Alex attı frikikten
Printable View
Alex attı frikikten
Alex'ten Alex gibi bir gol
alex de souza :)
I love you Alex sesleri :D :D Tacsiz Kral Güizayi bekliyorum yakinda :D
Fb icin zirve mücadelesi adina güzel bi 3 puan
mükemmel mücadele. çok fazla pozisyona giremesek de uzun zamandır bu kadar iyi bir takım izlemedim. özellikle 2. yarı oyundan düşmedik ilk defa. umut verici.
ve alex...
Boyle karaktersiz hakemleri niye maclara veriyorlar ben anlamiyorum , penalti olur kuskulanirsin vermezsin anlarim , ince ofsayttir kacar gozden anlarim ama 1 metre onunde sen izlerken Ceyhun'a yumruk atan Mehmet Topuz'a nasil kirmizi vermessin be adam ? ama suc onun degil suc cok baska yerlerde
Finishinge de 2 veya 3 verilir herhalde. :} Son noktaya kadar çok iyi götürüyor ama adamın ayağının içi sanki yok. Her topa bir abanma sevdası, stadın dışına yollama sevdası. Kesinlikle son vuruşlarını geliştirmeli.
Emre Kayseri maçında boğaz kesme hareketi nedeniyle 3 maç ceza almıştı görüntülerden. Bilica da Galatasaray maçından önce çıkan olaylardan dolayı görüntülerden almıştı. O maçta bir Galatasaraylı oyuncu da ceza almış olabilir.
Bu akşamki maçın maalesef yorumlanacak hiçbir tarafı yok. İlk yarı takımların adını 3. lig takımlarıyla değiştirin, formaların rengini değiştirin kimse bu maçın STSL maçı olduğunu anlamaz. İkinci yarıda biraz kıpırdanma olsa da istenen oyun yoktu.
İyi ki varsın Alex, tebrikler Alex.
Ulan Alex'in varlığı zaten bir nimetken bu adamı nasıl tartışırlar ya.O olmasa herhalde Fener şimdi GS'den farksız olmazdı.
Alex'i istemeyenlere bu frikik golü kapak olsun.
Tebrikler Fenerbahçe... Zorda olsa Alex'in harika frikik golüyle kazanmayı bildiler...
Alexde olmasa napardık hiç bilemiyorum.
Dia Allah'tan forvette oynamıyor. Ama Güiza ile ikili oynasalardı efsane olurlardı. Ama şaka maka Dia at gibi koşuyor resmen ya.
Gol 2.yarı da gelse bence iyi oynadık.Alex'e söz söylemek cesaret ister artık :D
Alex'in frikiği muhteşemdi. Ve galiba kameraya geldi top, tekrar düzeltmek zorund kaldılar kamerayı. :)
Yumruğu görmesine rağmen atmamış ya, daha ne diyeyim Yunus Yıldırım'a. Böyle taraf tutmak olmaz yani.
Valla gol olacağı içime doğdu. Uzun süredir bir golü bu kadar hissetmemiştim, penaltı olsa bu kadar emin olmazdım. (Aferin bana... :D )
Hakem yumruğu görmedi, boks hakemi filan olmaz Yunus'tan... Hakem ceza alanında Semih'i bir grekoromen güreşi kündesiyle deviren adamı da görmedi. Güreş hakemi de olmaz bundan... Eeee, geriye ne kaldı? Futbol... Sahada da futbol olmayınca hakem n'apsın? (Hoş, futbola benzer birşey oynansa onu da bilmediğini iddia ederim ama... Şimdilik bokstan ve güreşten anlamadığını belirtmekle yetineyim.)
90 dakika olmasa da genelini izleyebildim maçın.
Fenerbahçe'den başlayayım.Dia'yla Pino birbirlerine çok benziyorlar.Teknik ve hızlı oyuncular ama zeka ve bitiricilikle alakalı hiç bir şeyleri yok. O kadar da zevksiz bir maç değildi Sivasspor ceza sahasındaki karamboller fazlaydı.Gelişigüzel vuruşlarla da pozisyon üretemeyen Sivas,yenilmeye mahkum oldu.Tebrikler Fenerbahçe.
Ne gariptir ki Ridvan Topuz'in pozisyonunu 'kacirmis', yorum yapamadi, hic sasirmadim. Topuz'u atmamasi skandal. Penaltilara gelirsek, bence hicbir pozisyon penalti degildi. Ilk yaridakinde kisa mesafe, elleri vucuduna yapisik ve el topa gitmiyor. Niang'in pozisyonunda zaten adam dokunmuyor, Niang auta gidecegini anlayinca atiyor kendini, ikinci yaridaki de oyle, sari kart gormedigine sukretsin. Ikinci yarida da el yok, adamin gogsunun yan tarafindan sekiyor top. 4 tane pozisyonun olmasi talihsizlik, ama hicbiri bana gore penalti degil, FB'li oyuncular yine ev sahibi avantaji ile hakemi kullanmak istedi, ki Topuz pozisyonunda kullandilar, ilk yarida da M.Nas kaleye giderken net faul yapildi Alex'in golu attigi noktada, hakem faul bile veremedi.
Diyorsun ki, ceza alanında grekoromen güreşe izin var, sadece serbest güreş ve paça-kazık olayı yasak. Kol ve vücuttan tutup, çarpmak serbest... Sporların kardeşliği... Ha futbol, ha güreş... Olur mu olur?
Nasıl bu kadar kesin konuşulur anlamıyorum.Topuz atılmalıydı 4 pozisyonda penaltı değil.Vay anasını...Semih'in indirilişi gayet penaltıydı bence.
Anlaşılamayacak hiçbirşey yok. Mehmet Topuz %100 atılmalıydı ve o pozisyonlardan hiçbiri de penaltı değil.
boyle basiretiz , kendine guveni olmiyan korkak hakemlere mac vermiyceksin , hangi mac oldugunun farki yok GS , FB , BJK kendi onunde izledigi yumruga kirmizi veremeyen hakemin lisansini alicaksin bunun lami cimi yok
Frikikte kaleci çok köşede kalmış.Alex yine Fenerbahçe'yi kurtarmış.Tebrikler.
Maçın ilk yarısını izledim, iki pozisyon vardı penaltı beklenilen, bence ikisinin de alakası yok. Spikerlerin ve yayıncı kuruluşun taraflı anlatımı/yayını da insanları biraz gaza getiriyor bence. Sadece Fenerbahçe için söylemiyorum bunu, genellikle 3 büyüklere yönelik bir maç anlatımı söz konusu olduğunu düşünüyorum. Alex'in attığı golden sonra Sivasspor kalecisinin verdiği tepkiye de güldüm açıkçası, kurduğu baraj ve durduğu yer sakattı zaten, kime kızdı anlamadım.
O değilde Ceyhun çok değişmiş benim bildiğim Ceyhun Mehmetten o darbeyi alınca ağzını burnunu kırardı mehmetin çok değişmiş çook :D
Fotoya bakıyorumda hakem hafiften gülüyor sanki :D
Mehmet orda biraz sert bi makas almış :)
Maçtan şimdi geldim, yılın son maçıydı benim için, Lille ile açıp Sivas ile kapadım sezonu..
Genel olarak tutuktuk sanki, Ancak Cristian ve Santos gayet iyi oynadılar.. Özelliklede vurdum duymaz tavırları yok olmuş ikisinin de, böyle devam ederlerse transfer falan gerekmez bence de..
Alex'e ayrı bi parantez açmak gerekiyo, ancak onu tanımyacak bi söz olmadığı için o parantezi geri kapıyorum, doldurmak ona haksızlık olur.. O ayrı bir oyuncu.. 196 maç 136 gol 115 asist..
Dia'nın ilk pozisyonu penaltı verilmesi lazımdı.Diğer penaltı pozisyonları verilecek gibi değildi.Birde Ceyhun'un şutunda top Gökhan'ın eline çarptı gibi geldi bana.Oda kritik pozisyondu.
Birde Alex'i istemeyenler diye bir laf var.Kim istemiyor yahu bu adamı?Fenerbahçe'lilere soruyorum. Böyle bir adamı istemeyenler var mı hakikatten?
Bu arada Aykut Kocaman macdan sonra Kazim ile yollarin kesinlikle ayrildigini soyledi , buyuk korkum Galatasaray'in almasi
Dia'nın ilk pozisyonuna penaltı verilmeli. Oyuncunun eliyle ellediği pozisyona. Semih'in pozisyonu ise verilmelidi.
Ceyhun,hafiften sırıttı ve eliyle " sen görürsün " yaptı.
Dia'nın pozisyonun da ilk top rakibin bacağını çarpıyor daha sonra,sabit olan eline çarpıyor.Mesafe çok yakın + oyuncu yüzünü ekşitiyor yani topun nereye geldiğini bile görmüyor.