Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Konyaspor kazanır

5 16.13%
  • Fenerbahçe kazanır

22 70.97%
  • Berabere biter

4 12.90%
1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [8. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Takim bugün cok iyi oynadi fakat konyanin durumu ortada süper ligde 4 büyükleri zorlayacak takim degil konya galibiyeti fazla havaya sokmaz insallah takimi.
    Derbi için bundan korkuyorum, Galatasaray çok kötü durumda, Fenerbahçeli futbolcular biz nasılsa her türlü yeniyoruz havasında maça hazırlanırlarsa, bu sene geleneğin bozulacağı maç olur. Biz hep kötü dönemdeyken Galatasaray'ı yenip çıkışa geçiyorduk, iyi dönemde zaten yeniyorduk. Şimdi 1 hafta boyunca Galatasaray yerin dibine sokulup, Fenerbahçe şişirilecek, umarım etkilenmezler bunlardan ve derbiye iyi hazırlanırlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Derbi için bundan korkuyorum, Galatasaray çok kötü durumda, Fenerbahçeli futbolcular biz nasılsa her türlü yeniyoruz havasında maça hazırlanırlarsa, bu sene geleneğin bozulacağı maç olur. Biz hep kötü dönemdeyken Galatasaray'ı yenip çıkışa geçiyorduk, iyi dönemde zaten yeniyorduk. Şimdi 1 hafta boyunca Galatasaray yerin dibine sokulup, Fenerbahçe şişirilecek, umarım etkilenmezler bunlardan ve derbiye iyi hazırlanırlar.
    İşte 1 haftadır bende bundan korkuyorum ya zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bu sezon ilk kez bir lig maçını izledim takımımızın ve beğendim.Kimse 4-1 öne geçince takımın rölantiye almasını eleştirmesin, haftaya oynayacağımız bir derbi maçımız var.Ve skor 4-1.Yalnız şunu da gözardı etmemek gerek, defansta biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor.Skor 4-1 iken ve kısmen takım daha rölantide oynarken "bence" defans daha güvenli hamleler yapmalı, bu maçı daha fazla gol yiyerek bitirebilirdik.

Yobo-Lugano ikilisi zaman geçtikçe birbirlerine daha iyi alışacaklar gibi gözüküyor.Birbirini tamamlayan tarzda iki stoper.Yobo gerçekten özellikle boyuna rağmen Lugano'ya göre daha hızlı ve atletik bir oyuncu.Caner'e gelince, genel olarak bugün ben de beğendim.Ama bazı pozisyonlarda yerini iyi alamıyor, 2 pozisyonda futbol tabiriyle "pide almaya " gönderdiler Caner'i.Bunlara dikkat etmesi gerekiyor.

Topuz bugün süperdi.Benim hep bahsettiğim şekilde oynattı Aykut hoca.Emre ile yan yana.Yalnız Serkan'ın da dediği gibi daha zorlu rakiplere karşı zorlanabilir bu ikili.Önümüzdeki yıl Alex'in gönderilmesiyle Emre-Topuz ikilisinin arkasına sağlam bir ön libero alabilirsek takımımız müthiş olur gerçekten.Emre bugün de mükemmeldi ve maçın adamıydı tabiki.Geçen hafta Emre'yi "bal yapmayan arı" olarak nitelendirip, milli takımı bırakması gerektiğini düşünen arkadaşları bu denli utandırmasına gerek yoktu.

Konyasporlu futbolcular özellikle ilk yarı futbolu katlettiler.Bildiğim kadarıyla net bir gelişme yok ama Özer'in ayak tarak kemiğinde kırık yada çatlak var, Dia'yı yerden kaldırmadılar, Lietava nasıl bir forvettir? sanki Lugano forvetmişcesine müdahaleler yaptı ona, Emre'ye kalkan taban da dediklerimi pekiştirir türde bir hareket zaten.Eğer Konyaspor bütün maçlarda böyle oynuyorsa bu ligi hak etmiyorlar.Yazık.

Gollerimizin hepsi çok güzeldi.En çok Emre'nin golünü beğendim.Ama ilk yarıda Stoch'un soldan yaptğı müthiş dribbling ve Semih'le (sanırım) girdiği verkaç golle sonuçlansaydı bence en güzeli o olurdu.Takımımız gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.Yalnız kornerleri çok boş kullanıyoruz.Bilmiyorum ben mi dikkat etmedim ama hiç çalışılmış gibi durmuyor kornerler.Sanki rastgele orta yaptılar her kornerde.

İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız.Önümüzde kritik bir derbi mücadelesi var.Derbilerin favorisi olmaz.Onun için ne Gs'nin ne bizim bu hafta ve geçen ligin geride bıraktığımız bölümündeki formunu değerlendirmemek lazım.Adı üzerinde; derbi.İnşallah iyi futbolla galip gelen taraf biz oluruz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri