Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 20. You may not vote on this poll
-
Galatasaray kazanır
-
Manisaspor kazanır
-
Berabere biter
-
bedava diye bütün çapulcuları topladılar adamlar takımı karıştırdı ya.
Mustafa Sarp - Coca Cola liginde oynar anca.Yollanmalı!
Ayhan Akman - Genellikle standart oynuyor ve takımın abisi sayılabilecek bir oyuncu.Bence kalmalı ama yedek olarak.Yerine kesinlikle kaliteli bir oyuncu alınmalı.
Gökhan Zan - Adamın nasıl oynadığını unuttuk sağlam olduğu 1 gün yok.Yollanmalı!
Kewell - Tamam professionalsin,seviyoruz seni ama senin mesleğin bu.Artık oynayamıyorsan bırakmalısın.Bırakmak istemiyorsan ülkene dön orda oyna.Burda artık seni idare edemeyiz.Yollanmalı.
Ali Turan - Serkan Kurtuluş kesinllikle daha yetenekli.Yollamasalardı Uğur Uçarda öyleydi.Kesinlikle Yollanmalı!
Aykut - 5 senedirmi bizde tam bilemiyorum ama takımda hiç görmüyorum genelde bar çıkışlarında kız arkadaşlarıyla haberlere çıkıyor.Yollanmalı!
Misimovic - Bu adamı ilk havalimanında gördüğümde yazık Lincoln 2 demiştim.Aynısı çıktı.Yollamadan iyice sopalamak lazım.
İnsua - Genç ama Hakan Balta kadar iyi değil onun potansiyelide yok bence.Yabancı kontejyanını bu oyuncuya kullanmak gereksiz.
Server - Bro Futbolu yeni yeni öğreniosun ama artık genç değilsin kartalspora dönmelisin.Yollanmalı.
Elano - Adamı 1 yıl bekledik ha form tutıcak tuttu tutıcak dünya kupasında mis gibi oynadı geldi yine yatmaya başladı.Hala para ediyorken yollanmalı.
Barış - Bence yeterince şans gördü yetenek yok yollanmalı.
Baros - Oynadığında oynuyor sakatlıkdan cıktıgı halde ama hep sakat.Türkiye liginin sertliğinde oynayamaz.İngiltereye tekrar dönmeli.Zaten forvet alıcaz satılmalı.
Gitmesi gereken 10 u geçik oyuncu.Takımın haline bakın nasıl bir halde ya yok böyle bir yönetim en başta yönetim gitsin sonra bu oyuncular.Bunlar daha uslanmaz kesin yollanmalılar bence.
Mesaj Yetkileri