Matuidi cok onemli oyuncu, Ingiltere'deki buyuk takimlar da takip ediyor bildigim kadariyla. Ama sol ayakli sanirim, bu Emre'den dolayi sikinti yaratabilir. Ama Fener'in iyi bir onliberoyla ihtiyaci var ve Matuidi tam aranan tarzda adam.
Printable View
Matuidi cok onemli oyuncu, Ingiltere'deki buyuk takimlar da takip ediyor bildigim kadariyla. Ama sol ayakli sanirim, bu Emre'den dolayi sikinti yaratabilir. Ama Fener'in iyi bir onliberoyla ihtiyaci var ve Matuidi tam aranan tarzda adam.
---------------volkan---------------
gokhan-lugano-yobo--caner
-----------topuz---emre----------
-----------------özer---------------
dia-------------niang-------stoch
ligtv kadroyu böyle verdi
1. Orkun Uşak
55. Adnan
3. Basem
44. Kere
38. Hakan
8. Ramazan
5. Emre Toraman
15. Burak
20. Veli
27. Grajciar
39. Lietava
------------------
1. Volkan
77. Gökhan Gönül
2. Lugano
3. Yobo
88. Caner
38. Mehmet Topuz
5. Emre
11. Stoch
92. Dia
20. Özer
7. Niang
---------------------
alex'in bu maçtaki sakatlığı aykut hoca'nın hayalindeki 4-3-3 adına hayırlı olur umarım. ayrıca özer hurmacı'nın son şansları artık, kendini göstermesini bekliyoruz hala. özer için aykut hoca'nın umudu varsa, benim de umudum var.
ön libero olarak emre oynayacak gibime geliyor. defansif yönü kuvvetli bir oyuncu. tek başına ön liberoyu taşıyacağına şüphem yok. fm tabiriyle mehmet box to box, özer de çok yönlü oyun kurucu (advanced playmayker sanırım) olarak oynayabilir.
tek sorun takımın çok kısa olması. hava hakimiyeti olan oyuncularımız sadece lugano ve yobo. biraz da niang diyelim. çok kısayız.
özer çıkıp semih girmiş sakatlık mı var ?
Sakatlanıp çıktı Özer.
26'de öne geçti Fenerbahçe, 30'da 1-1 oldu skor.
1-1 oldu Konyaspor attı.Umarım maç sonuna kadar iyi dayanırlar ve 3 puanı vermezler.
2 dk geçmedi yedi adamlar :D 2-1 oldu Semih.
3-1 oldu, Miroslav Stoch.İyi oynuyoruz.
Yok hasan çetinkaya değildi.. o sahadaydı antremanda aykut hocanın yanında.. Ben onu İdari menajer olduğunu biliyorm hem.. Bizim konuştuğumuz, Oyuncuların basınla ilişkilerini idare eden kişiydi..
Maça gelecek olursak, Beklediğimden iyi oynuyoruz.. Haftaya da bu oyunu oynarsak Galatasaray için hiç de kolay bi maç olmayacak inş.
iyi ne kelime? uzun zamandan beri bu kadar iyi bir takım izlememiştim. yediğimiz gol konsantrasyon ve adam paylaşımı hatası. tek aksayan oyuncu caner olarak gözüme çarptı. o da sol bekte zamanla pişer umarım. soru işareti mehmet topuz defansif anlamda beklediğim gibi görevini iyi yaptı. takımın geri kalanı zaten iyi. zorunlu özer-semih değişikliğinin takımı defansif olarak olumsuz etkileyeceğini düşünmüştüm. ancak mehmet topuz harika oynuyor. baroni? selçuk? peh. gerçek orta saha oyuncusu görsün gözümüz.
Bu hizla devam edersek ligi 100 golun uzerinde bitiririz :D
ayrıca oyuncuları sakatlamak üzerine kurulu oyunuyla konyaspor'a, futbolculara ve tüm teknik ekibe yazıklar olsun. böyle canilik olmaz. özer'in ayağı kırıldı. ne geçti ellerine? sırada kim var acaba? emre? dia? niang? derbiye götüremeyeceğimiz oyuncular olacak konya böyle devam ederse ve hakem de kart göstermekte cimri davranırsa.
Bu Ziya Doğan'ın yıllardır bu ülkede teknik direktörlük yapması ağrıma gidiyor.Özer'in ayağı kırılmış.Maçtaki pozisyonlardan bahsetmiyorum bile...
5-1 Alırız.:)
İnsanlıktan Cıkmıs Durumda Konyalı Futbolcular .
Ama Özer'in ayak tarak kemiği kırılmış. Tarak kemiğinin kırılması ayak kadar ciddi değil.
Elde ettiğimiz her zafer, Aykut'a karşı olan içimizde ki düşmanları öldürüyor. Bu yüzden şuan bu maçta daha farklı bir galibiyet bekliyorum.
Özer eski kırığından sakatlanmış. Ne kadar süre oynamıyacağı belli değil.
4 oldu Lugano .
Gol be Lugano. Emre maçın adamı olmayı hak ediyor. :)
Özerin Durumu İyiye Benziomus Kırık Değil Çatlak Olabilirmis .
normalde Emre'yi pek sevmem ama bu maçta gerçekten muhteşemdi. Galibiyeti her türlü hak etti Fenerbahçe tebrikler. Tek aksayan isim Caner gibi geldi bana.
Yoruma gerek yok skor ortada..
yine son dakikalar rölanti geçti. bunu zamanla azaltmamız lazım.
Bu Caner napacak da sizin gozunuze girecek anlamadim valla. Cocuk agziyla kus tutsa yaranamiyo.
Bence herkes gorevini yerine getirdi. Caner de begendiginiz bekimiz Gokhan Gonul kadar hucuma pozitif katki sagladi ki Konya gibi bi takima karsi da defansif ozelligini sorusturmaniz manasiz. Boylesine teknik ve hirsli bi sol bekimiz oldugu icin cok sansliyiz.
Ben caneri beğendim..
Takim bugün cok iyi oynadi fakat konyanin durumu ortada süper ligde 4 büyükleri zorlayacak takim degil konya galibiyeti fazla havaya sokmaz insallah takimi.
Santos'un şu halinden daha iyi durumda Caner.
Mehmet Topuz ve Emre iyi anlaştı, Mehmet geriyi sağlama aldığında Emre'yi daha önde gördük, hücuma çok destek verdi. Maçın adamı oldu.
4-1'den sonra zaten bir anda frene basılmış gibi oynamaya başladılar, bu da normaldir. Mehmet'in tekniğini de kullanması, Selçuk ve Baroni'den daha fazla katkı yapmasını sağladı.
Yine de orta sahası daha dirençli takımlara karşı bu ikili zorlanabilir. Alex ile yollar ayrıldığında ve sağlam bir orta saha alındığında, Emre ve Mehmet yan yana daha faydalı olacaktır ve 4-3-3 sistemine daha uygun hale gelecektir takım.
Dia ve Stoch'un daha güçlenmesi ve savunmaya daha destek vermeleri yönünde çalışmaları gerekir.
Ziya Doğan'ın oyun anlayışından nefret ediyorum, ayrıca Konyalı taraftarlar da Mevlana torunları diye yazmışlar ama yaptıkları tezahuratlar iğrençti, takımın sahada yenemiyorsa niye küfürler edersin ki rakip takıma?
Maç maçı 3 gol ortalamasıyla devam ediyoruz. Gol atmak artık zor değil, üstelik öyle karambol golleri de değil, çalışılmış pozisyonlarla gelen goller var, takımın savunma yönü arttıkça zirveye yavaş yavaş yerleşeceğimizi düşünüyorum.
Derbi için bundan korkuyorum, Galatasaray çok kötü durumda, Fenerbahçeli futbolcular biz nasılsa her türlü yeniyoruz havasında maça hazırlanırlarsa, bu sene geleneğin bozulacağı maç olur. Biz hep kötü dönemdeyken Galatasaray'ı yenip çıkışa geçiyorduk, iyi dönemde zaten yeniyorduk. Şimdi 1 hafta boyunca Galatasaray yerin dibine sokulup, Fenerbahçe şişirilecek, umarım etkilenmezler bunlardan ve derbiye iyi hazırlanırlar.
Özer'in yine ayak tarak kemiğinde kırık var...
Kolay geçen bir maçtı takımımızı tebrik ediyorum darısı derbinin başına.Her sene derbiden önce rehavetten korkuyoruz ama çok iyi hazırlanıyor oyuncularımız yine öyle olacaktır ve ilk yarım saatte öne geçip maçı koparacağız bence.
Sadece Mehmet Topuz hakkında yorum yapmak istiyorum geldiğinden beri en iyi maçını oynadı bence tek iyi maçıydı hatta umarım yeni mevkisinde böyle oynamaya devam eder.
Bu sezon ilk kez bir lig maçını izledim takımımızın ve beğendim.Kimse 4-1 öne geçince takımın rölantiye almasını eleştirmesin, haftaya oynayacağımız bir derbi maçımız var.Ve skor 4-1.Yalnız şunu da gözardı etmemek gerek, defansta biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor.Skor 4-1 iken ve kısmen takım daha rölantide oynarken "bence" defans daha güvenli hamleler yapmalı, bu maçı daha fazla gol yiyerek bitirebilirdik.
Yobo-Lugano ikilisi zaman geçtikçe birbirlerine daha iyi alışacaklar gibi gözüküyor.Birbirini tamamlayan tarzda iki stoper.Yobo gerçekten özellikle boyuna rağmen Lugano'ya göre daha hızlı ve atletik bir oyuncu.Caner'e gelince, genel olarak bugün ben de beğendim.Ama bazı pozisyonlarda yerini iyi alamıyor, 2 pozisyonda futbol tabiriyle "pide almaya " gönderdiler Caner'i.Bunlara dikkat etmesi gerekiyor.
Topuz bugün süperdi.Benim hep bahsettiğim şekilde oynattı Aykut hoca.Emre ile yan yana.Yalnız Serkan'ın da dediği gibi daha zorlu rakiplere karşı zorlanabilir bu ikili.Önümüzdeki yıl Alex'in gönderilmesiyle Emre-Topuz ikilisinin arkasına sağlam bir ön libero alabilirsek takımımız müthiş olur gerçekten.Emre bugün de mükemmeldi ve maçın adamıydı tabiki.Geçen hafta Emre'yi "bal yapmayan arı" olarak nitelendirip, milli takımı bırakması gerektiğini düşünen arkadaşları bu denli utandırmasına gerek yoktu.
Konyasporlu futbolcular özellikle ilk yarı futbolu katlettiler.Bildiğim kadarıyla net bir gelişme yok ama Özer'in ayak tarak kemiğinde kırık yada çatlak var, Dia'yı yerden kaldırmadılar, Lietava nasıl bir forvettir? sanki Lugano forvetmişcesine müdahaleler yaptı ona, Emre'ye kalkan taban da dediklerimi pekiştirir türde bir hareket zaten.Eğer Konyaspor bütün maçlarda böyle oynuyorsa bu ligi hak etmiyorlar.Yazık.
Gollerimizin hepsi çok güzeldi.En çok Emre'nin golünü beğendim.Ama ilk yarıda Stoch'un soldan yaptğı müthiş dribbling ve Semih'le (sanırım) girdiği verkaç golle sonuçlansaydı bence en güzeli o olurdu.Takımımız gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.Yalnız kornerleri çok boş kullanıyoruz.Bilmiyorum ben mi dikkat etmedim ama hiç çalışılmış gibi durmuyor kornerler.Sanki rastgele orta yaptılar her kornerde.
İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız.Önümüzde kritik bir derbi mücadelesi var.Derbilerin favorisi olmaz.Onun için ne Gs'nin ne bizim bu hafta ve geçen ligin geride bıraktığımız bölümündeki formunu değerlendirmemek lazım.Adı üzerinde; derbi.İnşallah iyi futbolla galip gelen taraf biz oluruz.
Yeter AYKUT KOCAMAN Yeter..
Spor Toto Süper Lig Haziranda biter...
Tebrikler..
İşte benim takımım bu ya :) Isıran , basan, arzulu, aç harika bir ilk yarı oynadık o da yetti zaten :)
İlk haftalarda Aykut hocaya saydıranları ben görmek istiyorum diyeceğim ama daha erken konuşmayayım.Sezon sonunda konuşurum :)
Özerde şimdilik ödem tespit edilmiş. Eski röntgen ile yeni röntgen karşılaştırıldıktan sonra net bir teşhis konulacakmış. Eğer ödem varsa 1-2 hafta içerisinde tekrar sahalarda.
Hadi inşAllah