Aslında gelmiş geçmiş en iyi bir kaç transfer diye başlık açmak lazım. Tr de yapılan çoğu transfer zaten fiyasko :D
Aslında gelmiş geçmiş en iyi bir kaç transfer diye başlık açmak lazım. Tr de yapılan çoğu transfer zaten fiyasko :D
Yarım dönem katkı yapan YUSUF'un yaptığına katkı diyorsanız diyecek birşey yok.Adam 2 senedir yokları oynuyor.Diğerlerine de pek girmiyorum çünkü pek birşey vermediler.Haa size göre başarılılarsa o sizin kendi kişisel düşüncenizdir.Aynı benim Güiza'nın fiyasko olmadığını düşündüğüm gibi ;;)
Bu arada Valecia'dan büyük umutlarla alınan Del Solar'ı da unutmamak gerek..
Bu sezon sonu itibari ile Zapata listeyi birinci sıradan devir aldığını düşünüyorum.
Ben de zamanında o kadar isim saymışım ama Youla'yı unutmuşum. Büyük ihtimalle Beşiktaş'ın yaptığı en manasız transferdir Youla, Tabata bile bir amaçla gelmişken Youla gibi kontraatak golcüsünü Beşiktaş'a getirmek nasıl bir olaydır hala anlayamıyorum.
Benim hatırladığım kadarıyla fiyat-oyun olarak bakılınca bence kimse Guiza nın eline su dökemez.
Güiza bence sistemin kurbani oldu ona ragmen ilk iki sezonda toplam 28 gol atti ligde.. bu sezon sakatligindan dolayi forma sansi bulamadi avrupada attigi gollerde var yanilmiyorsam.. fiyat olarak haklisin fakat oyun olarak sisteme uygun olmadigi halde iyi bir performans gösterdi niangin 15 gol attigini düsünürsek güizanin 14 golü fena degil.
Guiza sistemin kurbani olsa pozisyon kitligi yasardi. Adama her turlu servis yapildi, pozisyona sokuldu ama adam 10 tane pozisyona girdiyse 1ini-2sini atti. Bu adam yillik 3.2 Milyon € aliyor. Nereden tutsan elinde kalir. Herhalde en yuksek paraya getirilip de en kotu performans sergileyen futbolcudur kendisi.
Toplamda Fenerbahçe kariyerinde maç başına 0.25 gol ortalamasıyla oynuyor yaklaşık. Lugano yu bilmiyorum ama çok uzak değildir.
Adı geçmişken Niang 0.5 gol ortalamasıyla oynuyor.
adam kontra atak golcüsü yandan gelen toplarla yada havadan gelen toplarla etkili olmasini beklememek lazim.. güiza gibi oyuncularin ayagina servis yapacaksin birde güiza tek forvet olarak etkisiz fakat semih ile birlikte cift forvet oynadiklari maclarda cosmustu örnegin inönüde besiktas macinda sov yapmisti.
Elinizdeki forvetlerin hepsi aynı tarz, hatta yeni gelen Emenike bile. Bir tek Semih farkı içlerinde... Aslında haklısın o konuda bende Fenerbahçe nin biraz daha hava toplarına hakim bitirici oyuncular alması gerektiğini düşünüyorum ama yönetim ve Aykut Kocaman ın başka planları var sanırım.
Yusuf Şimşek fiyasko sayılıyorsa orada bir hata vardır. Transfer edildiği gün yönetim demediğim kalmamıştı ama hepimize yedirdi yutturdu o lafları. Ligde Ernstle birlikte yaptıkları katkı çok önemliydi. Kupa finalinde 4lerken 1 golü 1 asisti vardı. Daha yazmama gerek yok heralde. He bu arada devre arasında gelen bir oyuncunun 'yarım' dönem katkı yapması bence mantıken de normal bir şey. Niye bu kadar takıldınız anlamadım.
Rebrov,Ortega,Washington,Deniz,Josico,Maldonado,Ma hmut Hanefi Erdoğdu,Solbek Petkovic,Guiza,Baroni,Bilica
Elano,Lincoln,İnamoto,Revivo
Ailton,Ricardinho
Ben Lincoln'un hayal kirikligi yarattigina inanmiyorum. Hele ilk seneki performansi ve Skibbe doneminin ilk yarisi.