememezlik olarak algılanmasın ben aksine bu transfere bir basketbol sever olarak çok sevindiğimi söyleyebilirim. Trabzon-FB maçına gitmem belki ama bi Trabzon-Beşiktaş maçına Iverson'u izlemek isterim gerçekten ki imkanımda olursa giderim gerçekten.
Çoğumuz bu transferin Türk spor tarihinin en büyük transferi olduğunda hem fikir ama tartışılan konu performansı. Şu konuda farklı düşünüyorum BJK'li arkadaşlardan. Bence çok büyük bi performans beklemiyorum. Gerçekten maç kurtarır ama bi final oynatmaz yada Ahmet'in dediği gibi 28-30 sayı ortalaması göreceğini hiç zannetmiyorum. Son yıllardaki düşüşü göz önüne alındığında 20 sayı ortalamasına ulaşırsa gerçekten en azından iş yapmış derim çok çok büyük şeyler beklemiyorum ama taraftarda o kadar şey beklemez onun sahada olması yada bir kaç güzel hareketlerini orada izlemek benim için kafidir yani. Eğer o 28 sayı ortalamarına oynacak durumdaysa vede NBA'ı geçtiim herhangi bir Avrupanın üst düzey takımlarınında seçilmemişse o yüzden çokda fazla bişey beklenmemeli. Gerçekten yani NBA'de yada Olimpiakos, CSKA gibi büyük takımlarda bi rotasyonda düşünmemeleri beni düşündüren konu. Bunlar benim şahsi kanatim.
Dünya şampiyonasından örnek vereyim yapacağı en maksimum katkı Kleiza'nın Lityanyaya yaptığı kadar olur takımını yari final oynatı yada bi Scola gibi elinden geldiğince takımını sırtlar bir kaç maç bunlarda eğer yapabilirse şayet bence kafidir. Bu kadarını bile yapsa helal olsun gerçekten. Onun dışında gerçekten bu transferden bende bir basketbol sever olarak hoşnutum. Böyle bir dünya starını izleme şansını yakaladığım için kendimide şanslı hissediyorum açıkcası. Beşiktaş yönetimine teşekkür ediyorum şahsım adıma böyle bir şansı bize sunduğu için.
Türk Telekom - Bjk maçı olsa en yakın tarihte Ankarada da bi iverson izlesek =)
Bu basketbolda futbol gibi transfer dönemi olayı yok mu?
Transfer zamanı felan yok sanırsam istediğin zaman alıp getirebiliyorsun.
Muhteşem transfer. Demirören'in onca sene yaptıkları bu sene ki transfer politikası ile 2. plana itildi. :)
hayırlısı olsun
Hayırlı olsun.Türkiyenin en büyük transferlerinden birisi.BBLnin kalitesi çok arttı bu transferle
Büyük transfer.Yakında klasik tartışma başlar Alex mi İverson mı ? :D