Makukula çıktı Yiğit Gökoğlan girdi. Isaac forvete geçer sağ kanata ise Yiğit Gökoğlan geçer.
Printable View
Makukula çıktı Yiğit Gökoğlan girdi. Isaac forvete geçer sağ kanata ise Yiğit Gökoğlan geçer.
Helal be Isaac penaltı.
Edit: Simpson penaltıdan yazdı.
4 e kadar yolu var.
Manisaspor :)
Adnan Polat'ın dediği doğru yanlız tek rakibimiz Fener derken , Fb kaybedince GS'de kaybediyor.
Şaka bi yana Galatasaray'da durum cidden vahim gibi , maçı izlemiyorum belki iyi oynuyorlardır ama bellki bir yerde yanlışlar var. Yoksa kadro önemli değil Galatasaray'ın ismi bile çok rahat kafaya oynamalı. Keza Beşiktaşında.
Belki de yanlışlar yerine Anadolu takımlarının doğruları bu hale getirmiştir takımları.
Bu emre colak'in üzerine neden bu kadar düsülüyor frikigi o kullaniyor orta sahadan sut cekiyor ama hic bi zaman yildiz olamicak ve Arda olamicak.
Rijkaard'a sallayanlar simdi ne dicek acaba.Sorun ne Rijkaard'daydi ne de simdi Hagi'de sorun hic bir sportif basariya imza atmamis yönetimde. Ama dogru 2012 kriterleri var o zaman diger kulüpler cok sikinti yasayacak.
Forvet sikintisi var forvet almiyosun orta sahan aksiyor orta saha almiyorsun.
Yillardir aldigimiz bi tane iyi yerli oyuncu var mi?? Kadro kalitesi yerlerde ali turanla servetle mustafa sarpla top oynatmaya calisiyoruz teknik direktörlere.
Ufuk sen de bi maci kurtar da büyük kaleci olma izlenimi yarat!
Valla üzülmedim bu yenilgiye.Adnanlar gidene kadar bu takım hep böyle gider.Köklü değişim şart.
Galatasaray'lı oyuncuları güçsüz görüyorum, ikili mücadeleler olsun, son vuruşlar olsun olması gerektiği gibi değil. Elano bildiğimiz Elano değil, Kewell hala form tutamamış, Misimovic uyum sağlayamamış, Ayhan Emre'nin Fenerbahçe'ye ilk geldiği sezonki gibi oynuyor, o da düşüşte. Savunma'da Servet büyük hatalar yapıyor, forvette istikrar yok, Pino istekli ancak aceleci, iyi şut atıyor ama gereksiz yerlerden. Cana en çok koşan, mücadele eden oyuncu, o da gereğinden fazla sert oynuyor. Bu takım toparlanır toparlanmasına da bu sezon gitti artık, hedefi avrupada mücadele etmek olarak koyulmalı -ki zaten dönüş çok zor bu durumdan- . Galatasaray taraftarının sabrı kalmadı ama tepkilerini başkana göstermelerini anlamıyorum, oyunculara anlarımda başkan istifa etse ne değişecek? yine çıkacak Ayhan, Servet, Barış, Sarp, vs... oynayacak. Mevcut kadroda değişim lazım, devre arasına kadar alabildiği kadar puan alıp birşeyler yapmalı yönetim ve Hagi. Yabancılar ne kadar kaliteli ise yerliler o kadar sıradanlaştı takımda.
Bu kadar ruhsuz adam bir araya gelirse böyle olur .Futbol bilgisi 0 olan bir yönetimin takımından da bu beklenir .Biri oyuna girer lakayt lakayt sakız çiğneyerek diğeri 2 metre ötesine pas atamaz .2.yarı A2 takım çıksın maçlara bu kadar rezilllik yeter . Aldığınız paralar haram olsun .
demekki sorun riijkarda değilmiş tek sorun ADNAN POLAT
Galatasaray'ın maçlarını izlemeyenler için kısa bir özet geçeyim. Ligde kalayım yeterli diyen takımlardan hiçbir farkı yok. Zaten puan tablosunda da bunu görebiliyoruz. Ligi orta sıralarda bitirirsek iyi. Rijkaard'ın hiçbir kabahati olmadığını defalarca söylemiştim. Hagi de başarısız olacak ama onun da kabahati olmayacak. Çünkü kadromuz o kadar uyumsuz, o kadar kötü ki. Senelerdir dökülen savunmamıza adam akıllı bir oyuncu alınmadı. Liverpool'un döküntüsünü getirdik ki Sabri'den bile iyi değil Insua. Misimovic ve Elano sanki sadece para almaya gelmişler. Forvet zaten yok. Kanatlar yok. Defansif orta saha Cana iyi fakat tek başına bir yere kadar oynuyor. Hücuma beklerden destek olmayınca yük zayıf olan orta sahaya biniyor. Forvetlerle yaptıkları kısa verkaçlar vs. dolayısıyla çok başarısız oluyor. Pino baktı ki olmayacak 35 metreden vuruyor her maç. Galatasaray'da 1-2 oyuncu dışında hepsini göndermek lazım. Gerekirse gençlerle devam ederiz ki eminim, gençler daha iyi oynar.
Hayatımda izlediğim en kötü Galatasaray bu sezon ki. Seyrederken içimden bir şeyler kopuyor, bu kadar da olmaz dedirtiyor.
senin takımında 2 tane sol bek varken sen yabancı hakkını sol bekten kullanıp şu takıma forvet almıyorsan sırf para için futbolcu satıyorsan bunun tek sorumlusu adnan polatdır.
Şu sözler çok sinir bozucu gerçekten, bu takımın sorunu ne Rijkaard, ne Hagi, ne yönetim ne de teknik kadro tamamen futbolcularda A takımdaki Türk oyuncuların %80'inin gönderilmesi lazımQuote:
Hagi: "Uzgunum Gerekli analizleri yapacagim ve gerekli kararlari alacagim. Bazi oyuncularin tavri bana gore normal degil. Gereken yapilacak"
Misimovic'in dun Almanya basinina yaptigi aciklama :
Ya sezon sonunda yada daha once Bundesliga'ya donucem !
bizde su adamdan hayir bekliyoruz , Galatasaray olmus gomeni yok !
Açıkcası Bu Sonuca Çok Şaşırdım Manisa Sürpriz Sonuçları Sever Her Zaman Ama Beklemiyordum Bu Kadarını Hikmet Karaman Galatasaray'ın T.D Haberlerinde Yer Almış ve Bu İntikamını Ali Samiyende Yenerek İyi Bir Ders Verdi Adnanlara. Tebrikler Manisa.
Bu Arada Misimoviç'in Geldiği İlk Günlerde Hakkındaki Haberlerin Zaman Geçtikçe Doğruluk Payı Kazanmasına da Üzüldüm:uzgun: Keşke Yalan Olsaydı Aspargas Olsaydı Bizim Takımların Transfer Politikalarının Ne Derece Ahmaklıktan Başka Bişey Olmadığını Bir Kere Daha Avrupaya Gösterdik. Bir Takım Bu Kadar Düşmemeli Yazık.
http://forum.turksportal.net/vb/show...33&postcount=1
Misimoviç'in Suçu Ne? :n:
Bu Arada Uyum Sorunundanmıdır Nedir Bilemem Belki İlerleyen Sezonda Kalırsa İyi Olur Ama Şu Bir Gerçekli Türkiyede Şuana Kadar Oynayan En Kötü Boşnak Oyuncu.
Galatasarayın kadroda çok geniş çaplı bir revizyona gitmesi şart böyle isteksiz bir oyuncu topluluğu görmedim ben
dk 70 skor 0-1 taraftarın yaptığı tezahurat: cimbombomum benim biricik sevgilim.
bıraksınlar adnan polat'ın, adnan sezgin'in istifasını. Türkiye'nin ilk büyük taraftar grubuyuz diye hava atacaklarına nerede nasıl tezahurat yapmalarını öğrenmeleri gerekir. ok let's go bile ne kadar denyoca olursa olsun şu biricik sevgilim tezahuratından iyidir. en azından içinde "oleeeğ oleeeğ" diye bağırınca bir aksiyon var.
Sanirim kulüp yarin kongreye gidicek haberler bu yönde hep.
Bu takımda işe yarar 3-5 oyuncu var.Bu oyuncular kalıp diğerleri üçe beşe bakılmadan satılması lazım.Savaşan takım dedikleri geçen senekilerin çeyreğini oynamıyo.Bu kadroya revizyon ŞART.Hemde ne revizyon.Gerçekten iş yapabilecek oyuncular transfer edilmezse bu iş olmaz.Ama sadece oyuncu değil yönetiminde işi bırakıp gitmesi lazım.Bu kadar rezil bi yönetim daha önce görmedim.İnşALLAH daha da görmem
La lalalal laaayy ABDUL KADER KEİTA.
Manisaspor'un defansı istikrarlı ve ciddi bir savunma grafiği gösterse ligin sonunda çok bir sırada olurlar..
Manisaspor'u tebrik ederim, çok cömertce futbol oynadılar Makakula'nın golünü her forvet golle sonuçlandıramaz kaldıki arkanda Servet gibi bir stoper varken helal olsun iyi iş bitirdi, cana'nın penaltı pozisyonundan önce tribünler ona oynadı gaza geldi eleman... :)
Bu Misimoviç geleli daha ne oldu takımdan gideceğim diyomuş galiba madem böyle bir niyeti var neden geldiki bu adam bu takıma hiç anlamadım
İsime kanıp geldi herhalde, avrupada en tanınmış takımımız Galatasaray. Birde Rijkaard vardı takımın başında. Ama davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya hem Misimovic GS'ye, hem GS Misimovic'e öyle gelmiş sanırım :)
bırakın abi ya ben bu maç bitsinde evime gidiyim diyen köylüleri izlemek içinmi para verip stada gidiyorum yeni stad açılana kadar maçlara gitmemeye karar verdim.bu sezona gelince uefaya gidebilirsek başarıdır bu köylülerdende bir an önce kurtulsunlar isterse 100m borca girin yollayın bu köylüleri yerlerine oyuncu alın bıktık artık bu odunculardan.
Hagi'nin bu geceki zehir zembelek aciklamalarindan sonra yoneticilerin %80 ile telefonda gorusmus Lig tv deki GS arastirmacisi ve canli yayinda dedigine gore Misimovic , Insua , Servet ve belki Elano %90 gonderilicek oyuncularmis , hatta devre arasi bile beklenmeyebilinirmis
Mustafa Denizli bunlarin yanina Kewell , Ali Turan , Baris ve Baros'uda ekledi ve Baros'un artik GS ye hic bir faydasinin olmiycagini surekli sakatlandigini belirtti
Elano'nun gideceğini sanmıyorum ama Kewell'la hem antranör hem oyuncu olarak sözleşme imzalanmalı
bedava diye bütün çapulcuları topladılar adamlar takımı karıştırdı ya.
Mustafa Sarp - Coca Cola liginde oynar anca.Yollanmalı!
Ayhan Akman - Genellikle standart oynuyor ve takımın abisi sayılabilecek bir oyuncu.Bence kalmalı ama yedek olarak.Yerine kesinlikle kaliteli bir oyuncu alınmalı.
Gökhan Zan - Adamın nasıl oynadığını unuttuk sağlam olduğu 1 gün yok.Yollanmalı!
Kewell - Tamam professionalsin,seviyoruz seni ama senin mesleğin bu.Artık oynayamıyorsan bırakmalısın.Bırakmak istemiyorsan ülkene dön orda oyna.Burda artık seni idare edemeyiz.Yollanmalı.
Ali Turan - Serkan Kurtuluş kesinllikle daha yetenekli.Yollamasalardı Uğur Uçarda öyleydi.Kesinlikle Yollanmalı!
Aykut - 5 senedirmi bizde tam bilemiyorum ama takımda hiç görmüyorum genelde bar çıkışlarında kız arkadaşlarıyla haberlere çıkıyor.Yollanmalı!
Misimovic - Bu adamı ilk havalimanında gördüğümde yazık Lincoln 2 demiştim.Aynısı çıktı.Yollamadan iyice sopalamak lazım.
İnsua - Genç ama Hakan Balta kadar iyi değil onun potansiyelide yok bence.Yabancı kontejyanını bu oyuncuya kullanmak gereksiz.
Server - Bro Futbolu yeni yeni öğreniosun ama artık genç değilsin kartalspora dönmelisin.Yollanmalı.
Elano - Adamı 1 yıl bekledik ha form tutıcak tuttu tutıcak dünya kupasında mis gibi oynadı geldi yine yatmaya başladı.Hala para ediyorken yollanmalı.
Barış - Bence yeterince şans gördü yetenek yok yollanmalı.
Baros - Oynadığında oynuyor sakatlıkdan cıktıgı halde ama hep sakat.Türkiye liginin sertliğinde oynayamaz.İngiltereye tekrar dönmeli.Zaten forvet alıcaz satılmalı.
Gitmesi gereken 10 u geçik oyuncu.Takımın haline bakın nasıl bir halde ya yok böyle bir yönetim en başta yönetim gitsin sonra bu oyuncular.Bunlar daha uslanmaz kesin yollanmalılar bence.
Var mı utanma duygunuz?
Ruhunuz ya da vicdanınız?
Sadece Arma’ya duyduğu aşktan,
Galatasaray’a olan sevgisinden,
Sırf takımının kazanması için, bir fazladan ses teli olmak için
Saatlerce yol gelen insanlardan
Haberiniz var mı?
90 dakika bile ayakta duramazken siz ?
Var mı haberiniz ısıtmalı, masajlı koltuklarınızda seyahat ederken,
Soğuk kış günlerinde bile çoğu zaman klimaları olmayan otobüslerde
Sıfıra karşı soğuğa meydan okuyup koridorlarda yatan gencecik insanlardan?
Gerçekten var mı haberiniz arka arkaya goller yediğiniz maçlarda,
Umarsızca ve pişkinlikle sırıttığınızda, aynı anda onbinlerce evde kıyametler koptuğundan?
Camların çerçevelerin indiğinden?
Ev halkı'nın matem havasına girip çekip battaniyelerini-yorganlarını kafalarına,
İki damla gözyaşıyla uyuduğundan? ya da hiç uyuyamadığından...
Sizler banka hesaplarınızın ne kadar çok sıfırlı olduğunu dahi bilmezken,
Asgari ücrete talim edip ama her maçta takımının yanında olmak için çırpınan insanlardan
Son parasıyla atkılar, formalar alıp ay sonunu nasıl getireceğini bile düşünmeyen insanlardan
Haberiniz var mı?
Haberiniz var mı Galatasaray uğruna yollara düşüp yollarda kaybettiklerimizden?
Gecesini gündüzünü Galatasaray’a adayan, hiç hesapsız, hiç beklentisiz ömrünü bu yola veren sağlığını, hayatını kaybeden ağabeylerimizden?
Kaç evde bu gece sabah olmayacak,
Kaç eve yarın ve sonraki günlerde gazete girmeyecek, televizyon açılmayacak
biliyor musunuz?
Bilmiyorsunuz… Anlamıyorsunuz… Haberiniz yok…
Bizim duvarlarımızda neden futbolcu posterleri olmaz?..
Neden formalarımızın arkasında futbolcu isimleri değil de, kendi isimlerimiz yazar çoğu kez?
Neden Arma’dır bizim aşkımız, Galatasaray’dır, renklerdir bilir misiniz?
Bilemezsiniz… Biz hala sizden Galatasaray Ruhu bekliyoruz nedendir bilinmez…
Neden hala birer Metin Oktay olun, terletin onurunuzla o formayı diye bekliyoruz bilmiyoruz…
Futbol sizin için sadece bir oyun.
Kazanmakta var kaybetmekte.
Hangi formayı giydiğinizi bilmiyorsunuz çünkü.
Hadi uyuyun çocuklar bakalım şimdi huzurla…
Gün olur devran döner … Herkes Gider…
BİZ KALIRIZ…
Ulaş Bayam
14/11/2010
Facebook Galatasaray Grubu
Dip not: Hoş bir yazı burda paylaşmak istedim.
Alıntıdır.
Galatasaray'ın noktayı koyduğu maçtır.